Батко Мечо 78 това сме го коментирали а преди години и клип бях качил / разбира се после клипа бе изтрит от Тубата/ ...
Последна редакция от privelege : 03-05-2023 на 14:47 Причина: заяждане
Украински дрон се е ударил тази сутрин в купола на Кремъл. Има лек взрив.Изглежда украинците минават към някаква партизанска война на територията на Русия.
Вчера за втори път е делейлиран руски товарен влак близо до границата с Украйна. Линията е била звривена.
Близо до Санкт Петербург експлозив е повредил електропровод.
Две депа за гориво в Крим са били подпалени.
Кмета на Москва забранява полетите на дронове над града.
Очаквам масирани въздушни удари по цяла Украйна утре. Щетите върху Кремъл не са големи, но подобно нападение има по-скоро показен ефект, което руснаците няма да подминат с лека ръка.
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
След като не можеш да покажеш източник на информация , че украинци са изгорили живи мирни руски граждани , въпроса е приключен.
Всеки грамотен може да си прочете в нета, че руски националисти пристигайки от другаде са започнали бунта в Одеса започвайки безредици , при който се запалва административна сграда и изгарят украинци и българи в нея.
Странно е точно българин да не му пука, че руснаци са изгорили живи негови съотечественици и да продължава да им се кланя.
Да, за пореден път цяла противовъздушна отбрана на Русия , която е с безаналоговите комплекси С 400, е изръчкана и направена за смях от дронове .Украински дрон се е ударил тази сутрин в купола на Кремъл. Има лек взрив.
Кмета на Москва забранява полетите на дронове над града.
Очаквам масирани въздушни удари по цяла Украйна утре. Щетите върху Кремъл не са големи, но подобно нападение има по-скоро показен ефект, което руснаците няма да подминат с лека ръка.
Вече дори не трябва да се гледа като новина.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Само на мен ли ми се струва, че има хора (всъщност не знам дали не са някакви нови ботове) които искренно се радват че се избиват хора (украинци, руснаци или каквито и да са). Хора (или ботове) които сякаш очакват на границата на оргазма, как ще се избият и последният украинец и руснак. Явно светът се сбърка яко.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Батко Мечо 78 ти видимо имаш сериозни проблеми с паметта ... Гражданите на Одеса са граждани на Украйна ! нямам намерение да повтарям като развален телефон едно и също нещо само защото непомниш повече от седмица или две.След като не можеш да покажеш източник на информация , че украинци са изгорили живи мирни руски граждани , въпроса е приключен.
Всеки грамотен може да си прочете в нета, че руски националисти пристигайки от другаде са започнали бунта в Одеса започвайки безредици , при който се запалва административна сграда и изгарят украинци и българи в нея.
Странно е точно българин да не му пука, че руснаци са изгорили живи негови съотечественици и да продължава да им се кланя.
Да, за пореден път цяла противовъздушна отбрана на Русия , която е с безаналоговите комплекси С 400, е изръчкана и направена за смях от дронове .
Вече дори не трябва да се гледа като новина.
Ако можеш да докажеш тази щуротия която си написъл ще ти дам 1000 благодарности.
п.п. Защо админа реши, че се заяждам с БАТКО МЕЧО :/ като тои не зачита паметта на хората загинали от националистите в клането-душенето в Одеса![]()
Нерегистриран (4), kypa (05-05-2023)
Защо, защо, защо... Защото някой някъде в интернета на "демократичният свят" е написал че е фалшива информация. Същите тези, които се помещават в Annenberg Public Policy Center в университета на Пенсилвания и основният им спонсор е фондацията на Бил и Мелинда Гейтс и имат договор за услуги с Пентагона. Същите тези ако утре кажат, че Алеята на ангелите е пълна с убити деца от родители руснаци наркомани, то това ще е миродавната информация в "демократичният свят".Батко Мечо 78 ти видимо имаш сериозни проблеми с паметта ... Гражданите на Одеса са граждани на Украйна ! нямам намерение да повтарям като развален телефон едно и също нещо само защото непомниш повече от седмица или две.
Ако можеш да докажеш тази щуротия която си написъл ще ти дам 1000 благодарности.
