Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това не е работа. Това е ден за ден, тарикатлъказ многократно съм казвал какво работя и как си изкарвам парите.
Кои езици, на кое ниво си съответно ?В момента уча 2 езика по един час на ден
Какво четеш за форекс, защото четенето си е просто някаква информация.чета форекс около 4-5 часа и следя пазара
Как прилагаш тази информация, на пазара какво му следиш точно ?
Как видяното от пазара го вкарваш в употреба ?
Така е, но пак на въпроса, какво включва това занимание, какво представлява според теб ?Под сериозно занимание разбирам да се занимаваш единствено и само с форекс търговия и с това да си изкарваш парите
Добър вариант е, но слабо вероятен в кратък интервал от време(кратък интервал=3-4години).аз се надявам един ден така да си изкарвам парите
В момента уча английски и арменски.Нивото не мога да го определя тъй като уча езиците самостоятелно.
Работата не е тарикатлък, тъй като това нещо го правя от 10 години, лошото е че вече не изкарвам толкова пари от нея.
Чета книги,анализи свързани с форекса, препоръчани тук във форума.
Някои от тях ги прилагам в демо сметки. Следя как точно се развива това което съм научил .Дали мога да прилагам това което съм научил
Заниманието включва да търгуваш няколко пъти месечно с форекс и да изкарваш достатъчно пари да отгледаш семейство![]()
Oleg (27-01-2014), Новобранец (27-01-2014)
Juve, разсъждаш за бъдещето си прекалено идеалистично. Преди няколко дена, тук в дивия Изток в центъра на Варна, един хвана изневеряващата си жена с любовника ѝ и съответно изпразни един пълнител по двамата, докато те кротко са се натискали в колата на любовника. Малко по късно и той си пръска главата в някакъв строеж. тя, той и той на по около 35-38 години - хора все още с планове за бъдещето, сега обаче вече ги няма, та плановете Юве са малко несигурни, да не говорим че утре мога да падна на заледения път и цял ТИР да мине на дължина през мен и да се свърши с планирането ми, не бих казал че не е невероятно, понеже тука е заледено. ....дори преди 15 години внезапно ми се наложи да работя на трудов договор за 9 месеца, но не за себе си - ей тъй на случи ,докато всичко си вървеше по план и трябваше да направя пачка, а си загубих голяма част от парите, става въпрос за международна търговия. ... какво да ти кажа друго освен че алтернативи трябва да имаш, най-малкото понеже процента на неуспялите е огромен и то не заради липсата на упоритост, а заради тоновете глупости които се изписват в книгите, както и ливъриджа. И аз в първата година когато почнах да се занимавам с търговията, мислех си, дори фантазирах си че в близко бъдеще ще консултирам, анализи ще продавам, сигнали също, понеже ми се получаваха нещата, после обаче спряха да ми се получават в момента в който почнах активно да "търгувам", мина време докато разбера че едно е да анализираш друго е да търгуваш и то интрадей. (и друг път съм го казвал) Близък човек загуби 200К $ негови + поне още толкова привлечен капитал след 4-5 годишна успешна кариера, друг близък и той яко глътна вода след 2 години горе на черешата... схващаш ли. ........иначе ти се занимавай сериозно, всъщност не знам какво разбираш по "сериозно", но сериозно не значи да кибичиш по 12 часа пред монитора, може да е за 2 часа ама системно да се подходи, то реално и не е нужно да се кибичи цял ден, понеже риска се увеличава при ниски обеми, а притока им е реално около 1-1.5 часа преди обед и около 2-3 часа след обед. Като не е нужно, ако търгуваш в домашни условия да слагаш риза и вратовръзка, нищо че несериозно ще изглеждаш така. .... а с четене ако смяташ да напреднеш много се лъжеш, обикновено който знае да търгува синтезира нещата до 4-5 ясни и еднозначни пункта, казвам еднозначни понеже повечето хаотични системи са нееднозначни, но да не се отплесквам в страни от темата.
Накратко Юве - имах малко нужда да подраскама не да ти давам съвети , понеже ми е ясно че на 22 години няма как да знаеш че живота е твърде крехък, та да си сигурен че ще се запази подредбата му в следващите 10 години лангъркане по житейския път - най малкото ти предстои да се обвържеш с някоя,
което може да го почувстваш като турболенция, ако си по свободолюбив..... и т.н.т.
само така juveаз многократно съм казвал какво работяи как си изкарвам парите. В момента уча 2 езика по един час на ден,чета форекс около 4-5 часа и следя пазара
Под сериозно занимание разбирам да се занимаваш единствено и само с форекс търговия и с това да си изкарваш парите
аз се надявам един ден така да си изкарвам парите.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ....................
Доста тежко сигурно му било, аз не мога да си преставя как е изгубил такъв контрол след 4-5 години успешна търговия.Близък човек загуби 200К $ негови + поне още толкова привлечен капитал след 4-5 годишна успешна кариера
Казал си го от ясно, по-ясно. Само ще добавя няколко щрихи. Драмата с двойното убийство беше наистина голяма, може и да е съвпадение, но убиеца е племенник на дядо Кирил, а след трагедията две деца останаха кръгли сираци. Ужасно е!Juve, разсъждаш за бъдещето си прекалено идеалистично. Преди няколко дена, тук в дивия Изток в центъра на Варна, един хвана изневеряващата си жена с любовника ѝ и съответно изпразни един пълнител по двамата, докато те кротко са се натискали в колата на любовника. Малко по късно и той си пръска главата в някакъв строеж. тя, той и той на по около 35-38 години - хора все още с планове за бъдещето, сега обаче вече ги няма, та плановете Юве са малко несигурни
..............
Накратко Юве - имах малко нужда да подраскама не да ти давам съвети , понеже ми е ясно че на 22 години няма как да знаеш че живота е твърде крехък, та да си сигурен че ще се запази подредбата му в следващите 10 години лангъркане по житейския път - най малкото ти предстои да се обвържеш с някоя,
което може да го почувстваш като турболенция, ако си по свободолюбив..... и т.н.т.
Имах преди време реална сметка с 500 долара и 500 бонус. За около две седмици станаха 1500 т.е. удвоени 500 - бонуса. След още две седмици нищо не остана. Обади ми се мениджърка от брокера, българка. Поговорихме и нейния съвет беше, ако пак се случи да удвоя каквато и да е сметка - да изтегля сумата и да си ги похарча за нещо, което може да се пипне.
От реинвестиране и ламтене много лесно се стига до дъното.
Най-вече трябва да се губи (да се инвестира) само толкова колкото ти позволява джоба. В никакъв случай със заем.
Успешни трейдъри са само около 5% и всички пишещи в този форум са от тях
Не е срамно да си признаеш грешките, ако има шанс друг да не ги повтори.