тъй е ... и все пак - от Беларус май много малко хора има дет идват тука да живеятот Молдова примерно идват бая...
тъй е ... и все пак - от Беларус май много малко хора има дет идват тука да живеятот Молдова примерно идват бая...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Клипчето хубаво,само че обърна ли внимание какво пише на него........."politpros"..което значи политпросвета....острието на пропагандната машина..........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не съм се замислял. Дори не знам до къде са стигнали с приватизацията. Щото ако икономиката им е все още планово централизирана, стандарта им не може да го измерваш на никаква база с нашия.
Има съвсем малка приватизация,от индустрията над 90% е държавна..........(това не е непременно лошо)понеже създава висока заетост.......
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Само ние сме тъй забатачени , даж у африканските държави дето от десетилетия има войни са по-добре![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
аз до сега се успокоявах, че в Европа има поне една държава дет е по-зле от нас, Беларус, и сега се оказа, че не е така..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Чета и се възхищавам на силата на пропагандата.
Уж имало интернет,свободни медии и прочее.Путин бил диктатор,Беларус била изостанала,Русия била тоталитарна и щяла да влиза в ЕС...
Колеги,освен Ройтерс,СНН и българските им преводачи,има и други медии.
Обикновено село в Беларус:
http://grigorsimov.blog.bg/politika/...levm38.1219146
И за русомразеца "маста"-да,витрина и пропаганда.Специално са наляли няколко стотин милиона,за да четем в блоговете и завиждаме.![]()
то това все едно гледам швейцалско селце в Алпите.. направо ми се иска да се преселя там..
masta (04-01-2014)
И за русомразеца "маста"-да,витрина и пропаганда.Специално са наляли няколко стотин милиона,за да четем в блоговете и завиждаме.
Ха хаа абе не знам дали тук бях писал,ама не съм русомразец,но не съм сляп фанатик правя си труда да имам обективна оценка на нещата...........харесвам руската литература,поезия,художест вено изкуство,музика,харесвам и руснаците като хора(особено по-нежната им част),ама не харесвам държавата им.....както не харесвам и нашата.А що се отнася до това което си качил е наистина впечатляващо,но все ме гложди един въпрос като ми наврат в носа някой такъв пропаганден материал,абе ..що така аджеба всичките тези пламенни пропагандатори не ходят там,а все в загнилия запад ходят да ги експлоатират,а да не говорим с каква стръв и лишения пращат децата си на всяка цена да се учат там....в мръсния капиталистически запад и още по-гадния САЩ и Канада.............![]()