и аз имам някакъв смътен спомен нъл ти викам![]()
![]()
ма не съ сещам за заглавието... наистина са много таквиз простотии
![]()
![]()
sex iz zero имаше едно... с едни сандвичи... ма сигур не е от там
![]()
![]()
![]()
и аз имам някакъв смътен спомен нъл ти викам![]()
![]()
ма не съ сещам за заглавието... наистина са много таквиз простотии
![]()
![]()
sex iz zero имаше едно... с едни сандвичи... ма сигур не е от там
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oнзе беше с бели, не с азиатци. А това със сандвичите е от американски пай мисля, после кучето му като го видя тоя сандвич както лъскаше с него и го захапа![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
кът за филмите май за всичките имашеза сериаля верно няма ... ма за филмите требе да има
от замундата нема ли линкове за субтитари
![]()
![]()
![]()
Няма ве куре, няма. Потърси и виж, в замундата са вградени, няма линк...
----------------------------------------------------------------------------------------
e karai na angliiski ve, какво толкова ?Аз един норвежки филм го гледах с английски субтитри. Онез имат егати странният език. Почти не разбирах отделните думи на английски за коя дума която произнасят се отнасяха
![]()
Еми да бе, няма проблеми.
Скандинавското кино е много добро.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
има сичко уаааа![]()
![]()
който търси намира
![]()
![]()
койт разбира тука са спира
![]()
![]()
![]()