• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Биткойн и криптовалути
    • Крипто зима (мечи пазар)

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Крипто зима (мечи пазар)

+ Отговор в тема
    Страница 21 от 45 ПървиПърви Предишно ... 11 19 20 21 22 23 31 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 201 до 210 от общо 445
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    1. 05-08-2022 19:14 #201 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

Моля, изберете категория: - Откажи
      K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите Аватара на K_W
      Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      Благодарили са му 21 249 Пъти в
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 3
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      https://www.theblock.co/post/161450/...cess-to-crypto

Вчера излезе тази новина за Блек рок и Койнбейс, които обявяват сътрудничество с цел улесняване на достъпа на инвестиционни инвеститори до крипто пазара. Акциите на Коинбейс скочиха с 10 % при новината. Това може да е потенциален катализатор А следващия бичи пазар.

Само за перспектива, Блек Рок управляват 10 пъти повече пари от цялата пазарна капитализация на всички крипто валути в момента.
      Последна редакция от K_W : 05-08-2022 на 19:22
      Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Следвайте ръководството на успелите! Печелете пари с ИнстаФорекс.

2. Следните 4 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

REDA (05-08-2022), Lucky13 (14-08-2022), kypa (16-08-2022), Нерегистриран (1)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 05-08-2022 20:15 #202 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ndimitrov73
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ndimitrov73 не е на линия
      Централна банка
      Bahagia

ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите Аватара на ndimitrov73
      Град
      Далече,Далече,Далече
      Начислени плащания
      970.76 USD
      Благодарности
      2 851
      Благодарили са му 8 389 Пъти в
      2 884 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от K_W Виж мнението
      https://www.theblock.co/post/161450/...cess-to-crypto

Вчера излезе тази новина за Блек рок и Койнбейс, които обявяват сътрудничество с цел улесняване на достъпа на инвестиционни инвеститори до крипто пазара. Акциите на Коинбейс скочиха с 10 % при новината. Това може да е потенциален катализатор А следващия бичи пазар.

Само за перспектива, Блек Рок управляват 10 пъти повече пари от цялата пазарна капитализация на всички крипто валути в момента.
      Хубава новина за крипто валутите ама от където и да го погледна пазара е мечи. По скоро е за продаване. Този ъп ми прилича на корекция и подлъгване на бичетата който в повечето случаи май са дребни играчи. Дано да греша в анализа си и пазара да ме опровергае. Привижда ми се връх и стези добриданни за американската икономика силния долар да повлече коините надоле. Скоро ще разберем това.

Име:  BTCUSD_2022-08-05_14-12-47.png
Разглеждания: 8336
Размер:  124,8 КБ

Това разбира се е пазара в моите очи може и да греша. Очакванията ми са да пробие тренд линията и надоле.
      Разбирам те, че си купил и купуваш с надежда цената да тръгне нагоре и виждаш нещо интересно като новина, но не ставай като Аква. Графиката е най-добрия показател какво става на пазара. Приеми го като мнение имаш повече опит от мен на пазарите ама почна да ми звучиш като колегата Аква. Има много други фактори които влияят на пазара и тази новина отдавна е отразена на графиката още преди да излезе.
      Последна редакция от ndimitrov73 : 05-08-2022 на 20:26
      "Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"

Роналд Рейгън
      CL Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

5. Следните 13 потребители изказват благодарности на ndimitrov73 за полезния пост:

REDA (05-08-2022), heavencloser (05-08-2022), Нерегистриран (7), minkov (05-08-2022), K_W (06-08-2022), Lucky13 (06-08-2022), kypa (16-08-2022)

6. 05-08-2022 21:59 #203 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Zagorka
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Zagorka не е на линия
      Маркет мейкър
      Не е зададено настроение

Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Аватара на Zagorka
      Град
      Стара Загора
      Начислени плащания
      2,416.67 USD
      Благодарности
      1 426
      Благодарили са му 8 608 Пъти в
      2 616 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от ndimitrov73 Виж мнението
      Хубава новина за крипто валутите ама от където и да го погледна пазара е мечи. По скоро е за продаване. Този ъп ми прилича на корекция и подлъгване на бичетата който в повечето случаи май са дребни играчи.
      И аз се присъединявам към това мнение. Сигнал за обръщане на тренда няма. Остава си мечи според дебелите книги и нашите знания. Само че биткойнът неведнъж ни е подлъгвал. Техниката трудно върви при него, фундамента е това, което е по-широко използвано. И разбира се широката промоция.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Вашият път към света на търговията с ИнстаФорекс.

7. Следните 9 потребители изказват благодарности на Zagorka за полезния пост:

Нерегистриран (3), ndimitrov73 (06-08-2022), REDA (06-08-2022), minkov (06-08-2022), K_W (06-08-2022), Lucky13 (14-08-2022), kypa (16-08-2022)

8. 06-08-2022 07:37 #204 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите Аватара на K_W
      Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      Хубава новина за крипто валутите ама от където и да го погледна пазара е мечи. По скоро е за продаване. Този ъп ми прилича на корекция и подлъгване на бичетата който в повечето случаи май са дребни играчи. Дано да греша в анализа си и пазара да ме опровергае. Привижда ми се връх и стези добриданни за американската икономика силния долар да повлече коините надоле. Скоро ще разберем това.

Прикачен файл 12008

Това разбира се е пазара в моите очи може и да греша. Очакванията ми са да пробие тренд линията и надоле.
      Разбирам те, че си купил и купуваш с надежда цената да тръгне нагоре и виждаш нещо интересно като новина, но не ставай като Аква. Графиката е най-добрия показател какво става на пазара. Приеми го като мнение имаш повече опит от мен на пазарите ама почна да ми звучиш като колегата Аква. Има много други фактори които влияят на пазара и тази новина отдавна е отразена на графиката още преди да излезе.
      Тук говорим предимно за BTC, аз гледам тенденциите за целият пазар и BTC тъй като той е водещ. Нямам никакъв BTC, държа друг койн, който често има и негативна корелация с него. Ще се радвам и на нови дъна на които да купя още от койна който държа ако има още някой дип.
      Това което искам да кажа е че не съм особено пристрастен особено в краткосрочен хоризонт. Има и доста негативни новини за бъдещето на крипто пазара, относно бъдещите регулации и ограничения. Новините често си менят нюансите, ту са позитивни ту са негативни.
      Смятам че е по вероятно да има нов бичи пазар при криптото и отново да видим върхове в даден момент.

Бичият пазар се изразява в продължително и значително покачване на цените. Такова няма, но за мен тогава, когато е очевидно че сме в такъв е вече късно да купувам и не смятам да го правя. Крипто инфлуенсърите минаха от мантрата "в бичи пазар сме" на мантрата в "в мечи пазар сме" някъде към $28000 за BTC, сигурно ще започнат да повтарят как сме в бичи пазар на $50к за BTC. Сега са на "сигурно ще има още дъна, ще бъде много дълъг мечи пазар" и това са по обективните и позитивни, другите са "крипто умря", а някои започнаха да правят видеа и пишат на друга тематика. Общо взето общността, залита от краен негативизъм в краен позитивизъм с голени закъснения, именно в това аз виждам едж, които да приложа.

Техниката не я гледам особено. Тъй като за мен от нея може да се извлече полза за по краткосрочни и многобройни сделки, както сме си говорили е с вероятността характер и зависимостите стават значими само при голяма извадка.
      Все пак виждам и позиви в тази посока, като цената се задържа дълго на тези нива въпреки предпоставките за спадове.

