• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Биткойн и криптовалути
    • Крипто зима (мечи пазар)

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Крипто зима (мечи пазар)

+ Отговор в тема
    Страница 30 от 45 ПървиПърви Предишно ... 20 28 29 30 31 32 40 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 291 до 300 от общо 445
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    1. 22-09-2022 14:31 #291 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Aquila
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Aquila не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Моля, изберете категория: - Откажи
      Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Аватара на Aquila
      Начислени плащания
      1,699.21 USD
      Благодарности
      4 654
      Благодарили са му 21 321 Пъти в
      6 575 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      kypa,
      X
      Лихва от 4,6% която Федералния резерв гони до следващата година не е позитивния сценарии за мен.
      Ще остана само с обема от крипто валути който имам. Няма да инвестирам и останалата сума.
      От вчера имаме леко възстановяване, но на мен това по-скоро ми прилича на рали на облекчени, че просто събитието "Фед" е минало.
      Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
      Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Увеличете доходите си в партньорство с ИнстаФорекс.

2. Следните 6 потребители изказват благодарности на Aquila за полезния пост:

minkov (22-09-2022), REDA (22-09-2022), ontar (23-09-2022), Нерегистриран (3)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 22-09-2022 18:09 #292 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Aquila
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Aquila не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Аватара на Aquila
      Начислени плащания
      1,699.21 USD
      Благодарности
      4 654
      6 575 Поста
      ПодписвамПодписвам
      kypa,
      X
      Всичко е затворено с невероятната печалба от 7 евро и съм отново само в кеш.
      Пазара очакваше около 4,5% таргет, прогнозата на самия Фед е за лихва от 4,6%, но като се загледах по внимателно в отделните нагласи на членовете на Фед видях, че цели 12 члена на Федералния резерв очакват лихва между 4,5% и 5% до края на 2023-та. Това по-скоро е 4,75%, а не 4,6% (което означава всъщност 4,5% понеже Пауъл вдига лихва на четвъртинки).
      На кого му трябва това скапано крипто, злато или евро.
      Никога не бих си купил крипто. Още много ще пиша в тази тема. Мистър Пауъл е твърдо решен да натисне икономиката докато стигнем рецесия. Пък и той вчера сам си го каза.
      Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.

Печелете пари, без да напускате дома си.

5. Следните 7 потребители изказват благодарности на Aquila за полезния пост:

REDA (22-09-2022), Нерегистриран (4), Novak (23-09-2022), ontar (23-09-2022)

6. 23-09-2022 18:18 #293 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      Благодарили са му 3 678 Пъти в
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Цитирай Първоначално написано от Aquila Виж мнението
      На кого му трябва това скапано крипто, злато или евро.
      Никога не бих си купил крипто.

Хващам се за тези твои думи, защото само преди няколко месеца и аз бях твърд противник на биткойна и останалите криптовалути и нито ги търгувах нито ги следях. Всъщност второто не е чак толкова вярно, защото занимавайки се с форекс няма как да не следя информационния поток във финансовата област и там винаги има по нещо и за криптото. В интерес на истината аз доста чета в интернет още от преди много време и бях хванал първите новини за създаването на биткойна. Тогава идеята беше това да е виртуална валута, която да може да се използва по всяко време бързо, безплатно (или с много ниски такси) и най-важното да бъде непроследима и анонимна. Общо взето това беше някакъв бунт срещу така наречения монопол на банките върху нашите разплащания с пари и се очакваше биткойна да бъде тази алтернатива. Звучеше доста симпатично, но с времето се изроди това начинание ако мога да се изразя така по-грубо. Просто много хора видяха начин така бързо да забогатеят и доста от тях на практика го постигнаха. Тръгнах от там, че и аз не харесвах биткойна и другите криптовалути. Сега също не съм им някакъв луд фен, но разбрах, че те са един много добър начин за спекулиране на валутния пазар с цел търсене на бърза печалба. Вероятно много хора ги търгуват със същата цел, която не е първоначалната идея, но е оправдана. В крайна сметка всички се занимаваме с този форекс за да печелим пари и дали ще е от евро, злато или крипто не би трябвало да има чак толкова голямо значение. А така наречената криптозима все още продължава, но аз продължавам да очаквам това скоро да се промени и да видим обръщане на тренда. Битконът в момента е на ключови нива и всеки момент може да тръгне нагоре и аз се надявам точно тогава да имам поръчки в правилната посока. Не правя прогнози и нека моите разсъждения за криптото да не се взимат като възможност за подсказка за бъдещи инвестиционни решения.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Одобрена

Започнете да печелите пари с ИнстаФорекс.

