• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Стратегии за търговия
    • Форекс стратегия базирана изцяло на късмета

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Форекс стратегия базирана изцяло на късмета

+ Отговор в тема
    Страница 3 от 8 ПървиПърви Предишно 1 2 3 4 5 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 21 до 30 от общо 79
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 12-12-2022 14:36 #21 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      КинО
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      КинО не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Моля, изберете категория: - Откажи
      КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите Аватара на КинО
      Град
      София
      Начислени плащания
      9,436.97 USD
      Благодарности
      23 570
      Благодарили са му 27 617 Пъти в
      11 600 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      ip01,
      X
      Такаааа, значи и аз така като автора – мислих, мислих и като установих, че много искам да стана депутат. И кво да му мисля – заложих на това – говорих със специалисти и се оказва, че имам 50 на сто шанс да стана депутат – жената взе парите и каза или ЩЕ стана или НЯМА да стана. Като се има предвид, че я попитах преди година, а оттогава толко много парламенти се извъртяха, усещам как шанса ми нараства ..... айде да не е главоломно, но поне значително си е. То и днес нали се очаква да се направи стъпка, която да помръдне нещата към новите избори. А те както всички знаем са първите за годината .... но не е казано, че са последните.
      Аз така и преди години, ходих и се редих на една опашка, ама краят и беше в Перник, та тогава се отказах да ставам професионален фризьор но ми остана само като хоби... ама наистина много добре си оформям мустаците.
      Интересното в случая е, че аз наистина имам по голям шанс да стана депутат отколкото автора да забогатее с форекс, просто защото моето очаквано събитие е 1. А за да се случи неговото е необходимо да има повтаряемост на положителните изходи и то на няколко стъпки поне (все пак си мисля, че имаме подобни разбирания за забогатяване – моите стартират с 1 милион лева) за стартиране на богатеенето, пък вече след това всички знаем .... лесно е.
      Та проблем не е еднократното реализиране на печалба във форекса. Проблемът е, че това трябва да се случи при реалзиирането на няколко условия, едно с друго все по- различни.
      - Да имаме достатъчно добър обем
      - Да сме оценили правилно ситуацията
      - Да сме влезли с достатъчен обем, който да ни позволява да не се занулим ако не се случи мечтаното
      - Да излезем в правилен момент (а не на принципа на wishful thinking да изгледаме една печалба и после цялото движение наобратно съвсем скоро го видяхме – на прикачената картинка от последните пейроли)
      Име:  2022_12_12_EURUSD.jpg
Разглеждания: 6027
Размер:  196,4 КБ

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Одобрена
      Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Вашият път към света на търговията с ИнстаФорекс.

2. Следните 14 потребители изказват благодарности на КинО за полезния пост:

100 (12-12-2022), minkov (12-12-2022), Нерегистриран (12)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 12-12-2022 14:58 #22 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov е на линия
      Централна банка
      Polos

minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 885
      Благодарили са му 45 404 Пъти в
      12 209 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Цитирай Първоначално написано от КинО Виж мнението
      Такаааа, значи и аз така като автора – мислих, мислих и като установих, че много искам да стана депутат.
      .....
      Човек, зарежи тази работа с депутата - мръсна работа, а е и за малко, давай за президент - там поне е почти сигурно, че ще изкараш 5 години, а ако имаш късмет може и 10

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Авторът на тази публикация търгува с ИнстаФорекс. Защо не се регистрирате?

