• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Икономически и политически дискусии
    • Избори за Народно събрание - 2 октомври 2022 година

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Избори за Народно събрание - 2 октомври 2022 година

+ Отговор в тема
    Страница 6 от 18 ПървиПърви Предишно ... 4 5 6 7 8 16 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 51 до 60 от общо 180
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    1. 17-09-2022 09:20 #51 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      pablo
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      pablo не е на линия
      Централна банка
      Licik

Моля, изберете категория: - Откажи
      pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите Аватара на pablo
      Град
      Ловеч
      Начислени плащания
      12,033.30 USD
      Благодарности
      16 943
      Благодарили са му 29 794 Пъти в
      9 610 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Батко Мечо това което най ми хареса в управлението на П. П. е , че за тези 7-8 м. направиха всичко възможно за да се ограничи турското влияние. На практика ГРОБ и ДПС се бяха сляли в една мафиотска структора обслужваща интересите на турската мафия която е и част от управляващата партия в Турция на Ердоган. Тиквата ходеше поне веднъж месечно за инструкций от Истанбул и това не беше нещо скрито а явно и в повечето случай се отразяваше и от телевизията, както ти обичаш да казваш това беше ФАКТ. Вече няма безконтролното внасяне на опасни храни от Турция за което аз си позволявах да говоря и преди но да добавя, че и дрехите също се обработват с разни вредни за кожата /здравето на човека/ препарати и всички стоки внос от Турция считам крият рискове и аз лично ги избягвам от години просто защото се грижа за своето здраве /тук всеки сам си решава никого с нищо не ангажирам/ .
      Доволен съм , че не задължи населението да си постави експерименталните препарати наричани напълно погрешно ваксини а разреши розовия сертификат с което смятам спечели доверието на голям брой хора който се грижат за своето здраве и не желаят да бъдат използвани за експерименти с не доизследвани препарати за които производителя не носи отговорност. На свй ред Тиквата задължи / принуди / голяма час от свойте структури да си поставят тези препарати и днес това му носи допълнителни негативи.
      Но все пак да добавя , че има и далеч по читави партий от П. П. който са далеч по ангажирани с грижата за България и българския народ и се надявам те да продължат да се развиват и евентуално да спечелят предстоящите избори след 2 седмици.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Одобрена
      Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Увеличете доходите си в партньорство с ИнстаФорекс.

2. Следните 10 потребители изказват благодарности на pablo за полезния пост:

Нерегистриран (8), ontar (24-09-2022), kypa (28-09-2022)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 17-09-2022 13:51 #52 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Aquila
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Aquila не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Аватара на Aquila
      Начислени плащания
      1,699.21 USD
      Благодарности
      4 657
      Благодарили са му 21 323 Пъти в
      6 577 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      kypa,
      X
      Корелацията между Индекс на корупция и БВП на глава от населението.

Като публикувам тази графика, ясно осъзнавам, че за част от населението корупцията, баджанащината и скатаването е предпочитаната система на съществуване, но все пак, за останалата част...

Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.

Лесно е да печелите пари, без да напускате дома си. Открийте сметка в ИнстаФорекс.

5. Следните 15 потребители изказват благодарности на Aquila за полезния пост:

Нерегистриран (14), kypa (28-09-2022)

6. 17-09-2022 14:04 #53 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ndimitrov73
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ndimitrov73 не е на линия
      Централна банка
      Bahagia

ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите Аватара на ndimitrov73
      Град
      Далече,Далече,Далече
      Начислени плащания
      970.76 USD
      Благодарности
      2 851
      Благодарили са му 8 389 Пъти в
      2 884 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от pablo Виж мнението
      Батко Мечо това което най ми хареса в управлението на П. П. е , че за тези 7-8 м. направиха всичко възможно за да се ограничи турското влияние. На практика ГРОБ и ДПС се бяха сляли в една мафиотска структора обслужваща интересите на турската мафия която е и част от управляващата партия в Турция на Ердоган. Тиквата ходеше поне веднъж месечно за инструкций от Истанбул и това не беше нещо скрито а явно и в повечето случай се отразяваше и от телевизията, както ти обичаш да казваш това беше ФАКТ. Вече няма безконтролното внасяне на опасни храни от Турция за което аз си позволявах да говоря и преди но да добавя, че и дрехите също се обработват с разни вредни за кожата /здравето на човека/ препарати и всички стоки внос от Турция считам крият рискове и аз лично ги избягвам от години просто защото се грижа за своето здраве /тук всеки сам си решава никого с нищо не ангажирам/ .
      Доволен съм , че не задължи населението да си постави експерименталните препарати наричани напълно погрешно ваксини а разреши розовия сертификат с което смятам спечели доверието на голям брой хора който се грижат за своето здраве и не желаят да бъдат използвани за експерименти с не доизследвани препарати за които производителя не носи отговорност. На свй ред Тиквата задължи / принуди / голяма час от свойте структури да си поставят тези препарати и днес това му носи допълнителни негативи.
      Но все пак да добавя , че има и далеч по читави партий от П. П. който са далеч по ангажирани с грижата за България и българския народ и се надявам те да продължат да се развиват и евентуално да спечелят предстоящите избори след 2 седмици.
      Колкото и да ми обясняваш на мен историята друго показва. Колкото пъти БСП е била в управлението на България нищо добро не е донесла на страната и това управление отново го доказа. Затова и прехода няма край защото който и да дойде на власт различен от БСП, "старицата" намира начин да се върне и да върне страната само за кратко време в същото положение. На това му викам развитие ръченица 1 напред 2 назад. За ПП има една приказка "Кажи кои са приятелите ти за да ти кажа кой си". И накрая не случайно и резултатите на левицата са тези които са. И не случайно ГЕРБ си имат твърд процент който вече няколко години се опитват да го разбият де с манипулации и слухове де с гонене на платен вот, но уви анти ГЕРБ губят за съжаление проценти не ГЕРБ и това си има обяснение. Много виждат позитивизъм в управлението на БСП ниска безработица и иска производителност, но тава не е само тези показатели за развитието на страната затова Станишев загуби изборите и БСП е натикана в ъгъла. Чета че Станишев е постигнал много като управляващ ПЕС което много ме радва. Много ще се радвам, ако се върне и направи една нова модерна европейска левица. БСП е изпята песен отдавна е време да си ходи. Нинова се е барикадирала във властта и не пуска кокала. Не съм с леви убеждания, но е хубаво да има нова лява партия която да е достоен противник на дясната идея. В крайна сметка от силната конкуренция се ражда развитието. Лявото е много слабо да не кажа, че въобще го няма. Затова и резултатите на изборите са видни и същи. Трябва да се направи нещо като смяна на системата. Пропорционалната се изчерпа трябва да се мисли за мажоритарна или смесена.
      "Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"

Роналд Рейгън

Влезте в света на онлайн търговията и печелившите транзакции с ИнстаФорекс.

7. Следните 5 потребители изказват благодарности на ndimitrov73 за полезния пост:

Нерегистриран (3), ontar (24-09-2022), kypa (28-09-2022)

8. 17-09-2022 17:39 #54 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      pablo
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      pablo не е на линия
      Централна банка
      Licik

pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите Аватара на pablo
      Град
      Ловеч
      Начислени плащания
      12,033.30 USD
      Благодарности
      16 943
      9 610 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Батко Мечо 73 какви глупости си написъл ??? Колко дози от експерименталния препарат имаш поставени???
      Зададох простичкия въпрос на Батко Мечо 78 / какво са направили от ГРОБ за тези 12 г. без тутално да се изложат/ а той като не намери смислен отговор защото такъв просто няма ми зададе контра въпрос какво е направила коалицията на П. П. за тези 7-8 м. Относно прехода да ти кажа, че всичко е преходно и по тази причина прехода просто няма как да има край... Самата абривиатура ПРЕХОД е едно клише за функционално неграмотни / фактически дебилни/ ...
      Искаш ли да се обзаложим, че ГРОБ няма да имат повече от 15 % на предстоящите избори ???
      Имам ясен спомен, че от както го няма Ц. Ц. вече няма кой да им организира така удачно купуването на гласове и можеш да провериш какво се случва на съответните избори Можеш да провериш и онези врачки, баячки /социолози/ какви проценти даваха и какви бяха реалните резултати...
      Двете про турски партий ГРОБ и ДПС едва ли ще имат 25 % и няма да са в състояние да съставят правителство / в случай, че в Турция отново бъдат направени избори като предходните % на ДПС може да е по висок но аз немога да гадая ще има ли брутална изборна фалшификация в Турция защото аз не съм врачка/.
      И преди съм казвал и ще го кажа отново ГРОБ е продукт с изтекъл срок на годност: изглежда лошо, мириши лошо, издава неприлични звуци и всеки го отбягва ...
      Остават 2 седмици и Тиквата скоро пак ще носи кафяво бельо!!!

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Одобрена

ИнстаФорекс – печелете пари с надежден брокер!

9. Следните 10 потребители изказват благодарности на pablo за полезния пост:

10. 18-09-2022 01:02 #55 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ndimitrov73
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Централна банка
      Bahagia

ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите Аватара на ndimitrov73
      Град
      Далече,Далече,Далече
      Начислени плащания
      970.76 USD
      Благодарности
      2 851
      2 884 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Батко Мечо 73 какви глупости си написъл ??? Колко дози от експерименталния препарат имаш поставени???
      Зададох простичкия въпрос на Батко Мечо 78 / какво са направили от ГРОБ за тези 12 г. без тутално да се изложат/ а той като не намери смислен отговор защото такъв просто няма ми зададе контра въпрос какво е направила коалицията на П. П. за тези 7-8 м. Относно прехода да ти кажа, че всичко е преходно и по тази причина прехода просто няма как да има край... Самата абривиатура ПРЕХОД е едно клише за функционално неграмотни / фактически дебилни/ ...
      Искаш ли да се обзаложим, че ГРОБ няма да имат повече от 15 % на предстоящите избори ???
      Имам ясен спомен, че от както го няма Ц. Ц. вече няма кой да им организира така удачно купуването на гласове и можеш да провериш какво се случва на съответните избори Можеш да провериш и онези врачки, баячки /социолози/ какви проценти даваха и какви бяха реалните резултати...
      Двете про турски партий ГРОБ и ДПС едва ли ще имат 25 % и няма да са в състояние да съставят правителство / в случай, че в Турция отново бъдат направени избори като предходните % на ДПС може да е по висок но аз немога да гадая ще има ли брутална изборна фалшификация в Турция защото аз не съм врачка/.
      И преди съм казвал и ще го кажа отново ГРОБ е продукт с изтекъл срок на годност: изглежда лошо, мириши лошо, издава неприлични звуци и всеки го отбягва ...
      Остават 2 седмици и Тиквата скоро пак ще носи кафяво бельо!!!
      Глупостите ги пишеш ти. На изборите ще стане ясно кой е с изтекъл срок на годност. Добре, че са българите в чужбина за да имате повече анти ГЕРБ подкрепа. Ама тези българи не живеят в България и не се пържат на вашия огън и не знаят нищо в живота в България. Затова и винаги казвам, че не е справедливо такива българи да гласуват и да определят кой ще да управлява БГ. По простата причина, че не плащат данъци и не участват в БВП на България за да участват и в избора, но това е друг въпрос.
      Иначе ти ми приличаш на бот. Пишеш едни и същи глупости които винаги неща верни. Ако слушах теб ГЕРБ отдавна да са аут от парламента, а това явно не ти се получава.
      Какво направиха ГЕРБ? Ами нека да кажем, че стабилизираха държавата. Отрязаха посредниците на енергийните източници които купуваха евтино и после продавача скъпо на българския потребител и цената падна и стана поносима за българския потребител. Не знам дали си спомняш тази подробност и сега отново се върна тази практика. Бюджета- нисък дефицит, излишък в бюджета което доведе до чакалнята на еврозоната. Инфлацията в рамките на нормалната. Сега някой ще каже, че по цял свят е има инфлацията ама не е колкото в БГ. Червената олигархия беше спряна. Мога много още да пиша ама ще е трудно да ме разбереш. Но много хора разбират кое е добре и правилно и избора на 2 октомври ще го докаже. До тогава ще те оставя да се чудиш защо отново избора не е както ти го искаш и очакваш ама така е в живота. Долу БСП и всички техни вредни политически израстъци. Нинова пък е най-слабия политик които се е случвало на БСП което може само да ме радва. Нека по силния и достойни на 2 октомври победи.

Роналд Рейгън

ИнстаФорекс е надежден наръчник за света на финансите и инвестициите.

11. Следните 6 потребители изказват благодарности на ndimitrov73 за полезния пост:

Нерегистриран (3), jivko78 (19-09-2022), ontar (24-09-2022), kypa (28-09-2022)

12. 19-09-2022 07:24 #56 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      jivko78
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      jivko78 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите Аватара на jivko78
      Начислени плащания
      19,802.79 USD
      Благодарности
      18 182
      Благодарили са му 44 853 Пъти в
      16 490 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Близки отношения между България и Турция не би трябвало да са проблем за русофилите, понеже Путин е в изключително близки отношения с Ердоган, и редовно си ходят на гости. След като за там не сме чули нищо лошо, значи основания никакви дори да се споменава , като негатив че сме в сравнително добри отношения с Турция. А и който иска да сме в лоши отношения с нея, взима оръжието и отива на границата. Така както са Гърция и Турция. Други правителства преди Петков включително и на Борисов също не са въвели задължителна ваксинация. Така , че тук успех някакъв на кабинета Петков не виждам, по-скоро си продължаваше политиката на тези преди него. Освен това бившия министър- председател Петков многократно е призовавал за ваксинация на населението . Учудващо, че това не го споменаваш ! За сметка на това Путин въведе задължителна ваксинация за определени групи в Русия, а след като е негово дело автоматически го прави нещо хубаво за русофилите. Предполагам това носи само позитиви за Путин ! Така , че и тук казус не виждам относно ваксините у нас. С две думи не можеш да изтъкнеш никаква заслуга на въпросния кабинет! За сметка на това при този кабинет ни спряха газа и накрая пак купувахме руски газ само че с 3% по-скъпо от посредници. Смущаващо е че този тотален негатив за цялата държава не е споменато от някой , който е с икономическо образование. Дори и почти завършен газопровод не успяха да доведат до край за обещаното време до началото на лятото. Пък и социологическите проучвания ясно показват какво мислят хората за ПП, засега бележат сериозен спад. А ГЕРБ за които ти твърдеше , че ако не организират избори не могат да ги спечелят, са на път да го направят за пореден път. На хората вече им е ясно , че Продължаваме промяната е като партиите на Царя , на Бареков и подобни , които излизат начело с гръмки обещания и после бързо залязват.

Одобрена

Авторът на тази публикация търгува с ИнстаФорекс. Защо не се регистрирате?

13. Следните 10 потребители изказват благодарности на jivko78 за полезния пост:

14. 19-09-2022 09:07 #57 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      pablo
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      pablo не е на линия
      Централна банка
      Licik

Град
      Ловеч
      Начислени плащания
      12,033.30 USD
      Благодарности
      16 943
      9 610 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Батко Мечо 78 и батко Мечо 73 в какъв свят живеш ??? Някаква паралелна реалност, друго измерение, компютърна симулация или вземаш някакви лекарства ??? Видимо имаш поставини много дози от експерименталния препарат наричан от журналистите ваксина...
      Аз съм българин и като такъв съм на първо място българофил и не виждам никаква полза само вреди от интеграцията ни с Турция. По времето на управлението на ГРОБ и Тиквата ние нямахме просто добри отношения с Турция ни бавно и методично се превръщахме в турски вилает / провинция / българската държавност се разпада а населението се стабилно се топи ... На това Тиквата вика стабилност и се гордее но това не е в наш интерес може да е в интерес на Турция или Ислямска Държава /което е прокси територия управлявана от Турция.
      Сощиологическите проучвания не ги гледай те винаги са през последните 14 - 15 г. са отреждали едно и също място на ГРОБ даже видимо работят по шаблон и реални проучвания няма но от както го няма Ц. Ц. няма кой да им огранизира изборите а и Плевню го няма да им напечата още 80 000 - 100 000 гласа ... На предстоящите избори ако ГРОБ съберат 15 % трябва да са щастливи и доволни и самите те го зная и определено са в паника. Двете про турски партий ГРОП и ДПС няма да могат да съберат нужните гласове за да управляват и това е сигурно да кажем на 95 %.
      Партията на Слави ИТН и П. П. изиграха своята роля но сега е ред на онези който защитават в по голяма степен българския интерес да вземат власта защото се очертават трудни времена а зимата видимо ще е критична за целия ЕС а за огромно съжаление ние сме силно зависими от него.

Одобрена

Преминете към ИнстаФорекс и печелете.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

15. Следните 8 потребители изказват благодарности на pablo за полезния пост:

Нерегистриран (6), ontar (24-09-2022), kypa (28-09-2022)

16. 19-09-2022 10:06 #58 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ndimitrov73
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Централна банка
      Bahagia

Град
      Далече,Далече,Далече
      Начислени плащания
      970.76 USD
      Благодарности
      2 851
      2 884 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Батко Мечо 78 и батко Мечо 73 в какъв свят живеш ??? Някаква паралелна реалност, друго измерение, компютърна симулация или вземаш някакви лекарства ??? Видимо имаш поставини много дози от експерименталния препарат наричан от журналистите ваксина...
      Аз съм българин и като такъв съм на първо място българофил и не виждам никаква полза само вреди от интеграцията ни с Турция. По времето на управлението на ГРОБ и Тиквата ние нямахме просто добри отношения с Турция ни бавно и методично се превръщахме в турски вилает / провинция / българската държавност се разпада а населението се стабилно се топи ... На това Тиквата вика стабилност и се гордее но това не е в наш интерес може да е в интерес на Турция или Ислямска Държава /което е прокси територия управлявана от Турция.
      Сощиологическите проучвания не ги гледай те винаги са през последните 14 - 15 г. са отреждали едно и също място на ГРОБ даже видимо работят по шаблон и реални проучвания няма но от както го няма Ц. Ц. няма кой да им огранизира изборите а и Плевню го няма да им напечата още 80 000 - 100 000 гласа ... На предстоящите избори ако ГРОБ съберат 15 % трябва да са щастливи и доволни и самите те го зная и определено са в паника. Двете про турски партий ГРОП и ДПС няма да могат да съберат нужните гласове за да управляват и това е сигурно да кажем на 95 %.
      Партията на Слави ИТН и П. П. изиграха своята роля но сега е ред на онези който защитават в по голяма степен българския интерес да вземат власта защото се очертават трудни времена а зимата видимо ще е критична за целия ЕС а за огромно съжаление ние сме силно зависими от него.
      Не знам ти в какъв свят живееш? Явно нищо не разбираш от политика и не само. 100% е сигурно едно коалиция ГЕРБ-ДПС и ГЕРБ-БСП не е имало и никога няма да има. Това е един от основните принципи на партия ГЕРБ. ДПС е рожба на БСП. Не е тайна, че беше създадена противоконституционно на вероизповедание и език от агенти и доносници на ДС. И това беше и доказано от Ив. Костов когато искаше да разсекретява досиета. Просто статистиката показа, че най- много агенти на ДС има в този момент в ДПС забележи дори повече от БСП. Извода го оставям на теб самия. Пак повтарям БСП вече е управлявала с ДПС, ако не ти е къса паметта. Така, че коалиция БСП-ДПС е напълно възможна сори не изключвам. Я сега кажи кои са партиите които защитават българския интерес и които очакваш са влязат в новия парламент и дори да управляват, че ми стана много интересно. И накрая ще завърша с това дано ме разбереш аз съм върл анти БСП-ар. Не искам БСП да управлява под каквато и да е форма. Доказана анти Българска партия. Е ако ми покажеш партия в парламента която е анти БСП и никога няма да влезе в коалиция с БСП може и да загърби ГЕРБ. Разбира се нормална партия не крайна като Възраждане и прочие. Когато няма друга ще защитавам тази която със сигурност ще влезе в парламента и никога няма да се коалира с БСП. Философията ми е много проста дано не е много сложна за теб за да ме разбереш. Не съм толкова ГЕРБ колкото против БСП. Врагът на моя враг е мой приятел.