В крайна сметка да не забравяме, че цената се движи не просто от новини и техника а единствено и само от продавачи и купувачи. Едното ги активизира и подсказва за мотивите им, другото показва поведението им в изминалите периоди.
      Новината ,а Блек Рок показва единствено потенциала откъде може да дойде следващият капитал който да се влее в пазара.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Одобрена

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

9. Следните 16 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

minkov (06-08-2022), Нерегистриран (11), Aquila (08-08-2022), REDA (08-08-2022), Lucky13 (14-08-2022), kypa (16-08-2022)

10. 06-08-2022 14:28 #205 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ndimitrov73
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Централна банка
      Bahagia

ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите Аватара на ndimitrov73
      Град
      Далече,Далече,Далече
      Начислени плащания
      970.76 USD
      Благодарности
      2 851
      2 884 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от K_W Виж мнението
      Тук говорим предимно за BTC, аз гледам тенденциите за целият пазар и BTC тъй като той е водещ. Нямам никакъв BTC, държа друг койн, който често има и негативна корелация с него. Ще се радвам и на нови дъна на които да купя още от койна който държа ако има още някой дип.
      Това което искам да кажа е че не съм особено пристрастен особено в краткосрочен хоризонт. Има и доста негативни новини за бъдещето на крипто пазара, относно бъдещите регулации и ограничения. Новините често си менят нюансите, ту са позитивни ту са негативни.
      Смятам че е по вероятно да има нов бичи пазар при криптото и отново да видим върхове в даден момент.

Бичият пазар се изразява в продължително и значително покачване на цените. Такова няма, но за мен тогава, когато е очевидно че сме в такъв е вече късно да купувам и не смятам да го правя. Крипто инфлуенсърите минаха от мантрата "в бичи пазар сме" на мантрата в "в мечи пазар сме" някъде към $28000 за BTC, сигурно ще започнат да повтарят как сме в бичи пазар на $50к за BTC. Сега са на "сигурно ще има още дъна, ще бъде много дълъг мечи пазар" и това са по обективните и позитивни, другите са "крипто умря", а някои започнаха да правят видеа и пишат на друга тематика. Общо взето общността, залита от краен негативизъм в краен позитивизъм с голени закъснения, именно в това аз виждам едж, които да приложа.

Техниката не я гледам особено. Тъй като за мен от нея може да се извлече полза за по краткосрочни и многобройни сделки, както сме си говорили е с вероятността характер и зависимостите стават значими само при голяма извадка.
      Все пак виждам и позиви в тази посока, като цената се задържа дълго на тези нива въпреки предпоставките за спадове.

В крайна сметка да не забравяме, че цената се движи не просто от новини и техника а единствено и само от продавачи и купувачи. Едното ги активизира и подсказва за мотивите им, другото показва поведението им в изминалите периоди.
      Новината ,а Блек Рок показва единствено потенциала откъде може да дойде следващият капитал който да се влее в пазара.
      Аз въобще не се влияя от мнения по форуми, тубари, грурута, експерти и т.н. при моя анализ. Всеки гледа различно и вижда различно и това е нормално. Затова има винаги губещи и печелещи. Но затова има и стоп лост. Чета ти постовете и понякога се чудя за човек с толкова опит така да се е впрегнал в криптото. Добре ако ако криптото тръгне в твоя посока и тръгне да расте ще спечелиш добре, но ако тръгне срещу теб до кога си склонен да купуваш при падане на цената се питам аз? Имахме пример с Луната, и вече много други крипто и нашата спечели от един койн. Може ли всичко да се окаже накрая пирамида и пак някой да издържа килимчето из под краката на цялата. Помисли по този въпрос кога си склонен да налива пари в този проект и мислил ли си за своя стоп лост да се отървем от всичко при еди каква си цена. Или си готов да стигнеш дъното като Луната. Просто питам от любопитство. Дано да излезе твоя вариант с пенсионирането, ама ако излезе противоположното? Какво правим? Знам, че не си толкова глупав и инвестира в тази рискува инвестиция пари които можеш да си позволиш, но от друга страна е хубаво човек да цени парите които изкарва по един или друг начин и понякога ако се наложи да преглътне егото си и да каже "аз сгреших". На мен вече това крипто започна да ми прилича на средство за обиране на парите на наемници. Пазара още не е достатъчно волатилен имам предвид не е като форекс с огромен капитал и може определена група от хора да си влияят на пазара както си искат. На това ми говори тези движения като ги гледам, дано да греша разбира се. Такива движения в двете посоки за толкова кратко време няма такива инструменти. Може и да е прав Загорка, че техниката не работи ама из по принцип избягвам такива пазари. Само на бонусарката се пробвам за спорта. Освен да ти пожелая късмет които ще ти е нужен.