5. Следните 7 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

КинО (12-12-2022), Fafa (13-12-2022), Нерегистриран (5)

6. 12-12-2022 15:15 #23 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите Аватара на 100
      Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 579
      Благодарили са му 10 875 Пъти в
      4 044 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от ontar Виж мнението
      Не съм съгласен с тази оценка. Това семейство не е заложило 900 долара на тото, а просто са си купили биткойни, които са финансов инструмент и макар и много рисков всеки може да го купува или продава. Нима ти не участваш на валутния пазар? Ако разсъждавам като тебе и аз мога да кажа, че залагаш някакви пари (не знам с какви суми трейдваш) за еврото или срещу долара, златото и т.н. А не знам някой да е казвал, че иска да си пробва късмета с 50 долара. Ако визираш мене аз лично 120 пъти написах, че съм тотален кърък и ми липсва късмет не само във форекса, но и във всички области на живота. Така че аз не търгувам на късмет и нито имам подобна стратегия нито я търся. Просто ми е интересно хората, които за разлика от мене имат луд късмет в живота си дали си позволяват да го ползват и на валутния пазар.
      Не визирам теб, а типичния мечтател, който говори и очаква странни неща с обосновка късмет Не съм запознат какво точно планираш, какво си направил досега и т.н., не е моя работа това.
      Иначе и аз участвам на валутния пазар и залагам на същяи принцип на който залагам нови пари във вече разработен бизнес - имам реалистични очаквания и математически и логически малък шанс за провал. Бизнес модела е установен, тестван, че работи и имайки базата мога да преценя колко да рискувам над нея. С трейдинга е същото. Това не късмет, лош късмет можеш да имаш винаги, но от типа "непредвидим".
      Този лош късмет, за който реално е темата е точно обратното - абсолютно предвидим е. Раздвоя на събитията рядко се крепи на нашите желания и нагласи, това усещане което е в главата ни и чака да ни споходи късмет е точно само там и абсолютно отделено от реалността. До него стои вярата в нашата уникалност... Няма никаква причина да се очаква късмет на принцип "помогни си сам за да ги помогне и Господ"......ти не си помагаш изобщо и чакаш резултат.
      Не е задачата да избегнем неизбежното (т.нар. лош късмет), а да си дадем шанс да ни споходи добрия късмет. Това както зачекнах в предишното мнение значи да имаме план, който математически да дава поне някакъв приемлив шанс за успех.

Много важно е че под късмет се разбира да се изкара значима сума пари от трейдинг.....това никога няма да стане с единична позиция, защото никой не залага достатъчно "на късмет". Съответно е необходим ннякакъв план, а не произволно разцъкване на позиции, при които вероятно няма да има и 10 преди да дойде неминуемо фалита. Р:Р не е кой знае какво на какъвто и инструмент да заложиш и колкото по-голямо е горното отношение, толкова повече ще пада залога по разбираеми причини.
      Ако се нацели подходящия период и се приложи голям риск със прилична система има как да се напредне доста значимо. Но винаги тези експерименти се правят със стотинки дори и когато има план, защото от друга страна пък, който има план е и наясно какво може да се случи сравнително лесно.

Одобрена

Лесно е да печелите пари, без да напускате дома си. Открийте сметка в ИнстаФорекс.

7. Следните 11 потребители изказват благодарности на 100 за полезния пост:

КинО (12-12-2022), Kapitan Salam (12-12-2022), Нерегистриран (9)

8. 12-12-2022 20:43 #24 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      Благодарили са му 3 677 Пъти в
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Цитирай Първоначално написано от КинО Виж мнението
      Интересното в случая е, че аз наистина имам по голям шанс да стана депутат отколкото автора да забогатее с форекс, просто защото моето очаквано събитие е 1. А за да се случи неговото е необходимо да има повтаряемост на положителните изходи и то на няколко стъпки поне (все пак си мисля, че имаме подобни разбирания за забогатяване – моите стартират с 1 милион лева) за стартиране на богатеенето, пък вече след това всички знаем .... лесно е.
      Та проблем не е еднократното реализиране на печалба във форекса. Проблемът е, че това трябва да се случи при реалзиирането на няколко условия, едно с друго все по- различни.
      - Да имаме достатъчно добър обем
      - Да сме оценили правилно ситуацията
      - Да сме влезли с достатъчен обем, който да ни позволява да не се занулим ако не се случи мечтаното
      - Да излезем в правилен момент (а не на принципа на wishful thinking да изгледаме една печалба и после цялото движение наобратно съвсем скоро го видяхме – на прикачената картинка от последните пейроли)
      Няма нищо лошо в това твоето желание да се сбъдне и ти го пожелавам от сърце. Аз добре знам, че няма как да забогатея от форекс и с късмет и без него. По принцип нямам и такова желание, защото съм реалист и донякъде песимист, защото се научих да очаквам от живота най-лошото. Добре е, че си изредил няколко условия, без случването на които няма как да се печели на валутния пазар и ти благодаря за тази ценна информация. Дори ще маркирам по твоите точки как стои при мене положението. Нямам достъчно голям паричен обем, с който да търгувам и ако не се случи някакво чудо скоро няма и вероятност да проимам. Ситуацията винаги много подробно я оценявам и все се надявам да съм в правилната посока когато отварям сделки, но понякога се оказва, че бъркам. Влизането и излизането от сделка често не ми е с добър тайминг, но работя по въпроса и се надявам да успея да отстраня тези проблеми.

