Името ми във форума е случайно избрано и няма друго отношение, освен към собствената ми скромна персона.
Актуални форекс анализи и стратегии. Съвети и трикове за технически анализ
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (24-09-2013), jforex (24-09-2013), JaY_Z (24-09-2013), Nasko (24-09-2013), Emil Enchev (25-09-2013)
Аз пък се опитвам да обясня, че си говорим за едни и същи неща, но погледнати от различни времеви рамки.
----------
Ей, може и колеги да сме били.Бушоните във форекса много помагат.
![]()
Името ми във форума е случайно избрано и няма друго отношение, освен към собствената ми скромна персона.
Актуални форекс анализи и стратегии. Съвети и трикове за технически анализ
Наричат се ПРЕДПАЗИТЕЛИ![]()
А за второто се казва ОСВЕТИТЕЛНО ТЯЛО и за да уточниш какво точно, е РЕДно да кажеш и какъв тип е то
За 5 години, поне терминологията трябваше да си запомнил и да я използваш целесъобразно![]()
Ся се сетих за едно нещо, когато един от форума питаше, за какво има толкова много терминология, не може ли да се говори по-просто. И някой му беше казал, да си виждал химик в лабороторя да казва на колегата си "дай ми оновоа жълто-зеленото нещо" вместо да му каже "дай ми хлора".![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Mного добър пример, ще ми влезе в употребаСя се сетих за едно нещо, когато един от форума питаше, за какво има толкова много терминология, не може ли да се говори по-просто. И някой му беше казал, да си виждал химик в лабороторя да казва на колегата си "дай ми оновоа жълто-зеленото нещо" вместо да му каже "дай ми хлора".![]()
Мерси, Фицка!Точно това щях да напиша и аз. Мога да допълня собственото си виждане върху фибо, но най много да откажа още някой от използването му. Пък аз не искам това.
Комарджи, привет! Много хубаво си описал как се търгува рейндж!Аз вече ти казах, че не го търгувам, защото на 5м. ми е трудно.
А за академичността, да кажеш на Реда, защото ни беше обвинил с Фицката, че му прецакваме академичността на темата![]()
Здравей чадо! Тук съм отново защото изпадна за пореден път в заблуждение!
Онова кръглото- червеничкото ако не беше, Нютон хич нямаше да се сети някои неща свързани с гравитацията, а до ден днешен щеше да клечи под дървото, с термините си , изцъкълен - то поне да имаше храст на около, че едно дърво не мой скри срама от напъна му, представи си ако някой беше минал наоколо,.. а то със сухи термини в главата няма как да прокараш мисълта си - от медицинска гледна точка е това.