Аз съм ял какво ли не ,но спирайки въглехидратите и не мога да кача грамслед което бях добавил няколко филии хляб и почнах да качвам
![]()
![]()
Аз съм ял какво ли не ,но спирайки въглехидратите и не мога да кача грамслед което бях добавил няколко филии хляб и почнах да качвам
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
juve направи 2млрд, а дано ама на дали. Хехехе. Важното е, че има надеждата да се събуди с такава сума.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ку нема въглехидрати организъма почва да преработва протеините вместо да ги събира![]()
![]()
и да събира мазнините за резерва
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Въглехидратите стават на мазнини , но не и протеините![]()
то за това има протеинови диети ,последните години има диети само на месо .... което доста биха се учудили
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
С един хубав протеинов режим на хранене и може би малко въглехидрати мисля, че всичко си се подрежда на място.
От мои приятелки съм чувал, че имало и диета само с пилешки гърди и краставици. Някакво редуване на ядене им се правело и има ефект.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ем пак си зависи и от метаболизъма![]()
![]()
ку има достатъчно движение въглехидратите не се преработват в мазнини, а съ УЙсвояват кът енергия, а пък протеините се натрупват кът мускуле... ама и навика има голямо значение... щот тез работи не стават за ден два все пак
![]()
![]()
![]()
най-лесния начин за влизане във форма е с яденето на много месо и мазнинки като масло, кашкавал и така, яйцаи т.н , никакви картофи и хляб
Аз пък пердаша от всичко по-много![]()
![]()
и пак не съм дебел
но и като цяло трябва да е балансирано и калориите също ....
![]()
ориза е убав въглехидрат доколкот знам![]()
![]()
и овеса също
![]()
![]()
бързо са биле усвоявали и по-трудно съ превръщали в мазнини от организъма
![]()
![]()
![]()
Мюсли за закуска е много добър вариант ,а на пазара има много варианти , пък лесно може си направиш собствен по твой вкус![]()
![]()
![]()