Цитирай Първоначално написано от 100 Виж мнението
      Не визирам теб, а типичния мечтател, който говори и очаква странни неща с обосновка късмет Не съм запознат какво точно планираш, какво си направил досега и т.н., не е моя работа това.
      Иначе и аз участвам на валутния пазар и залагам на същяи принцип на който залагам нови пари във вече разработен бизнес - имам реалистични очаквания и математически и логически малък шанс за провал. Бизнес модела е установен, тестван, че работи и имайки базата мога да преценя колко да рискувам над нея. С трейдинга е същото. Това не късмет, лош късмет можеш да имаш винаги, но от типа "непредвидим".
      Този лош късмет, за който реално е темата е точно обратното - абсолютно предвидим е. Раздвоя на събитията рядко се крепи на нашите желания и нагласи, това усещане което е в главата ни и чака да ни споходи късмет е точно само там и абсолютно отделено от реалността. До него стои вярата в нашата уникалност... Няма никаква причина да се очаква късмет на принцип "помогни си сам за да ги помогне и Господ"......ти не си помагаш изобщо и чакаш резултат.
      Не е задачата да избегнем неизбежното (т.нар. лош късмет), а да си дадем шанс да ни споходи добрия късмет. Това както зачекнах в предишното мнение значи да имаме план, който математически да дава поне някакъв приемлив шанс за успех.

Много важно е че под късмет се разбира да се изкара значима сума пари от трейдинг.....това никога няма да стане с единична позиция, защото никой не залага достатъчно "на късмет". Съответно е необходим ннякакъв план, а не произволно разцъкване на позиции, при които вероятно няма да има и 10 преди да дойде неминуемо фалита. Р:Р не е кой знае какво на какъвто и инструмент да заложиш и колкото по-голямо е горното отношение, толкова повече ще пада залога по разбираеми причини.
      Ако се нацели подходящия период и се приложи голям риск със прилична система има как да се напредне доста значимо. Но винаги тези експерименти се правят със стотинки дори и когато има план, защото от друга страна пък, който има план е и наясно какво може да се случи сравнително лесно.
      Аз нищо не планирам и затова няма какво да ти докладвам, че съм свършил по въпроса за стратегията за търгуване на късмет. Просто изучавам всички възможни аспекти на форекса и стигнах и до тази възможност за късмета в трейдинга. В смисъл, че доста се зачудих дали съществуват успешни трейдъри, които да разчитат само на своя добър късмет докато търгуват на валутния пазар? Вече стана дума, че късметът явно има голямо значение в нашия живот. Познавам хора, които благодарение на своя късмет се уредиха доста добре в живота. Казвам го с мъничко завист, защото аз съм на другия полюс в това отношение. Затова никога не разчитам на късмета когато търгувам на валутния пазар. Всъщност дори е обратното - винаги очаквам най-лошото и поради тази причина се подсигурявам прекалено. Вероятно точно това подсигуряване често води до моите загуби, което е доста неприятно от където и да го погледне човек.

Одобрена

Не пропускайте най-добрите условия за търговия! Печелете пари с ИнстаФорекс.

