ем аз секи ден тъй отсъствам бря![]()
![]()
сал събота и неделя пивтуня по цял ден и люща глупости туканка
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ем аз секи ден тъй отсъствам бря![]()
![]()
сал събота и неделя пивтуня по цял ден и люща глупости туканка
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
то без глупости не е интересно, няма само сериозни неща да обсъждаме.................................................. .................................................. ........................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
сериозните неща са твърде малко, за да се изкара бонуКса само с тях![]()
![]()
ама пък чрез тях съ прави УЙдравала, тъй че и съвсем без тях не може
![]()
![]()
![]()
То ако пишем само кой какво купил или продал и кога затворил, трябва да пишем по 5 поста на ден.................................................. ................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
малко повече мож да са... ама аз баш тогаз ич не ми е до писане![]()
![]()
кът става въпрос за пари... ич не обичам да обяснявам
![]()
![]()
![]()
то и аз точно като правя анализ и ще търгувам само ми е до форума .................................................. .................................................. ..........................................
Тези украинци нещо ги напънаха от ЕС. Да видим отговора на руснаците.![]()
отговор... къв да е отговора...![]()
![]()
най-много фойерверките за Нова Година да са от Катюши
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще намери начин да им отговори Путин
.....
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
дан почнат само на много груб език да си говорят... щот сме прекалено близко и сигурно шъ намажем от тарапаната![]()
![]()
у Сирия не можа да стане... ма тука май е по-стратегическо...