То се вижда, аз за това и създадох тази тема за да споделяме тук и който има някакви предложения да го споделя. казал съм го много пъти, че приемам всякакви предложения, само и само да направим системата по- добра.
То се вижда, аз за това и създадох тази тема за да споделяме тук и който има някакви предложения да го споделя. казал съм го много пъти, че приемам всякакви предложения, само и само да направим системата по- добра.
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
ама то няма система бе човек. къде видя ти система.
влизаш с голям обем на зулу и квото стане.
това не знам от кога е система.
няма статистика, няма Р:Р , няма успеваемост няма нищо.
1 сделка и си до там. няма акаунт.
в 10 теми различни да ви пиша едно и също нещо няма смисъл...
вече само ще се гавря![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И каквото и да е там.
Казваш, че няма това няма онова
Ами кажи де, ей направи това онова за да ти послужи еди как си.
Всеки може да влезне и да плюе наляво и на дясно
Пак казвам отворен съм на предложения
Ти знаеш как стават нещата, еми мама му стара седни обясни ги и това е
ок извинявай, не знаех че наистина се интересуваш.И каквото и да е там.
Казваш, че няма това няма онова
Ами кажи де, ей направи това онова за да ти послужи еди как си.
Всеки може да влезне и да плюе наляво и на дясно
Пак казвам отворен съм на предложения
Ти знаеш как стават нещата, еми мама му стара седни обясни ги и това е
моя е грешката.. явно 10тата тема е разковничето.
Ето:
1. трябва да имаш ММ, 2 основни съставки Р:Р (трябва задължително да е над 1:1) , 2. % успеваемост да е 50+,
1.1 става като ползваш стопове, още когато отваряш позиция трябва да знаеш колко може да рискуваш.
1.2 става с времето, дори самата система да изкарва 70% успеваемост ти ще докрааш най много 40% в началото , което при Р:Р 1.5 пак ще си над 0та в дългосрочен план..
2. Мисли в дългосрочен план. не утре, не другия месец а след 2-3-5 години какво искаш да правиш с този трейдинг.
Като го правиш това и направиш проста сметка ще разбереш че това на графиката по долу е невъзможно с реален акаунт, ако не можеш да го сметнеш ще го разбереш по трудния начин, ще загубиш един 1000$ което не е голяма работа.
3. Основния ресурс не е пари а време... колкото по бързо искаш да станеш богат с трейдинг толкова повече време ще ти отнеме да се научиш.
4. За самата система няма никакво значение каква е. 2ма човека една и съща система не могат да търгуват, единия винаги прави малки промени които в цялостност променят крайния резултат.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
stanislavnba, благодаря ти за отеленото време, всичкото това нещо ще седна и ще го смеля за да работи в моя полза.
Мен не ме е срам да попитам за нещо и благодарение на хора, който са много по напред от мен с материала ще успея да наглася така нещата че да заработят в моя полза. Още един път ти благодаря за ценните съвети.
значи погледнах ти първата страница.stanislavnba, благодаря ти за отеленото време, всичкото това нещо ще седна и ще го смеля за да работи в моя полза.
Мен не ме е срам да попитам за нещо и благодарение на хора, който са много по напред от мен с материала ще успея да наглася така нещата че да заработят в моя полза. Още един път ти благодаря за ценните съвети.
имаш 5 позиции за горе долу 1 лот, при 1200 акаунт, и стоп 350 пипса.
при което на пазара му трябва да отиде 100 пипса срещу теб за да те фалира а ти имаш стоп 350 ?
с 50к акаунт това би ли го направил ?
А не мислите ли, че интуиция някаква - непонятна за всички останали и положителното мислене са вероятните двигатели на тази сметка
та да не се случат онези зануляващи движения ...
stanislavnba, пак с рогата
кой е казал да дава ...човекът е отворен дори да възприеме правилата ...просто за сметката идеше реч ...их...
много ясно, че така не е за дълго ...аз също се ядосвах на безстопието в конкурса ...няма смисъл ...да пиша.....![]()