п.п. Защо админа реши, че се заяждам с БАТКО МЕЧО :/ като тои не зачита паметта на хората загинали от националистите в клането-душенето в Одеса
Повече от явно е кой печели войната в пропагандата и дезинформацията. Едно от нещата за които свалям шапка на янките е изключителният професионализъм в тази област. Та за Бога там е Холивуд, кацнаха първи и единствени на Луната, няма по-яка напитка от Кока-Кола, по-вкусен сандвич от МакДоналдс и по-гъзарски цигари от Марлборо.
В тази област не мисля, че има по-гениални от тях.
Преди години когато се извърши зверкото клане-душене го коментирахме с Батко Мечо 78 качвах клип който съм гледал /няма да го разказвам/ а сега същия се опитва да ми пробутва някаква абсурдна теория все едно съм ваксиниран и паметта ми е изтрита което си е направо опит за подигравка или въпросния има деменция.Защо, защо, защо... Защото някой някъде в интернета на "демократичният свят" е написал че е фалшива информация. Същите тези, които се помещават в Annenberg Public Policy Center в университета на Пенсилвания и основният им спонсор е фондацията на Бил и Мелинда Гейтс и имат договор за услуги с Пентагона. Същите тези ако утре кажат, че Алеята на ангелите е пълна с убити деца от родители руснаци наркомани, то това ще е миродавната информация в "демократичният свят".
Повече от явно е кой печели войната в пропагандата и дезинформацията. Едно от нещата за които свалям шапка на янките е изключителният професионализъм в тази област. Та за Бога там е Холивуд, кацнаха първи и единствени на Луната, няма по-яка напитка от Кока-Кола, по-вкусен сандвич от МакДоналдс и по-гъзарски цигари от Марлборо.
Само да отбележа, че Вагнер се похвалиха за поредния отстранен / убит/ касапин от Одеса при боевете в Бахмут.
Нерегистриран (1), kypa (05-05-2023)
Съмнявам се да са ботове, тези който харесват Путин , одобряват войната му, и всячески оправдават всяко едно руско престъпление.Само на мен ли ми се струва, че има хора (всъщност не знам дали не са някакви нови ботове) които искренно се радват че се избиват хора (украинци, руснаци или каквито и да са). Хора (или ботове) които сякаш очакват на границата на оргазма, как ще се избият и последният украинец и руснак. Явно светът се сбърка яко.
Все пак един бот трябва някой да го създаде, да го поддържа, а робите могат да свършат всичко това безплатно.
Ти обаче си толкова обсебен да оправдаеш всяко престъпление в тази война, очевидно е някакъв твой дълг, че не спираш с лъжи и изопачаване на всичко.Защо, защо, защо... Защото някой някъде в интернета на "демократичният свят" е написал че е фалшива информация. Същите тези, които се помещават в Annenberg Public Policy Center в университета на Пенсилвания и основният им спонсор е фондацията на Бил и Мелинда Гейтс и имат договор за услуги с Пентагона. Същите тези ако утре кажат, че Алеята на ангелите е пълна с убити деца от родители руснаци наркомани, то това ще е миродавната информация в "демократичният свят".
Айде да да видим кой в демократичния свят - както го наричаш и за кое събитие в Одеса е писал , че е лъжа ?
Чакам да покажеш с линкове , кое е истина за събитията в Одеса и публикациите на запад за това как е лъжа .
И ако не можеш , излиза че ти си този който лъже.
Нерегистриран (7), kypa (05-05-2023)
Я дай един линк да видим как е доказано, че руски националисти, пристигнали от другаде, са виновни за клането в Одеса ?След като не можеш да покажеш източник на информация , че украинци са изгорили живи мирни руски граждани , въпроса е приключен.
.....
Ама то такова клане изобщо не е имало, нали ? Щото не го пише в Дойче веле ?
Ето тука линк да се ограмотиш малко по въпроса какво е ставало там, има и снимки :
https://glasove.com/na-fokus/urotsi-...zhasi-ot-2-may
Никога не губете време за дискусии, които нямат смисъл …
Когато невежеството крещи, умът мълчи.
Вашият мир и спокойствие струват повече.
Нерегистриран (4), kypa (05-05-2023)