не е на батерии ...това си е моята шпагакожената , която не прощава ...
..............................................
не е на батерии ...това си е моята шпагакожената , която не прощава ...
..............................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ем то и тя мож да бъде на батерии![]()
![]()
нъл бяха измислили уйови протези с помпички едно време
![]()
![]()
вече може и на батерии да са
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не ги знам....не ползвам такива технологии ...
![]()
![]()
![]()
.........................................
ходих един път на ресторант и ми се приходи до тоалетната. отидох и застанах на писоара до мен застана некъв човек загледа ме и ме пита: Момче ти да не си бейзболист?
викам: Не защо?
Ми каква е тая бухалка където държиш в ръцете?
нищо не отговорих и си тръгнах.![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Новобранец (12-01-2014)
що не се обърна към него да му препикайш обувките![]()
![]()
![]()
аз вероятно туй бих направил.... ку не побой
![]()
![]()
![]()
Нали знаеш кой съ заглежда кът е у мъжка тоалетна![]()
![]()
![]()
нещо тъ е зарибявал
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Нещо май го обърнахте на майтап тая работане е есно ей. КУРЕ кажи ти поне знаеш кът идеш на море и късите гащи са ти малко под коляното
![]()
![]()
![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Той със шорти ходидъ не плаши хората на плажа
![]()
ама да знаиш на нуди плаж е най-готино
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
![]()
![]()
добро моабетче си правите тука ... ..
.................................................. ....