9. Следните 6 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (6)

10. 13-12-2022 09:09 #25 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите Аватара на 100
      Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 579
      4 044 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Затова никога не разчитам на късмета когато търгувам на валутния пазар. Всъщност дори е обратното - винаги очаквам най-лошото и поради тази причина се подсигурявам прекалено. Вероятно точно това подсигуряване често води до моите загуби, което е доста неприятно от където и да го погледне човек.
      Всъщност това е описание на не добър план. Подсигуряването се очаква да има идеята да пази акаунта, а не го убива по-бързо отколкото стрелбата в тъмното може. Поне погледнато технически няма как да има друго обяснение. А очакванията за добро или лошо развитие с трейдинга не трбява да имат някакво отношение към ежедневната търговия, пилците се броят много по-късно в трейдинга. С един нормален план може да отнеме 6месеца наживо за да разбереш къде се намираш.
      доста се зачудих дали съществуват успешни трейдъри, които да разчитат само на своя добър късмет докато търгуват на валутния пазар?
      Съществуват доколкова колко съществуват успешни казино играчи.

Станете печеливш търговец с ИнстаФорекс!

11. Следните 6 потребители изказват благодарности на 100 за полезния пост:

minkov (13-12-2022), Нерегистриран (5)

12. 13-12-2022 12:34 #26 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Всъщност това е описание на не добър план. Подсигуряването се очаква да има идеята да пази акаунта, а не го убива по-бързо отколкото стрелбата в тъмното може. Поне погледнато технически няма как да има друго обяснение. А очакванията за добро или лошо развитие с трейдинга не трбява да имат някакво отношение към ежедневната търговия, пилците се броят много по-късно в трейдинга. С един нормален план може да отнеме 6месеца наживо за да разбереш къде се намираш. Съществуват доколкова колко съществуват успешни казино играчи.
      Ще почна да ти отговарям от последното изречение, където си споменал за казино играчите. Аз лично не бих сравнил валутната търговия с казино, но добре знам, че много хора причисляват форекса към хазарта. Не споря с тях макар, че моето мнение е доста по-различно. По принцип аз не съм влизал в казино, но доколкото знам това е доста скъпо удоволствие и там ходят само хора с високо финансови възможности, които могат да си позволят да загубят едни пари. Съмнявам се, че някой се издържа от казино освен организаторите и наетия персонал разбира се. Когато се търгува с малки суми в акаунта може би наистина не е нужно да се подсигурява човек. В смисъл да не слага близки стопове, а да разчита, че няма да се стигне до така наречения марджин кол на сметката му. Аз обаче съм си втълпил, че задължително трябва да си поставям стопове на всяка отворена поръчка. Може да е грешка, но понеже съм самоук в трейдинга това ми е попаднало в нета и на тази доктрина за задължителните стопове съм роб. Ето преди малко битконът поскъпна рязко с над 400 долара, което при сегашния продължителен тесен рейндж от 50-100 долара си е забележително движение. Цяла сутрин си играех да купувам биткойни, но всеки път цената се връщаше и ми удряше стоповете. Ясно е, че с моите 26 долара във форекс акаунта нямаше как да съм с много отдалечен стоп, но и липсата на късмет се показа зад ъгъла за пореден път. Преди да се получи това силно изстрелване на биткойна нагоре ми замина стопа за съвсем малко. Търгувам със смешно малки обеми и дори да бях хванал това силно движение нямаше да спечеля кой знае колко пари, но поне малка доза самочувствие щях да придобия, което смятам за важно на този етап. Освен късмет точно самочувствие и увереност ми липсват много и съответно това пречи да търгувам по-спокойно.

Одобрена

Лесно е да започнете да работите на Форекс пазара! Открийте сметка в ИнстаФорекс и се уверете сами!

13. Следните 5 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (5)

14. 13-12-2022 12:54 #27 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Fafa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Fafa не е на линия
      Централна банка
      Polos

Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Аватара на Fafa
      Град
      У нас
      Начислени плащания
      14,260.74 USD
      Благодарности
      11 596
      Благодарили са му 62 631 Пъти в
      18 219 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Роди ме мамо с късмет, пък ме хвърли на смет. Нали така се казваше в една поговорка.
      И да , не случайно е казана .Но все пак трябва да се погриживлм този късмет да работи за нас. Късмет е че , че сме открили форекса като средство за изкарване на някакви доходи: кой повече, кой по-малко. Всичко зависи от задклавиатурното устройство. Дали ще се напъне да действа спрямо пазара и да се колаборира с него, или ще се опитва да го надхитрява. Че той пазара, е "по-умен" от нас. Късметлии сме също така , че се занимаваме и на този етап с това, че преди 10 години беше малко по-дървено положението с платформи и технологии, а да не говорим пък преди това , че хората по телефона са отваряли и затваряли сделки / не го знам това време, но така разправят поне/ .Та нека не гледаме негативно и да се наслаждавам на този си късмет. Инстата и тя ни е късмет, че дава бонуси. Е да , дава , но се иска и положени усилия , за време и писане, за да вземеш бонус. Същото е и с форекса- полагане на време и усилия, за да вземеш от пазара.Колкото и късмет да имаш си трябва да се понапънеш малко. Иначе не става. Ако стоиш на дивана в къщи , какъвто и късмет да имаш , само с лежане /имам предвид и умствено / няма да ти се изсипят чували с пари от тавана. Така че ако се замисли човек и най-го късмет да си , трябва все пак да се понапънеш и да направиш нещо, че този късмет да заработи за теб. Поне аз така си мисля. И така действам.

Одобрена

Как да печелите пари от търговия? Научете всичко за успешната търговия с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

15. Следните 8 потребители изказват благодарности на Fafa за полезния пост:

minkov (13-12-2022), Нерегистриран (7)

16. 13-12-2022 15:02 #28 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Цитирай Първоначално написано от Fafa Виж мнението
      Роди ме мамо с късмет, пък ме хвърли на смет. Нали така се казваше в една поговорка.
      И да , не случайно е казана .Но все пак трябва да се погриживлм този късмет да работи за нас. Късмет е че , че сме открили форекса като средство за изкарване на някакви доходи: кой повече, кой по-малко. Всичко зависи от задклавиатурното устройство. Дали ще се напъне да действа спрямо пазара и да се колаборира с него, или ще се опитва да го надхитрява. Че той пазара, е "по-умен" от нас. Късметлии сме също така , че се занимаваме и на този етап с това, че преди 10 години беше малко по-дървено положението с платформи и технологии, а да не говорим пък преди това , че хората по телефона са отваряли и затваряли сделки / не го знам това време, но така разправят поне/ .Та нека не гледаме негативно и да се наслаждавам на този си късмет. Инстата и тя ни е късмет, че дава бонуси. Е да , дава , но се иска и положени усилия , за време и писане, за да вземеш бонус. Същото е и с форекса- полагане на време и усилия, за да вземеш от пазара.Колкото и късмет да имаш си трябва да се понапънеш малко. Иначе не става. Ако стоиш на дивана в къщи , какъвто и късмет да имаш , само с лежане /имам предвид и умствено / няма да ти се изсипят чували с пари от тавана. Така че ако се замисли човек и най-го късмет да си , трябва все пак да се понапънеш и да направиш нещо, че този късмет да заработи за теб. Поне аз така си мисля. И така действам.
      Знам я тази поговорка и съм съгласен, че е много вярно казана, но се отнася само за ограничен брой хора за съжаление. Има и един друг израз, който явно не случайно се използва по много поводи в човешкия живот. А именно когато казваме, че отиваме да си търсим късмета. Вярно е обаче и друго твърдение, че късметът за един човек е нещастие за друг. Има се предвид, че всичко в този живот е много относително и зависи от гледната точка. Аз например много пъти съм чувал да ми казват по някакъв повод "ти не знаеш какъв късметлия си", което не винаги е било много вярно от моята гледна точка. Не знам дали е късмет, че съм открил форекса и по-скоро бих се радвал ако не бях чувал за него. Защо мисля така вече споменах бегло в един мой коментар и затова няма да се повтарям. Ти вероятно нямаш късмет във форекса щом ти се налага да полагаш усилия в тази насока. Защото късметът не работи така както ти си го описала или по-точно както ти го разбираш. Късметът ти дава всичко наготово и той работи вместо тебе и не ти се налага да се напрагяш или да мислиш дори. Когато даден човек има късмет в определена област той дори не съзнава това. В смисъл, че изобщо не е наясно, че има късмет а просто си казва, че въпросната дейност явно му се отдава. Може би точно на това наличие на късмет се казва талант. Колко хора имат талант да се занимават успешно с форекс не мога да кажа, но съм сигурен, че много от тях дори не го знаят това нещо. Причината е не само в това, че търгуването на валутния пазар е доста непопулярна дейност. Много малко хора успяват да открият своите истински таланти през целия си живот и това е много жалко. Това значи, че не могат да разберат в коя област на живота биха имали късмет. Продължавам да се чудя дали ако нямаш късмет във форекса е възможно по някакъв начин да си го създадеш сам? Струва ми се абсурдно и невъзможно, но все пак съм длъжен да попитам за да чуя и алтернативни мнения по темата.