7. Следните 16 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

REDA (23-09-2022), Нерегистриран (15)

8. 24-09-2022 12:16 #294 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите Аватара на K_W
      Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      Благодарили са му 21 249 Пъти в
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 3
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      Аз пък си купих още. Купих преди FED защото ми се виждаше твърде възможно да има рали, тъй като новината беше до голяма степен ясна за всички, е не се случи кой знае какво, все пак хванах дъно и като цяло цените от тогава са по-високи, но така или иначе за мен това не е особено важно тъй като хоризонта ми е дългосрочен.
      Постигнах целите си за момента, като благодарение на този мечи пазар успях да акумулирам сериозно за мен количество коини ADA. Честно казано не съм и предполагал, че ще успея да се намърдам сред големите риби, е не съм кит и сигурно никога няма да бъда, но съм сред акулите, което пак си е изненадващо за мен.
      Фундаментално нещата се развиват добре и даже блокчейна на Cardano надминава очакванията ми. Следващите месеци ще са интересни тъй като след дългоочакваният хард форк, който мина тази седмица хилядите дапове, които го очакваха включително стейбълкойна DJED ще започват работа. Всичко около Cardano изглежда страхотно и с много потенциал. Единствено цената не отразява това, все още и дори напротив седи на нива, които е била когато блокчейна е бил в далеч по първобитен вид, да не говорим за цялата общност около него, която не е съществувала до голяма степен. Смятам, че рано или късно пазара ще се осъзнае и добре позиционираният блокчейн на Cardano от гледна точка на технология, общност и децентрализация ще има възможност да стане топ блокчейна и да измести Етериум, който е години назад в развитието си и дори BTC. Разбира се може и нищо такова да не се случи, но аз не виждам никакви пречки а само предпоставки и ще го очаквам.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Одобрена

Парите работят за вас: открийте сметка в ИнстаФорекс и печелете!

9. Следните 11 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

minkov (24-09-2022), Lucky13 (24-09-2022), Нерегистриран (7), REDA (24-09-2022), Aquila (26-09-2022)

10. 26-09-2022 12:40 #295 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Aquila
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Aquila не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      1,699.21 USD
      Благодарности
      4 654
      6 575 Поста
      ПодписвамПодписвам
      kypa,
      X
      От Интерпол са издали Червена бюлетина за залавянето на До Куон. Тоз мошеник имаше няколко интервюта напоследък в които обясняваше, че няма нищо общо с изчезналите 3,5 милиарда долара от Тера Луна, и че всичко било плод на лоши стечение на обстоятелствата. От Интерпол обаче явно не мислят така.
      Последно е бил в Сингапур, но в момента е в неизвестност. Не че се крие. Той не е откраднал парите. Просто не знае още, че е издирват.

Влезте в света на онлайн търговията и печелившите транзакции с ИнстаФорекс.

11. Следните 2 потребители изказват благодарности на Aquila за полезния пост:

REDA (28-09-2022), Нерегистриран (1)

12. 28-09-2022 11:41 #296 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Aquila
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Aquila не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      1,699.21 USD
      Благодарности
      4 654
      6 575 Поста
      ПодписвамПодписвам
      kypa,
      X
      Всичко вече е доста под цената на която затворих, но не ми се купува. Не виждам светлина в тунела. Фед и ЕЦБ вдигат ударно лихви в условията на стартираща рецесия. Това няма да свърши добре.
      Всъщност, при тези условия в момента даже Биткойн над 18 500$ ми се струва доста стабилен. Аз очаквах много по-големи сривове. Изглежда на пазара оптимистите не свършват и все се намира някой да го купува като падне под 19 000 долара.

Потребителско доверие в Германия от днес. Няма такава стойност.
      Кой държи и кой купува акции и крипто в момента. Недоумявам. Но пък е хубаво, че има купувачи за да няма големи спадове.

Печелете пари бързо чрез търговия, изберете ИнстаФорекс..

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

13. Следните 5 потребители изказват благодарности на Aquila за полезния пост:

REDA (28-09-2022), K_W (28-09-2022), Нерегистриран (3)

14. 28-09-2022 14:34 #297 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите Аватара на K_W
      Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      Всичко вече е доста под цената на която затворих, но не ми се купува. Не виждам светлина в тунела. Фед и ЕЦБ вдигат ударно лихви в условията на стартираща рецесия. Това няма да свърши добре.
      Всъщност, при тези условия в момента даже Биткойн над 18 500$ ми се струва доста стабилен. Аз очаквах много по-големи сривове. Изглежда на пазара оптимистите не свършват и все се намира някой да го купува като падне под 19 000 долара.

Потребителско доверие в Германия от днес. Няма такава стойност.
      Кой държи и кой купува акции и крипто в момента. Недоумявам. Но пък е хубаво, че има купувачи за да няма големи спадове.

Ако искаш да акумулираш дългосрочна позиция е чудесна възможност да купуваш по тези дъна. Със сигурност има сериозни инвеститори които го правят. Когато Джейми Даймънд обяснява, че криптото е скам, обикновено е защото иска да купува и го прави
      https://steemit.com/bitcoin/@bachoan...on-s-criticism

Bitcoin Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Лесно е да започнете да работите на Форекс пазара! Открийте сметка в ИнстаФорекс и се уверете сами!

