някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
ами ако вземем че целевия доход за 1 месец е 1000$ и разполагаме с 100$ то задачата да постигнем целевия доход не е невъзможна, но е малко вероятна. Такъв ръст може да бъде постигнат с постоянно натоварване на сметката на 100% при всеки вход,, е, нали се сещаш че колкото нараства сметката и обема ще нараства, но нараствали обема то всяка губеща сделка ще изяжда солидна част от натрупания капитал до момента т.е. на всяко трето-пето изкачено стъпало ще се слиза мощно назад защо обемите ръстът постоянно... и нали се сещаш че няма как да нямаш губещи сделки и ако те са в края на тази серия то те ще изядат солидна част от натрупаната печалба, а ако са в началото то изобщо няма да можеш да отлепиш от дъното....
а другия вариант е ако имаш 5000$ и то тогава с 0,5лота трябва да нацелиш 200 писа и си готов с тези целеви 1000$ , постигнати с ливъридж 1:10 като на моменти може и 1:30 да ти се наложи, когато покриваш загуби..... 1000$ може да са 20% профит може и 1000%, а сега ако включиш в разсъжденията си и фактора загубено време, ще разбереш какво и защо правиш когато си с малка сметка,...айде да не се напъваш да ти сметна 20% възвращаемост на 100$ са 20 долара - ами бая замаян трябва да е човек да седне да прави 20 долара на месец и да го счита за мотивиращо и по тая причина мнозина в следващите години ще затриват своите малки сметки - сметка след сметка, без да се усетят че по добре да сложат 5000$ накуп, разбира се едва след като си доказал след месеци работа на демо че са устойчиви ... така е възможно да пропилееш таланта си с малки сметки и всъщност никога да не се усетиш че си бил роден за тая работа.... ми да, ти кво си мислиш...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
При такава постановка за "целеви доход" 1000 $ естествено съм съгласен,че е нужен съответния капитал.Това е необходимо,но не достатъчно условие-по важното е умението да се търгува...
А ако това умение го има,или се създаде,независимо какъв е капитала,мисля,че неговото намиране не е голям проблем.Несъгласието ми беше насочено към колегата,който си мисли,че ще може да търгува успешно с много пари,а сега не може,защото парите му били малко.
Няма такова нещо,света е пълен с пари,търсещи добро управление.Дефицит са добрите търговци .![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Изобщо е безсмислено да се говори за такива малки акаунти, но и доста вярно е твърдението, че голям акаунт не прави добър трейдър ако последния наистина не е добър. Моята стратегия е да увеличавам акаунта си със сума, която съобразявам с нивото си за момента. Т.е. тези сметки, че без вложение ще изкараш нещо от тая работа изобщо не седят на масата, а колко ще вложа зависи от преценката колко смятам, че мога да управлявам разумно/професионално. Това е единственото, което ме е накарало да започна с под 10к...
най добрия индикатор от тези който съм ползвал май е РСИ![]()
scooterr, без стопове е абсурд да спечелиш някога!