Роналд Рейгън
      Одобрена

Започнете да печелите пари с ИнстаФорекс.

11. Следните 10 потребители изказват благодарности на ndimitrov73 за полезния пост:

minkov (06-08-2022), K_W (06-08-2022), Нерегистриран (4), Aquila (08-08-2022), REDA (08-08-2022), Lucky13 (14-08-2022), kypa (16-08-2022)

12. 06-08-2022 17:03 #206 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      Аз въобще не се влияя от мнения по форуми, тубари, грурута, експерти и т.н. при моя анализ. Всеки гледа различно и вижда различно и това е нормално. Затова има винаги губещи и печелещи. Но затова има и стоп лост. Чета ти постовете и понякога се чудя за човек с толкова опит така да се е впрегнал в криптото. Добре ако ако криптото тръгне в твоя посока и тръгне да расте ще спечелиш добре, но ако тръгне срещу теб до кога си склонен да купуваш при падане на цената се питам аз? Имахме пример с Луната, и вече много други крипто и нашата спечели от един койн. Може ли всичко да се окаже накрая пирамида и пак някой да издържа килимчето из под краката на цялата. Помисли по този въпрос кога си склонен да налива пари в този проект и мислил ли си за своя стоп лост да се отървем от всичко при еди каква си цена. Или си готов да стигнеш дъното като Луната. Просто питам от любопитство. Дано да излезе твоя вариант с пенсионирането, ама ако излезе противоположното? Какво правим? Знам, че не си толкова глупав и инвестира в тази рискува инвестиция пари които можеш да си позволиш, но от друга страна е хубаво човек да цени парите които изкарва по един или друг начин и понякога ако се наложи да преглътне егото си и да каже "аз сгреших". На мен вече това крипто започна да ми прилича на средство за обиране на парите на наемници. Пазара още не е достатъчно волатилен имам предвид не е като форекс с огромен капитал и може определена група от хора да си влияят на пазара както си искат. На това ми говори тези движения като ги гледам, дано да греша разбира се. Такива движения в двете посоки за толкова кратко време няма такива инструменти. Може и да е прав Загорка, че техниката не работи ама из по принцип избягвам такива пазари. Само на бонусарката се пробвам за спорта. Освен да ти пожелая късмет които ще ти е нужен.
      Аз гледам и следя какво правят разни гурута и инфлуенсъри, но не за да ги следвам а по-скоро, за да ги контря и да се информирам, за тенденции и сантимент.
      Колкото до стопа, тук стоп няма, няма и левъридж. Смятам, че е по-добре тези пари да са в крипто с лимитиран брой вместо във фиатни пари. Не планирам да ги обръщам отново във фиатни пари освен частично при условие, че са увеличили многократно стойността си с цел ползването им за моментни разплащания или изчакване на корекция и отново DCA. В случай на още спад ще си имам тези коини завинаги. На загуба не бих ги обърнал във фиат. Както казах на един познат, за дъщеря ми някой ден да си купи яхта или сладолед за което от двете стигат.
      Не съм нито притеснен нито надяваш се . Не вярвам в късмета, не съм късметлия и не разчитам на него. Има една фраза, която ми харесва и съм я ползвал от време на време "Smart enough to be lucky"

Колкото до проекта в който съм инвестирал той е на -80% от алл Тайм хая си, като аз започнах да инвестирам в него от около -50% и средната ми цена е малко по-нагоре от сегашните нива. Единствено цената не отговаря на очакванията ми до момента, но всичко друго е и става по добро от монета в който попаднах на проекта. Постоянно научавам нови неща и детайли, които ме правят още по уверен във взетите решения.(като това не ме кара да живея със заблудата, че няма вариант да изгубя цялата инвестиция, поради хак, срив и тн.)