15. Следните 3 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

REDA (28-09-2022), Нерегистриран (2)

16. 28-09-2022 16:22 #298 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      balcon
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      balcon не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите Аватара на balcon
      Начислени плащания
      1,652.35 USD
      Благодарности
      8 532
      Благодарили са му 14 269 Пъти в
      3 221 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      От Интерпол са издали Червена бюлетина за залавянето на До Куон. Тоз мошеник имаше няколко интервюта напоследък в които обясняваше, че няма нищо общо с изчезналите 3,5 милиарда долара от Тера Луна, и че всичко било плод на лоши стечение на обстоятелствата. От Интерпол обаче явно не мислят така.
      Последно е бил в Сингапур, но в момента е в неизвестност. Не че се крие. Той не е откраднал парите. Просто не знае още, че е издирват.
      До К. е просто един клоун, един актьор, който си изигра ролята и какъвто и цвят билет/бюлетина да му издадат от Интерпол, се съмнявам да има някакъв ефект. Твърде вероятно е да се ползва с протекциите на тези, чиито пари изпра. Ясно е едно - никой не може да си мисли, че ще е в състояние да се конкурира с единствения $ напечатан от FED. Mакар в случая с Terra Luna да намирисва на евтина режисура резултата е налице. Дигиталното копие на $ вече тъне в забрава.
      Въпреки това "лунатиците", както сами се наричат, не се отчайват. CZ от Binance пое ангажимент да изгаря таксите за транзакциите с LUNC в размер на 1,2%. Това се прие положително и цената на LUNC се повиши с около 50% вчера.
      ... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.

Как да печелите пари от търговия? Научете всичко за успешната търговия с ИнстаФорекс.

17. Следните 5 потребители изказват благодарности на balcon за полезния пост:

REDA (28-09-2022), K_W (28-09-2022), Нерегистриран (3)

18. 29-09-2022 09:08 #299 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      Нещо важно според мен е психологическото състояние на пазарните участници. Завръщането към възходящият тренд може да се случи само след като настъпи отчаянието и масата пазарни участници са разочаровани и се откажат да търгуват.
      Виждаме нов и нов опит за възходящ пробив и движение, които се провалят. Това неминуемо отказва масата бикове и при следващото или последващото възходящо движение те ще мислят, че е поредният фейк докато не е твърде късно. Именно това ще е и капана за мечките.
      Мечките от своя страна не успяват да докарат ново по сериозно дъно, силите им отслабват. Необходим е единствено фундаментален катализатор и всичката акумулация ще създаде каскаден ефект.

Допълнителни печалби с ИнстаФорекс

19. Следните 10 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

REDA (29-09-2022), Нерегистриран (8), balcon (29-09-2022)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 29-09-2022 15:55 #300 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      balcon
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      balcon не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите Аватара на balcon
      Начислени плащания
      1,652.35 USD
      Благодарности
      8 532
      Благодарили са му 14 269 Пъти в
      3 221 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от K_W Виж мнението
      Необходим е единствено фундаментален катализатор и всичката акумулация ще създаде каскаден ефект.
      Този фундаментален катализатор от 2012 г. насам обикновено се оказва Биткойн халвинга. Следващият такъв се очаква да се случи някъде в средата на 2024 г. Има по малко от две години до тогава - период, през който за Ковид вече никой няма да се сеща, от FED вероятно ще са спрели с агресивната си лихвена политика, а да се надяваме, че Путин ще се е задоволил с новопридобитите територии от Украйна. Тогава инвеститорите по света ще започнат да мечтаят и да се убеждават колко е лесно да се правят пари от крипто. Всъщност тогава, през 2024 г. може би ще е отминал момента за инвестиране. Тогава умните пари ще започнат да си събират печалбите, без това да е 100% сигурно, че въобще ще има умни пари, които са инвестирали в Биткойн, като и че ще имат печалби точно през 2024 г. Обикновено, ако погледнем историята от последните 10 г., експоненциалният ръст на цената на Биткойн се случва или преди или след самият халвиг - лесно обясним феномен - buy the rumour, sell the fact. Сигурното е само, че след халвинга ще се намали на половина наградата, която получават миньорите в Биткойни. Заложено е в кода. А те, миньорите, не са членове на благотворително дружество. Колкото и да са обединени в пулове, какъвто и евтин/безплатен източник на енергия да ползват - имат разходи, най-големият, от които е разхода за закупуването на хардуер за копане. Той най-общо представлява много чипове с два мощни вентилатора и работи/се ползва няколко месеца, след което или спира или е нерентабилен. Водата около големите производители на чипове доста започна да се мъти, съответно и цената на оборудването за копане няма да е никак атрактивна. Вариант Биткойн да изостави PoW (proof of work) няма - това би било края на приказката. Следователно трябва само да предположим/изчислим колко би струвало да се изкопае един Биткойн, т.е. каква ще бъде себестойността му. Едва ли ще има много миньори по света, които биха копали дълго време под себестойността на крайния продукт. Аз смело мога да предположа, че ще сме на нива около $40К няколко месеца след халвинга през 2024 г.
      ... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
      Одобрена

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

22. Следните 9 потребители изказват благодарности на balcon за полезния пост:

REDA (29-09-2022), Нерегистриран (7), K_W (30-09-2022)

+ Отговор в тема
    Страница 30 от 45 ПървиПърви Предишно ... 20 28 29 30 31 32 40 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Биткойн и криптовалути   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти