Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
на Руска и Украинска част ли ? руснаците гледам че ги дават към 17 % от населението .................................................. .................................................. .......................................
----------
добре че при нас, много не я следят тая наредба ,ако тръгнат проверки ще изреве народа .................................................. .................................................. .................................................. .........................
Тази забрана е за целия ЕС. Но не е нормално за домашна употреба, да те облагат с акциз.
Masta, аз съм русофилка откакто се помня.Ткакто казах преди време това с ЕС си беше чист театър. Русия винаги я е било яд че допусна да се отдели от тях Киевска Русия. И те много добре го знаят това, затова и се възползваха. Много добре замислен план който се изпълни на 100%, сигурно ще им дадат още благинки. Не разбирам какво се пънат още Украинците за ЕС. не вибждат ли че е по добре за тях да си са към Русия.
Но въпреки всичко не смятам, че членството в Европейския съюз е нещо толкова лошо.
Помисли си, ако не беше това членство, какво редене на опашки за визи щеше да падне,
колко труден щеше да е достпът до другите европейски държави.
Сега отварят и трудовия пазар...
възможност за младите да учат на запад...
А ако имаш идея колко мащабни размери са взели в Украйна корупцията, мафиотските структури и беззаконието...
Русия не може да им стъпи на шията, защото и там е същото.
На какво им остава да се надяват обикновените хора, или по-скоро на кого?
Ами че те затова и напират да влязат в ЕС.
Последна редакция от ivaceda : 31-12-2013 на 12:51
ivaceda, Аз не съм русофил,но не съм и русофоб......старая се да гледам на Русия без да влагам емоция..........разбира се доколкото е възможно имайки в предвид историческата ни обвързаност и за хубаво и за лошо.Но ситуацията с Украйна е наистина особено сложна и като една от най-големите държави в Европа съвсем не е без значение какъв път на развитие ще избере,не дай-боже пък да стане най-лошото и да се стигне до гражданска война.....
Ако тръгнат да следят и да налагат глоби, смятай ще се сменя правителството. Макар че последният път като варихме ракия и собственика на казана, каза че са му упаткали, 4 хилки май глоба мисля беше. Украинците със сигурност още не са осъзнали, че е по добре путин да ги гали по бузките. Добре са си те да си седят мирно.на Руска и Украинска част ли ? руснаците гледам че ги дават към 17 % от населението .................................................. .................................................. .......................................
----------
добре че при нас, много не я следят тая наредба ,ако тръгнат проверки ще изреве народа .................................................. .................................................. .................................................. .........................
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
то по закон мисля че над 30 литра ако свариш ракия трябва да плащаш акциз , а то под 30 не излизат от казан по принцип ,но казанджиите дават данни че е по-малко , та тръгнат ли проверки да се следят колко си изкарал става лошоАко тръгнат да следят и да налагат глоби, смятай ще се сменя правителството. Макар че последният път като варихме ракия и собственика на казана, каза че са му упаткали, 4 хилки май глоба мисля беше. Украинците със сигурност още не са осъзнали, че е по добре путин да ги гали по бузките. Добре са си те да си седят мирно.![]()
Аз мисля, че няма такова нещо за 30-те литра. Така казанджийте ще направят по малки казани за да варят хората на два пъти и да вадят по малко от един казан. По скоро беше май 4лева на литър или нещо такова ми се върти в главата.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
ако не сложиш шекер,тъкмо толкова си излиза......................
----------
До трийсе литра на семейство е със акциз по 2.2 на литър за 40 градусов алкохол.от там на горе акциза е по 4.4 пак за 40 градуса...............(Закона за акцизите)