Никой не обажда баба Йелън и Little Green Man какво са си говорили онзи ден. А със сигурност става въпрос за много пари.
Никой не обажда баба Йелън и Little Green Man какво са си говорили онзи ден. А със сигурност става въпрос за много пари.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
pablo (01-03-2023), Нерегистриран (2)
Това се казва дипломатически протокол и не е публично достовние, но е част от добрия тон в дипломацията. Иначе не пречи да си имаме и президент простак, който да не спазва протокола, ама за сега още поне такъв президент на сме имали.Не виждам заяждане !
Коментирам, факта че президента е дал медал на човек, който е част от наричания от някой хора - "кръвожаден неонацистки режим в Киев " , и същите тези хора, които говорят за нацисти одобряват Радев !
Хронология на фактите нищо повече ! Това, че на някой не му изнася е друг въпрос .
Би ли посочил в кой правилник пише , че президента е длъжен да даде медал на всеки посланик на който му изтича мандата и дали това у нас досега е спазвано винаги при всички посланици ?
Защото "нормална практика " едва ли означава, че президента е нямал избор , колкото и да ти се иска да е така !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То е цяла дирекция при президента, която се занимава с протокола - какво може и какво не трябва да се прави, кой как трябва да е облечен
на официални и не толкова официални събития, с кой крак да се стъпва напред при официални срещи и тн.
И тази служба се смята за една от най-важните, защото всяка една издънка в нарушение на протокола е звучен шамар за
цялата дипломация.
Никога не губете време за дискусии, които нямат смисъл …
Когато невежеството крещи, умът мълчи.
Вашият мир и спокойствие струват повече.
Което нито променя, нито има нещо общо гореспоменатия от мен факт !
И никъде не коментирам какво трябва или не трябва да прави президента , нито кое е част от добрия тон !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (4), kypa (06-03-2023)
Това което Минков ти е написал е отговор на тази част от поста ти :Което нито променя, нито има нещо общо гореспоменатия от мен факт !
И никъде не коментирам какво трябва или не трябва да прави президента , нито кое е част от добрия тон
Която си пропуснал да цитираш по невнимание вероятно . . .Би ли посочил в кой правилник пише , че президента е длъжен да даде медал на всеки посланик на който му изтича мандата и дали това у нас досега е спазвано винаги при всички посланици ?
Защото "нормална практика " едва ли означава, че президента е нямал избор , колкото и да ти се иска да е така![]()
https://news.bg/politics/radev-izpra...prodalzhi.html
Любимия ти президент Радев, който ти твърдиш че мислел за народа, е изпратил с орден украинския посланик , който е представител на официалната власт в Украйна
Значи Радев е привърженик на кръвожадния нацистки режим в Киев, както го наричаш
Това как се вързва с опорката ти, че Радев е патриот и мисли за България ?Моя пост , който Минков е цитирал е отговор и въпрос към теб , което може би по невнимание пропускаш
И понеже невниманието ти е много голямо, ще ти цитирам и най-първия си пост в който съм казал, което съм искал по темата ...
Ти тръгна да обясняваш за "нормални практики" , макар че ни ти нито Минков може да кажете дали Радев винаги досега е спазвал протокола при всички напускащи посланици и едва ли не сега е нямал избор да не го спази
И се вижда, на какво акцентирам , и че в поста си нито коментирам, нито ме интересува , какво трябва или не трябва да прави президента
Това очевидно по-скоро интересува вас двамата, щом въртите всеки отговор на там, така че ви оставям двамата да се разберете, имал ли е избор Радев да даде медал на дипломат от държава за която и двамата сте се изказвали ( под една или друга форма ) , че била представител на нацизма
Успех !
https://news.bg/int-politics/shvetsi...a-ukrayna.html"Швеция изпраща десет танка "Леопард" на Украйна"
По същество - даже и скандинавските държави се оказаха нацистки, щом помагат на Украйна![]()
Нерегистриран (2), kypa (06-03-2023)
Приятно гледане!!!
Преди броени дни еди наш умен и красив /Мечо/ сподели, че няма никаква представа от къде е генезиса на конфликта в Украйна /Мало Рус/ и открих, че множеството нямат никаква идея за какво иде реч нищо, че от 2014 г. пишат по темата за Майдана.
Изненадан бях какво невежество цари в този форумне случайно умните и красиви /Мечо/ боготворят еднокнижника и като им кажа да прочетат някоя книга се дъжат все едно съм ги напсувал най каруцарски...
Нерегистриран (1), kypa (06-03-2023)
Хайде да спрем вече, че съвсем се оплете като пиле в кълчища със отговорите и репликирането.
Съвсем загуби връзката бат Данчо ли репликираш, Пабло ли или Минков.![]()
Нерегистриран (2), kypa (06-03-2023)
Аз силно подозирам, че батко Мечо 78 също не знае какво точно пише и какво репликира
Той си има няколко упорки като Тиквата е УМЕН И КРАСИВ
Путин е лош
Президента Р. Радев е лош.
Последна редакция от pablo : 02-03-2023 на 12:26
Нерегистриран (1), kypa (06-03-2023)
Очевидно оплетения си ти
Щом на цитиран твой пост не знаеш на кой пишаНо пък в същото време се чувстваш длъжен да се обадиш
![]()
Но за теб е традиция , когато не знаеш какво да отговориш, да го обърнеш на " не разбрал" и "не видял"
Същото въртене и сучене беше и за ваксините и за симбиозата
https://dnes.dir.bg/svyat/ruskata-op...tsiya-v-moskva"Руската опозиция чака победа на Украйна да донесе демокрация в Москва "
Някои и тук се бяха опелели, че аз съм говорел за демокрацията в Русия
Ама така е когато на някои не им изнася и нямат отговор
Нерегистриран (3), kypa (06-03-2023)