Одобрена

Правете пари у дома с ИнстаФорекс.

17. Следните 5 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (5)

18. 13-12-2022 15:56 #29 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 579
      4 044 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цяла сутрин си играех да купувам биткойни, но всеки път цената се връщаше и ми удряше стоповете.
      Това предполага, че нямаш късмет? Или че със стопове не можеш да имаш късмет?

Или може би, че се опитваш да гониш късмета ползвайки стопове, голям риск и липсва план за търговия? Наличието или липсата на стоп не променя много ситуацията дали се търгува нормално или се правят опити за удари - ако стопа е малък и го удари какъв е проблема? Че изчезва 70% от акаунта ли? В такъв случаи със или без стоп не е ли същото? Остатъка от акаунта така или иначе е обречен.
      Ако стопа е с нормален размер и го удря постоянно какво значи? Защо е необходимо да влизаш да "избиваш" няколко пъти на ден, което очевидно е случая? Другия сценарии разбира се стопа да е абсолюно неадекватно сложеш на всички позиции.

За да се хване голяма печалба е необходимо р:р да е голямо, нормално стопа ще е на косъм при всеки всеки опит. Ако се търгуват по-волатилни или непредсказуеми инструменти стопа може да е по-голям, но в предвид произволните избивания в двете посоки и това няма да помогне много.
      Пак стигаме до това, че без план бил той с малък или голя риск няма какво да се чака като цяло. Най-големия шанс е на принципа всичко на масата и каквото стане или с други думи единична позиция. Всяка следваща позиция намаля шансовете на неподготвения трейдър чакаш да му дойде късмета.

Трейдинга условно казано дава под дифолт 50% шанс, който макар да е даденост или дифолт положението не може да се постигне от 90% от трейдърите.....а други трейдъри чакат късмета да им кацне на рамото. Наистина е малко комично да не можеш да постигнеш нещо, което е даденост, а да чакаш няколко пъти по-добър раздвой на късмет без никакъв математически намек, че изобщо е възможно.

Нещата са прости в трейдинга - ако изкараш без да знаеш как иа два сценария - губиш в последтвие или спираш да търгуваш. Ако спреш да търгуваш обаче печалбата като абсолютна стойност ще е крайно незначителна в предвид малкия залог/капитал.

Одобрена

Всяка минута много търговци печелят. Присъединете се към нас! Открийте сметка в ИнстаФорекс.

19. Следните 16 потребители изказват благодарности на 100 за полезния пост:

Нерегистриран (12), Kapitan Salam (13-12-2022), Novak (13-12-2022), minkov (13-12-2022), КинО (14-12-2022)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 14-12-2022 23:18 #30 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Това предполага, че нямаш късмет? Или че със стопове не можеш да имаш късмет?

