" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Oleg (29-12-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
има една диета, която е доста нашумяла напоследък. Казва се 90-дневна диета. При нея се яде всичко, но разделено на дни. При всички хора, който са я спазвали, дори и не толкова стриктно има голям ефект и то за кратко време![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бъркаш се, започва да разгражда белтъци, т.е. мускулитеМазнините се черпят само при натоварване и то след като изразходи наличните въглехидрати, след това започва с белтъците и едва тогава до мазнините
![]()
Не, не, ... тенкю баба, ... диета е мръсна дума за мен ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Най добрата диета е със спорт
Тез глупости че ще се отслабне, без движение и само с липса на ядене е пълна простотия.
Може и да бъркам,но така го знам въглехидрати, мазнини, белтъчини в такъв ред. Даже има една диета за епилепсия когато нищо друго не помага в която се ядат около 80 % мазнини.Кетонна диета се нарича.Имаше едно време и филм по действителен случай за едно момче с тежка епилепсия което се оправи така.
Аз днес съм на бира и фъстъци![]()
![]()
витамини+ въглехидрати
![]()
какво да искаш повече
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.