Aко беше пияница и едвам издържаш да свършиш сделката за да отидеш да пиеш, ще разбереш какво ти казва![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е то дали си пияница или някоq пройдоха, разлика в случая няма да има. Целта е колкото се може по-малко време да се работи![]()
Не ги разбирам такива хора....примерно през дадената седмица има важни събития, пазара дава отлични възможности за сделки, но понеже бил направен профита за деня или за седмицата и да се спирало да се търгува ? Що за малоумщина бе ? Ти трябва да си тотален ретард за да мислиш по такъв начин![]()
за истинския пияница това не е от значение![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
защо според мен ако си си изпълнил целите не трябва да се лакомиш .... изключение е когато има новини и има перспектива .. аз говорех когато си изсмукваш сделките от пръстите само и само да има такива ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
по една за позицията и по още две за мезе... както доде![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Еми да де, като играеш...
------------------------------------------------------------------------------------------
И аз съм така като играя футбол, гледам да правя колкото е възможно повече удари и когато имам възможност... друг е въпроса колко от тях влизат в целта.![]()