Има и то много,ама не им трябва известност![]()
![]()
Има и то много,ама не им трябва известност![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абе какви са тия тайни стратегии, всичко е толкова пределно просто и ясно, по-скоро ще ги е срам да си кажат системата, понеже звучи много елементарноТия печеливши трейдъри не са печеливши заради системата, не виждам защо да е тайна последната.
За да има ореол на загадъчност, а от там и на величавост около постиженията им.
На практика всичко е именно така както си го написал - просто и ясно и всички ние го знаем...![]()
Така си е - който печели добре не му се занимава да обяснява надълго как го прави. Само тези дето тепърва започват да печелят имат още някакво желание да се "похвалят" мисля.
То не е точно това въпроса, не е до хвалене или желание да обясни някой как печели...просто този някой знае, че и да си сподели системата (ако изобщо е обективна и има как да бъде научена) няма никакъв шанс някой да започне да печели от нея ей така. Същото повечето прота знаят, че съветите им не се приемат изобщо докато някой реши, че наистина му трябват. А това отнема много време заради факта, че и пълните аматьори има шанс за печалби и трябва да отнесат наистина много бой преди да разберат, че не ги бива и имат нужда от помощ![]()
Да бе, много просто. Затова вчера при спада в паунда, "нямало" предупреждение![]()
Toва няма общо, моята стратегия е на 15мин и картинката като вчера се появява 2-3 пъти в месеца макс, дали ми пречи, че ще пропусна?А между другото дай да не я коментираме тая картинка, все пак едната линия не става
![]()
ем те са го казали можещите много пъти - сядаш си на д-то и бачкаш докът не почнеш да вадиш леФчета редовнотуй е печулифшата система
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
100, аз още не съм станал пълен про. в смисъл че не изкарвам големи суми. Обаче и въобще не съм тръгнал да давам акъл на който и да е. Преди го правех защото самият аз имах нужда понеже системата ми не струваше. Подхода ми е бил грешен, начина на виждане. Такива неща. Последно споделих началото на тази година какво правя, което беше вече и грешка, че го направих.То не е точно това въпроса, не е до хвалене или желание да обясни някой как печели...просто този някой знае, че и да си сподели системата (ако изобщо е обективна и има как да бъде научена) няма никакъв шанс някой да започне да печели от нея ей така. Същото повечето прота знаят, че съветите им не се приемат изобщо докато някой реши, че наистина му трябват. А това отнема много време заради факта, че и пълните аматьори има шанс за печалби и трябва да отнесат наистина много бой преди да разберат, че не ги бива и имат нужда от помощ
Аз лично, не виждам нито една смислена причина поради която бих си споделил системата с някой. Освен за пари разбира се. Все пак това е главната идея в този бизнес.
А готови системи които не редят по 5 стопа на минус и то редовно, не съм засичал свободно, както и да имат среден профит от над 10пипа или поне 7-8, още по-малко.
В момента следя един пич, 50 годишен, вече съм казвал за него. Той е скалпер. Но от това което той казва, макар да е много, не е толкова синтезирано и бая време ще е нужно на който и да е, за да го разбере, ако предварително не е наясно с не малко специфики.
Едни други от които имам готови сетъпи(голямо благодаря за тях) са по подобен начин. Дават им 70-80% успеваемост, но ако започнеш да ги прилагаш сделките на всеки появил се сетъп, ще излезеш на загуба. Но при спазването на 2-3прости правила, този процент се получава.
Така, че това със споделянето не знам откъде си го измислил и вярваш в него, но въобще не е вярно.
----------
100, за да твърдиш такова нещо, трябва да си запознат с това нещо. Ти не си , не го твърди тогава![]()