Оптимизъм лъха от малките графики на валутната двойка eurusd. На Н1 виждаме тест на съпротивата 0.98620 и пробив на предходния връх от 30 септ. Може би днес ще видим и тест на 0.99, ниво което се явява втора съпротива за деня.
Оптимизъм лъха от малките графики на валутната двойка eurusd. На Н1 виждаме тест на съпротивата 0.98620 и пробив на предходния връх от 30 септ. Може би днес ще видим и тест на 0.99, ниво което се явява втора съпротива за деня.
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
Бяла лястовица, или подмамващ сигнал, миг преди да обере стоповете на скъсилите. Неминуемо ще направи и ново дъно,защото низходящото движение все още не е приключило. И следва да обере стоповете и на удължилите. За да видим обръщане на тренда. Мда...без да искам станах свидетел на това историческо движение. Малко ми съвпадна с други ангажименти, но бях скъсила навреме. Та за мен дауна все още не е приключил, очаквам да видя един хубав косъм на юг до 0,9385 и тогава да си тръгнем нагоре бавно бавно.... Все пак скъпия долар не е в интерес на някои , пък и по-лесно се трие задлъжнялост през обезценяване. Оптимизъмът лъха но все още е рано, очаквам да стигне до към 1,00- 1,02 и от там да обърне пак на юг, много е рано все още, а и някакси на графиките по различните фреймове все още няма никакъв сигнал за обръщане на движението. Силния долар е в интерес на някои- поевтинява ресурсите и респективно оказва влияние върху всички суровини , но нищо чудно да видим едно слизане до историческото дъно и от там да поеме полека полека нагоре на север къмто Русия. За момента ново дъно няма, нощем сме свидетели на бичите настроения на азиатците . Еврото е в доста неизгодна позиция и неговото съвземане ще е доста трудно. ЕЦБ много закъсня с мерките. Докато Лагард се чудеше какво става и какви инструменти да приложи,нещата излязоха извън контрол, а и конфликтът / войната/ Русия и Украйна допринесе още малко за засилване на инфлацията и нещата излязоха леко извън контрол. Нямам как геополитика,част сме от случващото се за добро или зло
Последна редакция от prodi : 04-10-2022 на 17:37
Trust Me, I'm an "Engineer"
Нерегистриран (8)
Че това е така няма да споря, факт е! Не разбрах само доларът ли ще прави дъно, или еврото? Може би е второто, защото е най-близко. Аз в никакъв случай обаче не мога да кажа, че цената ще спадне до 0.90. Изглежда ми твърде нереално. До 0.95 ми беше евентуалния сценарий за поскъпването на долара.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
prodi (04-10-2022)
balcon (04-10-2022)
При мен и според индикаторите, които съм сложил да уж да ме напътстват и да ми подсказват, не само че няма сигнал за къси (поне засега няма и за дълги), а има пробита дебела червена линия с начало предходен връх от 22 септ. и вероятно очаквам тест на 1.0050.
Като цело тази седмица не е никак силна за долара. Още от миналата седмица среброто и златото тръгнаха нагоре, а тази седмица е ред и на валути/криптовалути да напреднат срещу пресиления долар.
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
Печатницата за пари скоро ще стопи лагерите... Щатският дълг надхвърли 31 трилиона за пръв път в историята... https://www.usdebtclock.org/?fbclid=...9ibgdZzi-OgwrQ
Trust Me, I'm an "Engineer"
Нерегистриран (1)
Аз имах предвид малка корекция. Просто вчера имаше силно рали и е нормално да върне малко. Технически след бързия спад и бързото възстановяване, /вижда се на дневна/ очаквам обръщане на тенденцията.При мен и според индикаторите, които съм сложил да уж да ме напътстват и да ми подсказват, не само че няма сигнал за къси (поне засега няма и за дълги), а има пробита дебела червена линия с начало предходен връх от 22 септ. и вероятно очаквам тест на 1.0050.
Като цело тази седмица не е никак силна за долара. Още от миналата седмица среброто и златото тръгнаха нагоре, а тази седмица е ред и на валути/криптовалути да напреднат срещу пресиления долар.
Прикачен файл 12172
" Изненадата е тази, която движи цената, а не това, което всички знаят " Facebook -Forexjssj
Aquila (05-10-2022), Нерегистриран (1)
Ангажирах се с късо евро от 0,9850. Петъчните пейроли се очертава да са добри.
Всеки момент чакам и обявяването на таван на цената руския петрол от ЕС, което пък ще доведе до спиране на износа на петрол за Европа, което пък ще (би трябвало) да свали еврото.
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
jssj (05-10-2022), Нерегистриран (1)
" Изненадата е тази, която движи цената, а не това, което всички знаят " Facebook -Forexjssj
Нерегистриран (6), Aquila (06-10-2022)