е ми трябваше Янукович да поизчака поне 10-на дена преди да ходи да се целува с Путин.. не му ли е малко неудобно баш сега..
е ми трябваше Янукович да поизчака поне 10-на дена преди да ходи да се целува с Путин.. не му ли е малко неудобно баш сега..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
възможно е и туй да се случи![]()
![]()
и то в комбинация с преврат, размирици и гражданска война
![]()
![]()
както и външна намеса
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
По скоро ми мирише на трупове по улиците на хората отколкото на тоя диктатор.
Работата не е добре и там.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
украинците са доста диви. не са като нашите протестиращи.. не се знае какво може да му се случи.. като се върне от Сочи по-добре да не ходи в Киев..
В Украйна пристигнаха представители на ЕС за обсъждане на ситуацията около евроинтеграцията
http://www.focus-news.net/news/2013/...ratsiyata.html
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
малко са закъснели тези представители.. пазарлъка още нощес е направен.. Путин е обещал много газ и 13 милиарда инвестиции..
Ами какво му се чудите на човека-едно са евтините суровини и милиардите от Русия,друго са празните думи за "европейски ценности,човешки права и цивилизационен избор".
Аз не виждам нищо лошо в неговия прагматизъм.Пък че протестирали по площадите-то тяхната мечта е просто свободна е лесна имиграция.
И на мен ми се струва ,
че за украинците близостта с Русия е по-добрия вариант .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Така е, ама те още не го знаят.
Оттегли ли се Русия от тях ще стане като в България.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,