Абсолютно съм съгласна с
Aquila, не знам кой печели и кой губи от тази война и дали си гладят само егото президентите, но хиляди културни обекта са разрушени в следствие на нея .Да не говорим за инфраструктурата в Киевска,Донецка , Харковска и още няколко области. Което вече е невъзвратно. Да, след време , дълго време вероятно , ще се възстановят може би тези области, но всичко вече ще бъде различно и в най - новата им история ще е тази война. И да не коментираме колко народ загина действително и от двете държави , колко народ се пресели и напусна страната и домовете си. Голяма част най-вероятно ще се устоят по света и може би въобще няма да се върнат по родните си места. Но иначе пък видиш ли , някой ще си е начесал крастата, за да покаже на света колко е "велик" .Но тази величина в днешно време си мисля, че не се показва с такива действия , а по друг начин. Но може би пък аз греша или съм с погрешно мислене. Знам ли? Да губиш хората на народа си , да разрушаваш и да си държиш на инатлъците, еми не знам кои са кривите ? Те или останалите държави , които не одобряват всичко това . Упреквам и единия и другия президент . За мен прав в тази ситуация няма. Или както са ни учили , че нападателите са криви, но пък къде е дипломацията на Зеленски и стратегическото мислене за запазване на народ и инфраструктура? Може да не мисля правилно , не знам . Но това ще продължи дълго и пагубно от където и да го погледнем