Или може би, че се опитваш да гониш късмета ползвайки стопове, голям риск и липсва план за търговия? Наличието или липсата на стоп не променя много ситуацията дали се търгува нормално или се правят опити за удари - ако стопа е малък и го удари какъв е проблема? Че изчезва 70% от акаунта ли? В такъв случаи със или без стоп не е ли същото? Остатъка от акаунта така или иначе е обречен.
      Ако стопа е с нормален размер и го удря постоянно какво значи? Защо е необходимо да влизаш да "избиваш" няколко пъти на ден, което очевидно е случая? Другия сценарии разбира се стопа да е абсолюно неадекватно сложеш на всички позиции.

За да се хване голяма печалба е необходимо р:р да е голямо, нормално стопа ще е на косъм при всеки всеки опит. Ако се търгуват по-волатилни или непредсказуеми инструменти стопа може да е по-голям, но в предвид произволните избивания в двете посоки и това няма да помогне много.
      Пак стигаме до това, че без план бил той с малък или голя риск няма какво да се чака като цяло. Най-големия шанс е на принципа всичко на масата и каквото стане или с други думи единична позиция. Всяка следваща позиция намаля шансовете на неподготвения трейдър чакаш да му дойде късмета.

Трейдинга условно казано дава под дифолт 50% шанс, който макар да е даденост или дифолт положението не може да се постигне от 90% от трейдърите.....а други трейдъри чакат късмета да им кацне на рамото. Наистина е малко комично да не можеш да постигнеш нещо, което е даденост, а да чакаш няколко пъти по-добър раздвой на късмет без никакъв математически намек, че изобщо е възможно.

Нещата са прости в трейдинга - ако изкараш без да знаеш как иа два сценария - губиш в последтвие или спираш да търгуваш. Ако спреш да търгуваш обаче печалбата като абсолютна стойност ще е крайно незначителна в предвид малкия залог/капитал.
      Явно не ме разбираш какво имам предвид когато говоря за търгуването със стратегия базирана изцяло на късмет. Аз нямам подобна стратегия, не практикувам търгуване на късмет и дори не го препоръчвам, защото вероятно е много рисково. Ако ме питаш защо не я практикувам тази късметлийска стратегия ще ти кажа, че това няма как да се случи, защото аз съм човек без капка късмет. Тия дни се замислих по отношение на моите опити да си създам своя собствена форекс стратегия. Стремя се от доста време да разработя успешна трейдинг система, но срещам големи трудности и трябва да си призная, че до никъде не съм стигнал. А смятам, че това е много важен елемент от този бизнес и без него няма как да започна да търгувам печелившо. Предполагам, че всеки ще се съгласи с това мое разсъждение по темата за форекс стратегията. Та в този ред на мисли се замислих дали има хора, които с лекота биха печелили на валутния пазар без да имам каквато и да е статегия или както ти го наричаш предварителен план как да се търгува. Имам достатъчно наблюдения върху околните хора и познавам такива, които притежават наистина голям късмет. Хора на които всичко им идва даром и каквото и да правят са все в подходящото време на подходящото място. Дали ако се захванат с форекс ще могат да печелят разчитайки само на своя късмет. Имам предвид, че тези хора няма да им се налага да си правят анализи, да следят графиките и да четат новините в икономическата и финансовата области. Просто отварят платформата избират си една валутна двойка и отварят поръчка, в която посока си изберат съвсем слепешката. Всъщност това всеки може да го направи, но въпроса е да успее и да нацели правилната посока и най-важното е накрая - да усети момента, когато е най-изгодно да си прибере печалбата т.е. да затвори поръчката. Не че аз понякога не търгувам на сляпо, но това при мене не ми гарантира печалба, защото ми липсва нужния късмет за съжаление.

Одобрена

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

22. Следните 6 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (6)

+ Отговор в тема
    Страница 3 от 8 ПървиПърви Предишно 1 2 3 4 5 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Стратегии за търговия   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти