Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пророкурването според както следва:
I. Пророкурването - Оригиналът:
За днес следва да има РЕЙДЖЮВИЦА, в рамките на която може да бъде извършена подготовка за движение нагоре, което да бъде извършено през следващата седмица. Ако не бъде извършено, разбира се, ще бъде много по-добре.
Разстоянието между Джихадистката Подкрепа и Свободната Съпротива има най-голямо значение за Пророкурването като зона.
II. Пророкурването - Втори Епизод:
За днес следва да има предимно движение надолу.
В ранният следобед да се имат предвид лихви на великият британски паунд.
Както Джихадистката Подкрепа, така и Свободната Сърпотива представляват цялостни пълноправни зони от Пророкурването.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
За днес в календара най-важното в началото са данните за индекса на бизнес активността в
сектора на услугите в Германия и Франция, както и съставния индекс на бизнес активността (РMI) пак там.
На практика новините от Европа вероятно ще приключат с пресконференцията на управителя на Европейската
централна банка Кристин Лагард. След обяд в САЩ са т.н. ПЕЙРОЛИ (неселскостопанска заетост) за което
РЕДА ще обясни по-долу.
Азиатските пазари в ранната сесия са много нагоре в посока противоположна на реализирания доста голям
спад на трите основни индекса на Уолтстрийт. Фокусът днес е насочен към предстоящите данни за
неселскостопанска заетост (ПЕЙРОЛИ) в САЩ.
MSCI на Азиатско-Тихоокеанския регион извън Япония е много нагоре с 2,43 процента.
Днес почваме с германски, френски, италиански ,,,,,,,,,,,,,,,,
ЖЕЛЯЗНАТА съпротива 0,9772 - 0,9790 ( 0,9794 )
при пробив с възможност за 0,9802 - 0,9820
с вероятност за ИДЕИНА зона 0,9839 - 0,9850 ( 0,9869 ) .
СВИРЕПАТА подкрепа е в зона 0,9761 - 0,9742
и при преминаване ще има атака на 0,9730 - 0,9714
с възможност за ход до ИДЕИНА зона 0,9705 - 0,9689 ( 0,9675 - 0,9662 ) .
Това е !!!
Успешен ден на ХОРАТА !!!!!
ПРОЦЕДИРАНЕТО в графика:
Индекса на долара в ранната азиатска търговия е много надолу след като вчера покри важно техническо ниво.
Последните три не са съвсем наРЕДени.
п.п.РЕДА днеска отново по време на ПЕЙРОЛИ е в заетост и невъзможност да проведе играта.
Зарова ще натовари КинО освен със спомоществователството да се позанимае и с организация.
РЕДА заради обстановката очаква ПЕЙРОЛИТЕ да излезнат по-високи от прогнозите и затова прогнозата е
РЕДА 313К
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
340К е моята прогноза за неселскостопанската заетост в САЩ.
Понеже все аз познавам, вече нямам право на наградата, но пък реших да се включа за да не спечели Реда служебно.
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
Такаааа, значи РЕДА ме натовари с власт и вече АЗ СЪМ СУВЕРЕНА. Та в тази връзка, айде моля да се слушаме.
Значи обявявам, че обявената от РЕДА по- рано днес игра е легитимна и моля за разумно участие.
Наградите са осигурени и реално са свободни, тъй като заложилите до мномента РЕДА, Акуила и КинО а Кей лично се е отказал от получаване на награда, която очудващо честно беше спечелил, та избжроените не участват в разпределението на наградите, които да напомня са супер модерни вносни наистина безжични слушални (True Wireless Headphones) . Поради поставените вече ограничения от организаторите на наградата (в случая съм аз) наградата може да се печели само от друг.
На публикуваните оня ден резултати на АДП нивото на заетостта беше доста над очакваното, което дава оптимизъм за подобна стойност и при НФП. Но да напомня, че сме имали случаи на значително разминаване, та не слагайте голям тиган все пак.
Очакваните стойности за днес са
14:30 Промяна в неселскостопанската заетост Октомври 200K 263K
14:30 Равнище на безработица Октомври 3.6% 3.5%
Особено важно е все пак да се знае, ако някой не е забелязал напоследък, че при нас времето се промени, а останалия свят още е по лятно часово време. Та да се знае, че данните излизат в 14:30
Другото, което е важно да се взема предвид са промените в лихвите – от Сряда в САЩ, където вече основната лихва е 4% от вчера на АЦБ, където вече лихвата е 3% и съответно от преди две- три седмици променени лихви на ЕЦБ
Мисля, че ще ни влязат с изненада затова за играта участвам с
КинО 260К и 3.7% безработица
![]()
Кино, на никой вече не му трябват безжични слушалки. Според мен трябва да добавиш един iPhone 14 Pro Max към слушалките за да стане конкуренцията по-голяма.
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
313К е моята прогноза за пейролите в САЩ, но мисля, че и аз имам почетна грамота от състезанието. Ако е минала давността на предходната награда, с готовност и благодарност ще се накича с нова![]()
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.