Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
По тази линия на размисли, ако отвориш сметка със 100$ за демо, а после ще си с 1000$? То пак няма да има нищо общо ако психиката ти действа по този начин.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
100, сбъркал си форумаНе е точно така, аз съм пример - ни най малко не правя разлика между демо и реална сметка ако реалната е малка. Просто не ме интересува нищо освен процеса на обучение и спазване на системата, аз 200$ или колкото е сметката ще ги загубя без да ми мигне окото, но далеч повече ме е страх от загубеното време в правене на глупости, които не ми позволяват да завърша стратегията и да имам перспектива за истински пари. Не знам при вас как е, но аз не съм влезнал в този бизнес за да се занимавам с доходи от типа на една бг заплата...Тука хората играят за кеф. Дори не е и за половин бг заплата. Само за кеф, чисти комарджии и нищо повече.
Абе няма майтап не се бях замислял, но недоумявам как им се занимава на толкова много хора с толкова безперспективен трейдинг?![]()
Вместо да играят на старкрафт, лола или нещо друго, си играят с форекс.![]()
Нали затова е хоби. Като се върнат от работа, да разцъкат ей така и да си се накефят. Ако оцелят супер, като не уцелят, другият път по-добре, може да имат късмет![]()
Svilen (29-09-2013)
Може и аз да съм в грешка, просто като играех тото в началото изобщо не ми беше забавно, спомням си го доста ясно![]()
Младежа какви ги върши
16-годишен ученик е бил задържан във Великобритания за „най-голямата хакерска атака на всички времена". Младежът е хакнал холандската анти-спам група Spamhaus. Според данните действията му са довели до влошаването на качеството на Интернет в части от Европейския съюз, съобщава технологичният сайт Mashable.
Тийнеджърът бил арестуван още през април, но едва сега случаят изтекъл в британските медии. London Evening Standard уточнява, че той вероятно е съучастник в атаката, а основният заподозрян се нарича Свен Олаф Камфуйс, който също е бил арестуван през пролетта. Все още не е уточнено каква е била ролята на 16-годишният хакер. Според изданието, което разполага със секретни документи, младежът е бил открит "с компютър, който е включен регистриран в различни интернет системи и форуми" .
Освен това той има банкова сметка със значителни „финансови потоци, минаващи през нея". В момента се прави и финансова проверка, пише в документите. Ученикът е на свобода срещу парична гаранция
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
вече съм на свобода... нема да се притеснявате ...
![]()
Svilen (29-09-2013)
ем ко да стаа.. чудя се дъл ще направя жубилей до утре
![]()