Весо, грешиш![]()
![]()
имам висшо с убави цифри и не съм ни таксиджия ни циганин
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Весо, грешиш![]()
![]()
имам висшо с убави цифри и не съм ни таксиджия ни циганин
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
ае тоз флаш плеар само на мене ли ми забива и насича или по принцип е тъйщот на всичките компютри съ държи неадекватно от половин година насам... а ужким не са толкоз зле
тубата съм я нагласил на хтмл5 само да работи и няма никакви проблеми там![]()
При мен забива, като сменя резолюцията по някой път, ма като рестартна страницата и се оправя.![]()
kypa (17-11-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (17-11-2013)
Алби, имаше такъв скрийнсейвър![]()
![]()
![]()
са падащи леФчета - даже можеше да се избират националност и купюр на леФчетата
![]()
![]()
![]()
Олег, аз съм го забранил даже... и кът има нещо да видя само го позволявам - и то колкот да цъкна да го гледам у тубата през хтмл5![]()
![]()
![]()
Дали говориш правилно или не няма значение. Имаш ли пари всички ти лижат задника, пък ако ще и да си с коефициент на интелигентност колкото на маймуна. Може една гънка на мозъка да имаш, но да е в тази част на мозъка където се отнася за форекса.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Имаше една приказка "Докато направиш първият си милион бъди мил с хората, след като го направиш- хората ще бъдат мили с теб"
Трудно е да бъдеш мил ,като навсякъде само олигофрени има![]()
![]()
Steko, така е затова може да си позволиш да будеш идиот за да си прецакан само ти да бъдеш мил![]()