Роналд Рейгън

Печелете пари, без да напускате дома си.

17. Следните 9 потребители изказват благодарности на ndimitrov73 за полезния пост:

Нерегистриран (6), jivko78 (19-09-2022), ontar (24-09-2022), kypa (28-09-2022)

18. 19-09-2022 11:56 #59 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      jivko78
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      jivko78 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите Аватара на jivko78
      Начислени плащания
      19,802.79 USD
      Благодарности
      18 182
      Благодарили са му 44 853 Пъти в
      16 490 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Този номер да се правиш на разсеян и да отговаряш избирателно е изтъркан
      Конкретно ти дадох пример , че любимия ти Путин е в добри отношения с Ердоган и редовно си ходят на гости.
      Същия ти любим Путин, който ти редовно даваш за пример и неговата политика, се ваксинира пред камерите и призова за масова ваксинация.
      И сега да ми обясняваш и разтягаш локуми колко лоша била задължителната ваксинация , когато е у нас или да сме в добри отношения с Турция, струва колкото и политическите ти прогнози

Купувайте, продавайте, печелете с ИнстаФорекс.

19. Следните 4 потребители изказват благодарности на jivko78 за полезния пост:

Нерегистриран (2), ontar (24-09-2022), kypa (28-09-2022)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 24-09-2022 11:38 #60 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      Благодарили са му 3 678 Пъти в
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      stuser,
      X
      Както е тръгнало аз тези предсрочни парламентарни избори на 99 процента ще ги пропусна и няма да ходя да гласувам. В началото на предизборната кампания имах някакви идеи коя партия бих подкрепил без да съм съвсем сигурен, но вече ми се изпари ентусиазма така да се каже. Вчера гледах участието в Панорама по Националната телевизия на представителите на така наречените парламентарно представени партии и си направих нужните изводи. То добре се видя, че тези хора няма да могат да се разберат помежду си и всякакви очаквания, че ще работят за благото на хората и държавата са химера. Депесето дори не си направиха труда да участват, а от останалите партии само Продължаваме промяната и Възраждане бяха представени от своите лидери. Това говори за отношението им изобщо към предстоящите избори и дали имат намерение да ги печелят. Може и да греша, но аз така си ги тълкувам нещата. Лидерът на Демократична България дори се отказал в последния момент, защото нямало как да стои в едно студио с Костадин Кодстадинов от Възраждане или поне такова беше обяснението. Обаче това не им пречеше на ДБ да управляват заедно с комунистите от Бесепето. Специално за Демократична България мога да кажа, че имам чувството как тези хора изобщо не искат да влизат в парламента. Така си обяснявам нестихващите скандали около техните кандидат депутати, които не спират да ръсят всякакви тъпотии и дори ужасии на моменти. На практика вчера в дебата най-убедително звучеше Костадинов от Възраждане, защото си защитаваше ясно тезите на своята партия. Останалите участници бяха неясни (особено тази от ДБ) и в повечето време увъртаха заучени фрази и на моменти дори си мънкаха под носа партийните постулати. Нищо градивно няма да произлезе от следващият парламент и няма смисъл да се разкарвам да гласувам само за да отбия номера. Очаква се доста хора да постъпят така и избирателната активност да удари нови рекорди. Жалко и много тъжно е, но с тези политици просто нямаме свестен избор, а гласуването в стил за "по-малкото зло" вече го играем многократно. Видя се добре, че тази тактика не само не дава добри резултати, но дори влошава положението. По простата причина, че така напълно несъстоятелни политици и ограничени личности се взеха за голямата работа, че са се добрали до Народното събрание. Макар и за кратко във властта това им стигаше да си уредят живота, което никак не е справедливо спрямо наистина кадърните хора.

Одобрена

Следвайте ръководството на успелите! Печелете пари с ИнстаФорекс.

22. Следният потребител изказва благодарност на ontar за полезния пост:

kypa (28-09-2022)

+ Отговор в тема
    Страница 6 от 18 ПървиПърви Предишно ... 4 5 6 7 8 16 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Икономически и политически дискусии   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти