фицката (29-12-2013)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Който има пече, който няма нагъва само салатка - въпроса е да се чувстваш доволен. Аз хапнах едно фасулче и не се оплаквам - беше идеално. Днес си взех и бира с мед от Лидъл - голямо извращение но исках да го пробвам - страннно е но въпреки това ми хареса - за 50ст е префектно. утре ще пазарите ли за новъй год или ще чакате последния момент?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Вземи си 10кг месо, направи го на суджуци и си готовКойто има пече, който няма нагъва само салатка - въпроса е да се чувстваш доволен. Аз хапнах едно фасулче и не се оплаквам - беше идеално. Днес си взех и бира с мед от Лидъл - голямо извращение но исках да го пробвам - страннно е но въпреки това ми хареса - за 50ст е префектно. утре ще пазарите ли за новъй год или ще чакате последния момент?
Боб с наденица става чуден
Или боб с джолан.....това няма равноОбаче и боба да е от онзи който сам се закашва
![]()
Хоум маде е винаги по-добре - в последно време съвременната хранителна промишленост и химическа промишленост и в състава на така наречението храни присъства цялата менделеева таблица барабар с отровните елементи.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ем то без тия отровните никъФ Фкус нема да имат тия джуланЙЕ![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Да това е другия момента че сме забравили искитнските вкусове на редица типично български храни - лютеницата без тиквено пюре не е вече лютеница, сирене без палмово масло, телешки колбас без машинно обезкостено птиче месо (не знам и аз какво означава но го пише в състава), боза без подсладител, руска салбата без майонеза и мн. др.
така е за съжаление.Преди няколко дни си говорихме с един познат, който ми разправяше как правели филетата и шпековите и луканкови салами. Каза ми че по-голямата част от тях е затопена мас със голямо съдържание на вода, освен това се слагат и куп други неща, сред които най-важното са подправките и евентуално някакви остатъци от животното, но не се знае точно кои. Та определено е по-добре да не знае какво ядем, защото ще трябва цял живот да сме на фотосинтеза
Е има възможности да се избегне това - както боко беше казал да гледам овце аз може да добавя и свине и кокошки.
то не само с колбасите, но и при много други храни ,по-добре да не знаеш как се правяттака е за съжаление.Преди няколко дни си говорихме с един познат, който ми разправяше как правели филетата и шпековите и луканкови салами. Каза ми че по-голямата част от тях е затопена мас със голямо съдържание на вода, освен това се слагат и куп други неща, сред които най-важното са подправките и евентуално някакви остатъци от животното, но не се знае точно кои. Та определено е по-добре да не знае какво ядем, защото ще трябва цял живот да сме на фотосинтеза
.................................................. .................................................. .........................