Това между другото е един чарт на който попаднах днес

Одобрена

Форекс търговията с ИнстаФорекс е изборът на професионалистите. Открийте сметка.

13. Следните 10 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

ndimitrov73 (07-08-2022), Нерегистриран (5), Aquila (08-08-2022), REDA (08-08-2022), Lucky13 (14-08-2022), kypa (16-08-2022)

14. 07-08-2022 15:09 #207 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      Крито валутите са високоволатилнини рискови, същевременно на пазара на акции през годината:

Wish: -90%
      Robinhood: -87%
      Snapchat: -87%
      Shopify: -77%
      PayPal: -70%
      Netflix: -67%
      Moderna: 62%
      Meta: -56%

Станете печеливш търговец с ИнстаФорекс!

15. Следните 8 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

minkov (07-08-2022), Aquila (08-08-2022), REDA (08-08-2022), Нерегистриран (3), Lucky13 (14-08-2022), kypa (16-08-2022)

16. 09-08-2022 12:10 #208 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Aquila
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Aquila не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Аватара на Aquila
      Начислени плащания
      1,699.21 USD
      Благодарности
      4 654
      Благодарили са му 21 321 Пъти в
      6 575 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      kypa,
      X
      Аваланч са напечатали монетки с 16% повече от циркулиращите през миналата година.
      Солана е увеличила обема с 12%. Алго +9%

Може някога криптото да стане инструмент за защита срещу инфлация, но при това печатане на нови монетки, няма да е скоро.

Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.

Преминете към ИнстаФорекс и печелете.

17. Следните 10 потребители изказват благодарности на Aquila за полезния пост:

minkov (09-08-2022), REDA (09-08-2022), Нерегистриран (5), ndimitrov73 (09-08-2022), Lucky13 (14-08-2022), kypa (16-08-2022)

18. 09-08-2022 20:10 #209 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ndimitrov73
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Централна банка
      Bahagia

Град
      Далече,Далече,Далече
      Начислени плащания
      970.76 USD
      Благодарности
      2 851
      2 884 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Име:  BTCUSD_2022-08-09_14-06-44.png
Разглеждания: 4664
Размер:  119,2 КБ

На мен ми се привижда нещо такова. Бичетата се поумориха и изтощиха май. Сега при пробив и задържане под тренд линията ще слизаме надолу. Мечи настроен все още.

Роналд Рейгън

ИнстаФорекс – печелете пари навсякъде по света.

19. Следните 5 потребители изказват благодарности на ndimitrov73 за полезния пост:

minkov (09-08-2022), Lucky13 (14-08-2022), REDA (14-08-2022), kypa (16-08-2022), Нерегистриран (1)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 13-08-2022 16:44 #210 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      Прикачен файл 12027

На мен ми се привижда нещо такова. Бичетата се поумориха и изтощиха май. Сега при пробив и задържане под тренд линията ще слизаме надолу. Мечи настроен все още.
      Днес BTC то я бодна тази горната ти линия, имаш ли къса позиция и до кои нива ще си мечи настроен?

Кажи и повече информация за твоят гуру, къде може да го видим какво предлага, писах в другата тема, но май не си видял?

Парите работят за вас: открийте сметка в ИнстаФорекс и печелете!

22. Следните 5 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

minkov (13-08-2022), Lucky13 (14-08-2022), REDA (14-08-2022), kypa (16-08-2022), Нерегистриран (1)

+ Отговор в тема
    Страница 21 от 45 ПървиПърви Предишно ... 11 19 20 21 22 23 31 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Биткойн и криптовалути   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти