Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ivanov, хубаво е да имаш, той просто си предлага услугите![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Че ти сам си си написал, че без индикатори не знаеш къде се намираш. А щом без индикатори не знаеш и с индикатори си толкова наясно.
Навярно не знаеш и кога е тренд и кога консолидация. То от начина на писане се разбира почти веднага кой колко е наясно, освен ако умишлено не се прави на серсем, което след малко време също се долавя
Пък и не е проблем, че не знаеш и не можеш, проблем ще е да не се опитваш да промениш това.
Oleg, за сега се справям добре има още ко да се желае макар че и така бих я откарал цял живот само ми дай малко по голям капитал от сорта а 3 4 бона и ще пея и танцувампросто индикаторите ми говорят много потвруждават сигналите който графикат ами изпраща
![]()
Слизам до банката да тегля заем да ги инвестирам в тебе !!![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Ба ще опитам, уж какичките зад бюрата ме аресват, надявам се да е от полза![]()
![]()
Има го, има го, и много помага. Защото няма какво да пречи.Дори и тренд линиите и линиите на П/С се виждат и без да ги рисуваш. Аз напоследък ползвам само 5 мин. графика от свещи и на нея една ЕМА20, начертана с прекъсната линия. Това е. Другото ти го говори графиката.
П.С. Няма да крия, че съм повлиян от Ал Брукс.
----------
Ако ти паднат 3-4 бона, по-добре само пий, пей и танцувай, но не ги вкарвай във форекса...
Името ми във форума е случайно избрано и няма друго отношение, освен към собствената ми скромна персона.
Актуални форекс анализи и стратегии. Съвети и трикове за технически анализ
С 3-4 бона ще си поживееш 1-2 месеца по кръчмите![]()
![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров