Това е моята прогноза който желае може да се включи и да каже няколко цифрички броени дни преди изборите...И тук в България очаквам да е нещо подобно:
Възраждане 25-35% / тука много зависи кой и как брой най вече какви са заръките на "големия брат"/.
ПП 15-17%
ГРОБ 12-15%
БСП 10-12%
ДПС 8-10%
ДБ 5-7 % с подкрепата на "големия брат" /реално 1-2% но това е друга тема/
ИТН 4-5 % отново с подкрепата на "големия брат"
партията на С. Янев /даже не и знам абривиатурата/ 3-5% отново с подкрепата на "големия брат"
п.п. Последните 3 без подкрепата на големия брат не би трябвало да са в следващия парламент и е напълно възможно една част от тях да останат под 4%
п.п. Да видим моята кристална топка до колко работи !!!
Както с пейролитенищо ангажиращо.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз пък този път изобщо няма да се разкарвам до избирателната секция да гласувам, защото тези партии, които са се устремили към парламента в една или друга степен не ми вдъхват доверие. Нито имат някаква идеология, нито в кадрово отношение го докарват и нито имат идеи какво трябва да се прави. Едни и същи хора се въртят в политиката вече толкова години и няма как да не са ни втръснали. Новите лица са техни деца и внуци или по друг начин са свързани с предишни управници. Човек ако се разрови разбира, че няма нито един случайно попаднал там и всичките са зависими и изпълняват поръчки. Поне такива са конспиративните теории и аз съм склоненпо-скоро да им вярвам, защото ми е ясно, че честни и неопетнени хора няма как да виреят в политиката. Казвам го от личен опит като помня един близък на семейството как стана случайно депутат преди години и вече така се промени, че все едно не се познаваме. Аз миналата година три пъти се разкарвах да гласувам и си мислех, че важно. Много се бях ентусиазирал покрай една нова партия, защото ми се сториха хора със свежи идеи. Само че се оказа, че или са ме подвели моите очкавания или просто системата ги промени коренно. А иначе не вииждам смисъл да се ходи за глассуване само за графата "не подкрепям никого". Това е напълно излишно вече. Преди време я сложиха тази точка, защото имаше закон, че гласуването е задължително и имаше някакви санкции за тези, които не са гласували. Така всеки можеше да се отметне в списъка, че е гласувал дори да не харесва никоя партия. Не знам дали този закон на практика още важи, но се разбра, че дори да не гласуваш няма начини да те санкционират. А вчера видях по една телевизия голям цирк с участието на Кирил Петков или благодарение на него. Не мога да си представя, че такъв човек ни е бил премиер макар и за кратко време. Дано този път хората гласуват така, че подобна груба грешка да не може да се получи. Признавам си, че на мене Петкво в началото също ми беше симпатичен с неговите неспирни и нестандартни медийни изяви. После се оказа, че това е една логорея, огромно его и избиване на комплекси. Такъв тип хора е оспано да управляват дори павилион за банички, а какво остава за цяла държава. Смятах го Борисов за много прост и нахален, но на фона на Петков той си е направо гений.Сложих благодарност, за това че kypa си е направил труда да сподели това видео, а не защото ми хареса това, което видях на него. Лично аз продължавам да си мисля, че няма за кого да се гласува на тези избори и се радвам, че за такива като мен има опция - "Не подкрепям никого". Ще си упражня правото на глас и ще вдигна червен картон на всички кандидат депутати. Докато не се появи нищо по-добро на предизборния шанд, ще разчитам на служебното правителство.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Обще взето като гледам какви са политиците визирам вчерашния дебат. Всекидневните катастрофи по пътищата с пияни и дрогирани и смятам да спра до тук. България отива от зле по зле. Пълен батак. И за мое голямо съжаление не виждам лично аз някаква мъничка светлина в тунела поне на идващи влак, а то само мрак, мрак, мрак. Впрочем май виждам само един изход от създалата се ситуация така наречения терминал 2. И какво стана едни бягат от война да не ги мобилизират други от българските политици. Какви хора в тази България няма ли да излезе нещо свясно на хоризонта да мръдна нещата в някаква посока поне. Нещата ми приличат на оня разказ за Андрешко. Селянин с таблицата сред блатата. "Диий госпада"
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
kypa (05-10-2022)
Какъв е този негативизъм ??? я малко по ведро...Обще взето като гледам какви са политиците визирам вчерашния дебат. Всекидневните катастрофи по пътищата с пияни и дрогирани и смятам да спра до тук. България отива от зле по зле. Пълен батак. И за мое голямо съжаление не виждам лично аз някаква мъничка светлина в тунела поне на идващи влак, а то само мрак, мрак, мрак. Впрочем май виждам само един изход от създалата се ситуация така наречения терминал 2. И какво стана едни бягат от война да не ги мобилизират други от българските политици. Какви хора в тази България няма ли да излезе нещо свясно на хоризонта да мръдна нещата в някаква посока поне. Нещата ми приличат на оня разказ за Андрешко. Селянин с таблицата сред блатата. "Диий госпада"
Може ли в 5.30 ч. рано рано сутринта канадско време да си с такъв негативизъм зареден???
