И да си послушал някой,в крайна сметка пак всеки сам си е виновен.Има си глава на раменете да взема решения сам.Ако му кажеш да се хвърли под влака едва ли ще послуша.
И да си послушал някой,в крайна сметка пак всеки сам си е виновен.Има си глава на раменете да взема решения сам.Ако му кажеш да се хвърли под влака едва ли ще послуша.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
има и друга обаче малко по-надоле дет често пречи на решенията![]()
![]()
особено в присъствието на определен тип колежки
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Всеки сам трябва да намери пътя към успеха си. Това, че четем чужди мнения и някой дава съвети не означава, че на 100% трябва а се съобразяваме с тях. Затова имаме глава на раменете за да се мисли и да се вземат адекватни решения в конкретната ситуация.
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Така е всеки сам си взема решенията,даже и решението да послуша този или онзи пак сам си го взема.
То обикновено за да ми излезе сделката трябва да съм в посоката на акулите,а не с тълпата,макар че понякога пускат малко захранка за цацата.![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров