Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това е ясно. Само дето важи за супер богатите фамилии от САЩ всичко това, а тези дето карат супер коли в Варна или носи чанта за 2000 лв. и дрехи за н хиляди лв. са дребни душички в очите на тези които организират тези войни. Там е разликата. Чедребните душички ще си останат такива т.е. жертви. И още нещо тези ако имат найстина пари няма да стоят в БГ. Не вярвам да са такива мазохисти. Целия цивилизован свят да отварят врати за теб и ти да избереш най-бедната държава в Европа нещо не ми се връзва.
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
Нерегистриран (4), kypa (10-10-2022)
Ми не ти се вързва, щото разсъждаваш като бедняк. Ти и затова вероятно стоиш в Канада, щото разчиташ на сигурноста там.Това е ясно. Само дето важи за супер богатите фамилии от САЩ всичко това, а тези дето карат супер коли в Варна или носи чанта за 2000 лв. и дрехи за н хиляди лв. са дребни душички в очите на тези които организират тези войни. Там е разликата. Чедребните душички ще си останат такива т.е. жертви. И още нещо тези ако имат найстина пари няма да стоят в БГ. Не вярвам да са такива мазохисти. Целия цивилизован свят да отварят врати за теб и ти да избереш най-бедната държава в Европа нещо не ми се връзва.
Естествено, че ако имаш достатъчно пари, много по-щастливо се живее в бедна държава, отколкото в богата.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
gambletrade (08-10-2022), skrasi (08-10-2022), Нерегистриран (1), kypa (10-10-2022)
Хахаха тука ме размя. В бедна дето могат да убият за кошче хляб което. Или да те претърпят по тътя пианист и другирани шофьори. Иначе да позна стоя тук заради сигурността. Защото не очаквам да ме претърпят на улицата за шепа пари или да ме смажат на пътя пияни и другирани тийнейджъри. А и статистиката смело показа колко е намаляла България и колко са напусналите страната. Така, че когато каквото и да ми говориш Минков фактите сами говорят по себе си. А сега нещата се смърангясват още повече и всичко се вижда и усеща. А това са и фактите ЕС обяви най-бедната с най ниски пенсии и с най много работещи бедни. Какво повече да се добави към това с добавяне на това , че страната се топи с огромни темпове всичко това достатъчно добре обрисува картината в страната. И да ме убеждаваш колко хубаво се живее в такава бедна държава не благодаря запази си го за себе си. Те ако беше така масата няма да избира големите и богати държави като САЩ, Канада, Германия, Франция и т.н. и т.н. а ще бяга към България и България нямаше стои пред този демографски срив. Така, че не знам себе си ли убеждаваш в противното или мен самия.
Разсмя ме от сърце оправи ми настроението за целия ден. Ти явно живееш като отшелник на село със самия себе си и не само не виждаш и не чуваш проблемите на обществото ами точно обратното като филма "Животът е прекрасен" обръщаш всичко негативно като комично и позитивно. Браво на теб дано да работи при теб защото за мнозинството явно не работи.
Роналд Рейгън
kypa (10-10-2022)
Ти да не си си повярвал сам на собствените си лъжи за местоположението ти???Хахаха тука ме размя. В бедна дето могат да убият за кошче хляб което. Или да те претърпят по тътя пианист и другирани шофьори. Иначе да позна стоя тук заради сигурността. Защото не очаквам да ме претърпят на улицата за шепа пари или да ме смажат на пътя пияни и другирани тийнейджъри. А и статистиката смело показа колко е намаляла България и колко са напусналите страната. Така, че когато каквото и да ми говориш Минков фактите сами говорят по себе си. А сега нещата се смърангясват още повече и всичко се вижда и усеща. А това са и фактите ЕС обяви най-бедната с най ниски пенсии и с най много работещи бедни. Какво повече да се добави към това с добавяне на това , че страната се топи с огромни темпове всичко това достатъчно добре обрисува картината в страната. И да ме убеждаваш колко хубаво се живее в такава бедна държава не благодаря запази си го за себе си. Те ако беше така масата няма да избира големите и богати държави като САЩ, Канада, Германия, Франция и т.н. и т.н. а ще бяга към България и България нямаше стои пред този демографски срив. Така, че не знам себе си ли убеждаваш в противното или мен самия.
Разсмя ме от сърце оправи ми настроението за целия ден. Ти явно живееш като отшелник на село със самия себе си и не само не виждаш и не чуваш проблемите на обществото ами точно обратното като филма "Животът е прекрасен" обръщаш всичко негативно като комично и позитивно. Браво на теб дано да работи при теб защото за мнозинството явно не работи.
Да лъжеш хората е едно но сам себе си да излъжеш, че живееш в чужчина това вече е сериозно![]()
Нерегистриран (2), kypa (10-10-2022)
Димитров, ти явно не четеш какво ти пиша и си разсъждаваш за твоите си работи.Хахаха тука ме размя. В бедна дето могат да убият за кошче хляб което. Или да те претърпят по тътя пианист и другирани шофьори. Иначе да позна стоя тук заради сигурността. Защото не очаквам да ме претърпят на улицата за шепа пари или да ме смажат на пътя пияни и другирани тийнейджъри. А и статистиката смело показа колко е намаляла България и колко са напусналите страната. Така, че когато каквото и да ми говориш Минков фактите сами говорят по себе си. А сега нещата се смърангясват още повече и всичко се вижда и усеща. А това са и фактите ЕС обяви най-бедната с най ниски пенсии и с най много работещи бедни. Какво повече да се добави към това с добавяне на това , че страната се топи с огромни темпове всичко това достатъчно добре обрисува картината в страната. И да ме убеждаваш колко хубаво се живее в такава бедна държава не благодаря запази си го за себе си. Те ако беше така масата няма да избира големите и богати държави като САЩ, Канада, Германия, Франция и т.н. и т.н. а ще бяга към България и България нямаше стои пред този демографски срив. Така, че не знам себе си ли убеждаваш в противното или мен самия.
Пак да ти повторя - в бедна държава, тези които имат пари живеят по-щастливо отколкото ако са в богата държава.
Ти може ли да ми отговориш на друг въпрос - защо обясняваш, че ходиш на почивка в Куба - що не ходиш на Ривиерата или в Испания например, или скъпо ти се вижда там, та затова на евтиното в Куба.
Не забравяй, че всеки има познати и приятели там където си ти и някои малко по-откровено от теб си споделят кое и защо се прави. Не, че в Куба е лошо - ходил съм, харесва ми, ама ако ще е за курорт естествено за по-заможните има къде къде по-добри места.
А това, че живея на село не означава, че съм отшелник, а че мога да си позволя да живея на село, защото да живееш на село е значително по-скъпо отколкото да живееш в града, особено за активна личност като мене.
Дрън дрън яринаДимитров, ти явно не четеш какво ти пиша и си разсъждаваш за твоите си работи.
Пак да ти повторя - в бедна държава, тези които имат пари живеят по-щастливо отколкото ако са в богата държава.
Ти може ли да ми отговориш на друг въпрос - защо обясняваш, че ходиш на почивка в Куба - що не ходиш на Ривиерата или в Испания например, или скъпо ти се вижда там, та затова на евтиното в Куба.
Не забравяй, че всеки има познати и приятели там където си ти и някои малко по-откровено от теб си споделят кое и защо се прави. Не, че в Куба е лошо - ходил съм, харесва ми, ама ако ще е за курорт естествено за по-заможните има къде къде по-добри места.
А това, че живея на село не означава, че съм отшелник, а че мога да си позволя да живея на село, защото да живееш на село е значително по-скъпо отколкото да живееш в града, особено за активна личност като мене.Не на мен тия!!! Живееш на село, щот не можеш да си позволиш Канада
![]()
ndimitrov73 (08-10-2022), Нерегистриран (3), kypa (10-10-2022)
Минков не бъркаш мястото на живот с почивката. Където и да почиваш. Но най-важното е, че пишеш само глупости и си вярваш. Ще ти дам прост пример отвори списание Форбс или Bloomberg за най-богатите хора и фамилии в света и ми посочи едно от имената който живее в бедна държава. Теорията ти издига и знаеш това. Пишеш само глупости и не отклонят темата. Кой богати фамилии живеят в България например. Още един пример защо например Христо Стоичков избра да живее във Флорида? И други много примери мога да ти дам ама няма смисъл както виждам. Много мразя да споря с радиоточка.Димитров, ти явно не четеш какво ти пиша и си разсъждаваш за твоите си работи.
А това, че живея на село не означава, че съм отшелник, а че мога да си позволя да живея на село, защото да живееш на село е значително по-скъпо отколкото да живееш в града, особено за активна личност като мене.
Роналд Рейгън
kypa (10-10-2022)
Ако зависи от мен - утре тръгвам, знаеш ли от кога съм продал червената лада и стискам парите за Канада, ама няма влак до там, а жената не ще да лети на самолет, а с кораб и на мен ми е тегаво.
ndimitrov73 (08-10-2022), gambletrade (08-10-2022), skrasi (08-10-2022), Нерегистриран (1), balcon (09-10-2022), Bibco (09-10-2022), kypa (10-10-2022)
Пабло не можеш да пророкуваш. Нямаш нюх брато. Не ти се отдава. Каквото искш и си мислиш залагат винаги на противоположното и ще ти се получат нещата вярвай ми.![]()
Роналд Рейгън
kypa (10-10-2022)