Даа Ламбото знам го язе тоя бълвоч татуиран (мисля,че беше)....точно две видеа съм му гледал на тоя...ама истинската бях припалил миналата година накрая с тая измет ,и така се радвам ,че не съм дал пукната стотинка на някой от тея дет дъвчат едно и също.....ама има една азиатка с един милион абоната та и малко отгоре дет дава и абонаменти някакви ......тя трябва отделна тема във форума за тази сган...и да земем да ги тричаме както подобава .....тая ме изнерви много тогава и я докладвах като взех, че подробно обясних ,че нищо не разбира шматката от търговия.....и закво ли?.....файда никва от репорта....но се бях заканил ,че подяволите ще взема да направя нещо по въпроса а нищо не направих.....тук обаче мога да направя си мисля.....вероятно е много от полза на някой който ти първа навлиза -да РАЗБЕРЕ КЪДЕ ДА НЕ ВЛИЗА!!!!.....
Вика : " Днес загубих доста пари,но има и такива дни"....нещо от сорта не помня-и ето видиш ли да знаем и че тя губи пари не само печели.....и на същия този клип за малко се видя графика ,мисля че беше на 15 минутката....как пазара върви надолу и как ЯСНО СЕ ВИЖДА ,ЧЕ ОБРЪЩА....и патката проста не се усеща какво да направи и някакъв мега лосс....ще го изровя и ще го снимам това....Humbled Trader се казва ....имаше един тип ,който се занимава с програмиране в някаква фирма за търговия и и направи анализ на неин клип и каза ,че тотално нищо не вдявала -използва термини които не се ползват изобщо и не нае какво говори
....
А относно темата: каво значи да залязва форекса-верно ,че преди години беяе много рекламиран....,и аз в началото се набухах само в форекс....еййй 2 години съм загубил само и предимно със скапаното евро-долар в началото....а той пазара бил огромен и необятен....и динамичен и доста по-приятен от евро-долар или другият келеш-паунд -долар.....това е за сега .....
Ейй тази е набухала от 2018-та до сега близо хиляда клипа....и кога тва време за трейдване????
![]()