Батко Мечо 73 какви глупости си написъл ??? Колко дози от експерименталния препарат имаш поставени???
Зададох простичкия въпрос на Батко Мечо 78 / какво са направили от ГРОБ за тези 12 г. без тутално да се изложат/ а той като не намери смислен отговор защото такъв просто няма ми зададе контра въпрос какво е направила коалицията на П. П. за тези 7-8 м. Относно прехода да ти кажа, че всичко е преходно и по тази причина прехода просто няма как да има край... Самата абривиатура ПРЕХОД е едно клише за функционално неграмотни / фактически дебилни/ ...
Искаш ли да се обзаложим, че ГРОБ няма да имат повече от 15 % на предстоящите избори ???
Имам ясен спомен, че от както го няма Ц. Ц. вече няма кой да им организира така удачно купуването на гласове и можеш да провериш какво се случва на съответните избори

Можеш да провериш и онези врачки, баячки /социолози/ какви проценти даваха и какви бяха реалните резултати...
Двете про турски партий ГРОБ и ДПС едва ли ще имат 25 % и няма да са в състояние да съставят правителство / в случай, че в Турция отново бъдат направени избори като предходните % на ДПС може да е по висок но аз немога да гадая ще има ли брутална изборна фалшификация в Турция защото аз не съм врачка/.
И преди съм казвал и ще го кажа отново ГРОБ е продукт с изтекъл срок на годност: изглежда лошо, мириши лошо, издава неприлични звуци и всеки го отбягва ...
Остават 2 седмици и Тиквата скоро пак ще носи кафяво бельо!!!