Не знам,но беларусците обясняват чи нямали да ги издат и изпият![]()
![]()
били за икономиката им
![]()
![]()
Не знам,но беларусците обясняват чи нямали да ги издат и изпият![]()
![]()
били за икономиката им
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
както са тръгнали тез... УЙкрайна, Беларус... най-много и гърците да са наредят скоро![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Гърчолята с голям гъз молят за помощи![]()
![]()
а нас , дет сме с 2 щеки не ни искат
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
ми то Русия има ресурсите колко целия ЕС, та ако не ли даже и повече.
Спокойно може да изхрани 3-4 държавици като наща. ей тъй като домашен любимец.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
ем требе да лайм поне... ку не да апем... на вратата![]()
![]()
па ний ни едното не правим в момента... вероятно затуй гладни седим
![]()
![]()
![]()
да то кат мрънкаме постоянно, все някога и на нас ще хвърлят някое кокълче за доогризване. сега само седим и чакаме с отоврена уста, ама вместо да хапнем ни плюят в тях.
ем то ний към момента даже май и не мрънкаме...![]()
![]()
съвсем сме съ умълчали...
![]()
![]()
зимен сън ли ко е - не знам...
![]()
![]()
![]()
ми мълчим, щото наще управляващи са на боровец или даже по зле, в някоя друга държава както Воленчо, и си пият коктеилчетата. Не вярвам в Русия да има някой в момента при тоя студ там.
То има ли още протести![]()
или всеки празнува сега
![]()
кой както може .... то тия дето не могат да празнуват , не стачкуват
![]()