сделката и от двамата зависиза купувача ценичката и стоката са важни, за продавача - дали ще има достатъчно купувачи
и ценичката естествено
![]()
сделката и от двамата зависиза купувача ценичката и стоката са важни, за продавача - дали ще има достатъчно купувачи
и ценичката естествено
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Много ясно, парата винаги е замесена (цената) всеки се бориза повече.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
е сега ку имах десет мильона щях да дам няколко хиляди на някой дет е записал епизода на под прикритие, че да ми го дадеоще го нема у замунда
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Е ти уж изказа едно много полезно мнение одеве и сега пак се забихме в стоки и цени.
Жените за какво си мислят и мъжете за какво....Дай да решаваме как да инвестираме тия 10 млн, че одеве доста говорих по темата спам ли е, чат ли е това "нашто" в края на краищата и къде ли ще ни излезе края накрая?
и колегата дето се оплаква по-горе би трябвало да е наясно вече
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
.. е как да не се навре човек в спама понякога като е толкова забавно.....
И аз в началото не бях много наясно с коментарите, но бързо ми се изясниха - и на него така скоро ще му се проясни, има време - едва на 35 коментар е... ако не се смятат орязаните и слетите
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
важно е всички да са доволни и купувачи и продавачи![]()
.................................................. .................................................. .................................................. .....................................
Последна редакция от jivko78 : 23-02-2014 на 22:46
Днес сутринта по новините казаха за човек който спечелил пет милиона на покер и ги инвестирал на фондовата борса... не мога да повярвам чак![]()
Невероятна новина с тоя пич и неговите милиони. Само да знае как да ги развие.
Аз си мисля ако се отиде при маркетолог няма ли да даде идея за бизнес.![]()
Еми не знам как точно стои въпроса с това, аз ако имам толкова пари не съм решил още какво ще ги правя.