Абе нещата не са точно така...Едни търгуват чрез скалпиране други на дневна и всеки за себе си е прав. Иначе и аз мисля, че задържането в форума и загуба на сделки.
Абе нещата не са точно така...Едни търгуват чрез скалпиране други на дневна и всеки за себе си е прав. Иначе и аз мисля, че задържането в форума и загуба на сделки.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
важното е да се ползва мозъка и да се развива мисленето... другото са подробности само
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
най-важно от всичко е човек да се чувства добре .. за едни е разтоварването във форума , за други е разходка навън ... не всичко е форекс ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
това е целта на цялото занятиеот раждането до полягването за последно
![]()
Ти предполагам търгуваш 5мин? Иначе си прав, но няма как по какъвто и начин да търгуваш да издържиш продължително взиране в графиките без да ти се замъгли картината. Аз търгувам на 15мин само и докато чакам да стане сигнал, има моменти в които знам, че следващия сигнал няма как да дойде по-рано от 45мин примерно, и тогава всяко развлечение е правилно. Но просто трябва да се разсееш с нещо за да можеш да поддържаш фокуса.
това разсейване при мен не работи толкоз добре![]()
доста по-трудно се съсредоточвам след час у форума отколкото ако само се облегна на стола и зяпам тавана и мисля ко се случва реално и ко може да се случи след това![]()
и най-добре е като си изпълнил целите си за деня да не се лакомиш и да спреш ... все пак не е гарантирано дали няма да ги загубиш втория път ...
целите са относителни... можеш да гониш средни резултати за известен период от време, обаче не е много удачно да имаш конкретен минимум или максимум за деня... просто щот пазара няма такъви ако ти имаш това със сигурност значи, че се отдалечаваш, а не приближаваш до пазаря...
всяка сделка е част от цялото и едновременно с това сама за себе си
Ако "играеш" нормално да не е гарантирано. Защо да си ограничавам печалбите, ако в случая имам възможност за вход?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
За всеки човек е различно, най-добре е да излезеш от стаята поне за 5-10 минути и да правиш нещо друго. Аз ползвам почивките за да си направя обяд примерно, едни 20мин занимавка с напълно различна дейност и после като се върна си виждам всичко както и сутринта на свежо
Да спреш защото те е страх? Ако удариш стоп какво ще стане? Имаш стратегия, имаш вход, взимаш го, пазара не го интересува дали си спечелил или загубил преди това, има ли валиден вход се взима. Сумарно на края на месец резултата винаги ще е по-добър макар някой ден да си намалиш печалбата.