Нищо не става вече от нас като нация,нищо чудно след стотина години да сме малцинство вече.
Нищо не става вече от нас като нация,нищо чудно след стотина години да сме малцинство вече.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако махнеш една от нулите, щв ти повярвам. С този ръст мангалите доста ще напреднат.
Лоша работа, ама лоша.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
То тогава не сме били много малък народ, а един от големите в Европа. Преди падането ни в турско сме били около 1 200 000 а Англия по това време около 1 150 000 .Има дори турски сведения за преброяване на населението на Балканите , където се посочва за българите около 550 000 хиляди , та след този геноцид ,както и други събития няма как да сме голям народ
----------
То това е ясно ако се запази тази тенденция , я тя засега не виждам как ще промени..Единствено военен режим и насилствено принуждаване на циганската общност да живее в определени норми, включително насилствено ограничаване на раждаемостта , би ни спасило като нация
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Въх невероятна картина.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ..............
Ако спрат помощите за децата след 3-то дете. ще видиш как мангалите няма да имат 10 ами по 3 деца.То тогава не сме били много малък народ, а един от големите в Европа. Преди падането ни в турско сме били около 1 200 000 а Англия по това време около 1 150 000 .Има дори турски сведения за преброяване на населението на Балканите , където се посочва за българите около 550 000 хиляди , та след този геноцид ,както и други събития няма как да сме голям народ
----------
То това е ясно ако се запази тази тенденция , я тя засега не виждам как ще промени..Единствено военен режим и насилствено принуждаване на циганската общност да живее в определени норми, включително насилствено ограничаване на раждаемостта , би ни спасило като нация
А Ако вкарат и дполънителни условия родителят да има Висше и разни такива, ще им секнат нещата. даже сами ще спрат да ги пускат като на конвейер.
на първо време и това е нещо, дори не е някаква груба крайна мярка , но ще има осезаем ефект .................................................. .................................................. ...................
Могат толкова добре да го изхитрят този нов закон и да завъртят нещата да нямалят прираста на мангалите, ама как да си прецакат избирателите и аудиторията.
Аз на тяхно место с тяхното мислене и аз не бих. и всеки закон който изкарат за майките.............. ми той си е ориентиран изцяло към мангалите бре.
То всичко е ориентирано към мангалите, дори сега най-големия социален бюджет който приемат ,пак е ориентиран към тях............................................ ..................................Могат толкова добре да го изхитрят този нов закон и да завъртят нещата да нямалят прираста на мангалите, ама как да си прецакат избирателите и аудиторията.
Аз на тяхно место с тяхното мислене и аз не бих. и всеки закон който изкарат за майките.............. ми той си е ориентиран изцяло към мангалите бре.
Ми много ясно та.
До сега социалното министерстви никога не е бил с толкова голям бюджет, винаги е бил последна дупка на кавала.
Сега обаче нали много ССССигани и ето ти на веднага пари натам, щото утре кат дойдат изборите, пак ще има гласове.