Нерегистриран (2), kypa (05-10-2022)
Как вървят изборите. Имаме ли някакви резултати? Да се надявам ли, че ГЕРБ ще спечелят?
Бой на комунистите и техните патерици по картуната.
Роналд Рейгън
kypa (05-10-2022)
Те още не са преключи изборния ден , очаква се към 20 ч. да преключат и след това евентуално да започнат да пускат някакви първоначални данни .Иначе цял ден явно с това занимават по телевизиите хората. И са поканили разни и разнообразни хора да коментират, кой разбира, кой не разбира , всички се изказват по въпроса. Но явно трябва да пълнят телевизионно време, стига да има кой да ги гледа и слуша. Но може би се намират и такива хора. Лошо няма. Показват някаква заинтересованост поне, че то от избори байгън вече. Мине не мине , и ние сме в избори. А пък лидерите на основните политически сили побързаха още преди обед да дадат гласовете си./изпълнителни хора, какво да се прави, мерак им е/. И се изказва че се обединяват около това, че България има нужда от стабилност, за да се справи с предизвикателствата. Е то до сега друго ли беше , че чак сега се сетиха, ама както и да е де. По-добре късно, отколкото никога. В тези времена на войни и кризи , наистина си нябва стабилно правителство за разлика от всеки друг път. Силно се надявам , този път действително да успеят, че сред всичко случило се до тук, народа започва да губи вяра и надежда. Много ми е интересно какви ще са резултатите, не че имам някакви оптимистични очаквания , но поне се надявам. Дано е за доброто на всички ни. Но вече става все по-трудно да се създаде правителство, защото хората са едни и същи, а ние научихме какво и колко могат.. Но нека бъдем оптимисти.
Нерегистриран (4), kypa (05-10-2022)
minkov (02-10-2022), ndimitrov73 (02-10-2022), Нерегистриран (1), kypa (05-10-2022)
На твое място таз твоята кристална топка отдавна да съм я изхвърлил. Нещо дефектна излезе. Ако можеш я върни и си прибери парите или директно в кофата най-добре. На следващите избори още по нисък резултата от броя гласувалите. Тук е въпроса кой ще се окажат по твърди в гласуването. ГЕРБ или анти ГЕРБ. Тези които се откажат по рано да гласуват противник ще спечели само така може да се излезе от този омагьосан кръг. С две думи избора ще се определи не от боя на гласувалите, а от броя на негласувалите. Вече всичко е стигнало на твърд ректорат. Който омекне по бързо другия печели. Вече е модерно не до нови срещи, а до новите избори. Два месеца към Коледа пак коледни подаръци. Тъкмо ше има какво да се гледа по Коледа. "Държавата рани ние борим". Тука е държавата плаща ние гласуваме.И тук в България очаквам да е нещо подобно:
Възраждане 25-35% / тука много зависи кой и как брой най вече какви са заръките на "големия брат"/.
ПП 15-17%
ГРОБ 12-15%
БСП 10-12%
ДПС 8-10%
ДБ 5-7 % с подкрепата на "големия брат" /реално 1-2% но това е друга тема/
ИТН 4-5 % отново с подкрепата на "големия брат"
партията на С. Янев /даже не и знам абривиатурата/ 3-5% отново с подкрепата на "големия брат"
п.п. Последните 3 без подкрепата на големия брат не би трябвало да са в следващия парламент и е напълно възможно една част от тях да останат под 4%
п.п. Да видим моята кристална топка до колко работи !!!
Роналд Рейгън
kypa (05-10-2022)
Ректорите управляват. Тия, които избират се зоват ЕЛЕКТОРАТ щото електират, демек избиратНа твое място таз твоята кристална топка отдавна да съм я изхвърлил. Нещо дефектна излезе. Ако можеш я върни и си прибери парите или директно в кофата най-добре. На следващите избори още по нисък резултата от броя гласувалите. Тук е въпроса кой ще се окажат по твърди в гласуването. ГЕРБ или анти ГЕРБ. Тези които се откажат по рано да гласуват противник ще спечели само така може да се излезе от този омагьосан кръг. С две думи избора ще се определи не от боя на гласувалите, а от броя на негласувалите. Вече всичко е стигнало на твърд ректорат. Който омекне по бързо другия печели. Вече е модерно не до нови срещи, а до новите избори. Два месеца към Коледа пак коледни подаръци. Тъкмо ше има какво да се гледа по Коледа. "Държавата рани ние борим". Тука е държавата плаща ние гласуваме.![]()
Междинни резултати
90% от обработените протоколи. На печелившите честито.
Роналд Рейгън