• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Биткойн и криптовалути
    • Крипто зима (мечи пазар)

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Крипто зима (мечи пазар)

+ Отговор в тема
    Страница 18 от 45 ПървиПърви Предишно ... 8 16 17 18 19 20 28 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 171 до 180 от общо 445
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    1. 21-07-2022 13:58 #171 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

Моля, изберете категория: - Откажи
      K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите Аватара на K_W
      Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      Благодарили са му 21 249 Пъти в
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 3
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      Цитирай Първоначално написано от Aquila Виж мнението
      Най-богатия човек в света, също най-влиятелния в инвестиционните среди, продава своите Биткойни.
      Няма как подобна новина да не доведе до спадове на крипто пазара. Сега въпроса е дали и останалите 25% са продадени, което ще разберем в отчета за 3-то тримесечие.
      Избързах с моите покупки на крипто, но не мисля, че подобна новина ще задържи дълго спадовете на крипто пазара.
      Елън Мъск може да не се окаже чак толкова далновиден, след като е купувал на 30 000 долара, и след като в момента Туитър го съди за милиарди долари с много голям шанс за успех.
      Той човека си призна, че има лека форма на аутизъм. Постъпките му често да доста крайни и често нелогични и нелепи. Но в този случай май си е направил сметките да бутне отчетите на Тесла и добре е преценил.
      Новината на мен ми се струва чудесна, пазара за момента не я отразява особено. Всеки голям играч, който отпада намалява вероятността за бъдещи големи спадове и разпродажби. В крайна сметка са продали голямата част, доста други колове също бяха абсорбирани добре. Предвид всичко до тук, странно, че не видяхме и много по ниски цени.
      Друг показател, който ми се вижда интересен за сантимента е че разни популярни крипто влогъри започнаха да правят видеа на друга тематика различна от крипто, както и като това как да шортиш крипто, по добър сигнал, че масата е крайно овърсолд настроена здраве му кажи. Разбира се знаем и че масата винаги е прецакана дали ще купи върха или продаде дъното концепцията е еднаква
      vBulletin [video]

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Купувайте, продавайте, печелете с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

2. Следните 8 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

Aquila (21-07-2022), REDA (21-07-2022), kypa (22-07-2022), Нерегистриран (5)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 21-07-2022 17:13 #172 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      Благодарили са му 3 678 Пъти в
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      stuser,
      X
      Най-богатия човек в света, също най-влиятелния в инвестиционните среди, продава своите Биткойни.
      Няма как подобна новина да не доведе до спадове на крипто пазара. Сега въпроса е дали и останалите 25% са продадени, което ще разберем в отчета за 3-то тримесечие.
      Избързах с моите покупки на крипто, но не мисля, че подобна новина ще задържи дълго спадовете на крипто пазара.
      Елън Мъск може да не се окаже чак толкова далновиден, след като е купувал на 30 000 долара, и след като в момента Туитър го съди за милиарди долари с много голям шанс за успех.
      Поне ще знам на какво се дължи този силен спад при биткойна, който се случи късно вчера вечерта и лично ме засегна. Не знам защо си бях помислил, че това е свързано с някакво изказване на президента на Сащ Байдън по същото време. Доста объркващо изказване щом се е наложило от Белия дом да доуточняват какво е искал да каже Байдън. Президентът е говорил за опасните климатични промени на Земята и по този повод е споменал, че и той има рак заради вредните лъчения на Слънцето. Такова изказване на лидерът на света на практика няма как да бъде подминато спокойно от финансовите пазари. После в уточнението се оказало, че преди години Байдън е имал някакви образования по кожата, които отдавна е излекувал успешно. Затова биткойнът след като падна под 23 000 долара за бройка после почти веднага (след около час) се възстанови. Не знаех за новините около продажбите на биткойни от фирмата на Илон Мъск Тесла. Не съм сигурен, че е избрано подходящото време, защото биткойна и другите криптовалути бяха в може да се каже доста добра кондиция и си поскъпваха. Можеше да се очакват по-добри цени ако човек е решил да продава. Аз съм лично засегнат, защото миналата събота и неделя се заиграх с дребна сума и хванах възходящия тренд при биткойна. Съвсем случайно стана всичко и без да имам големи очаквания. Просто ми се търгуваше и си поскалпирах с биткойна, който може да се търгува и през почивните дни. Не спечилих кой знае каква сума, че да стигна до теглене и затова продължих да си търгувам криптото и през тази седмица и не мога да отрека, че хванах добри движения. Общо взето бях изненадан колко спокоен е криптопазара, но го свързах с това, че все пак сме в летен сезон и доста по-малко хора се занимават с финансова търговия. Вчера този рязък спад ме хвана в крачка и беше неприятно, но поне ми е за урок да не се занимавам повече с търгуване на биткойн или други криптовалути. Нещо което винаги съм спазвал и не знам защо го наруших сега? Вероятно съм имал нужда от това да получа някой шамар, за да знам къде ми е мястото?

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Одобрена

Влезте в света на онлайн търговията и печелившите транзакции с ИнстаФорекс.

5. Следните 9 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

REDA (21-07-2022), Нерегистриран (7), kypa (22-07-2022)

6. 22-07-2022 11:38 #173 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Aquila
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Aquila не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Аватара на Aquila
      Начислени плащания
      1,699.21 USD
      Благодарности
      4 657
      Благодарили са му 21 323 Пъти в
      6 577 Поста
      ПодписвамПодписвам
      kypa,
      X
      Всички очакват криптото да поевтинява до сряда заради предстоящото заседание на Фед. На мен обаче ми се струва, че то ще поскъпва просто защото всички очакват да поевтинява.
      Или поне на мен ми се иска да поскъпва. Имам Солана, Матик, Атом.
      Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.

Авторът на тази публикация търгува с ИнстаФорекс. Защо не се регистрирате?

7. Следните 4 потребители изказват благодарности на Aquila за полезния пост:

REDA (22-07-2022), kypa (22-07-2022), ontar (23-07-2022), Нерегистриран (1)

8. 22-07-2022 13:47 #174 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Aquila
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Aquila не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Аватара на Aquila
      Начислени плащания
      1,699.21 USD
      Благодарности
      4 657
      6 577 Поста
      ПодписвамПодписвам
      kypa,
      X
      Замислих се и за новината от вчера. Защо пък продажбата на Биткойни от Тесла на Елън Мъск трябва да е негативна новина? Първо - той не е този прозорлив инвеститор за когото го мислим. Поне провалената сделка с Туитър това показва. Второ - факта, че е купил на 30 000 долара за Биткойн също показва, че не разбира чак толкова добре финансовите пазари.
      Той е купувал по времето когато ние тука обяснявахме в този форум как ще се отрази политиката на Фед върху крипто пазара.
      Криптото вчера падна, но за мен тази новина си е даже позитивна. Или поне на мен така ми се иска понеже се набалбочих с няколко крипто.
      Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.

Форекс търговията с ИнстаФорекс е изборът на професионалистите. Открийте сметка.

9. Следните 6 потребители изказват благодарности на Aquila за полезния пост:

REDA (22-07-2022), minkov (22-07-2022), kypa (22-07-2022), ontar (23-07-2022), Нерегистриран (2)

10. 22-07-2022 14:14 #175 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      kypa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      kypa не е на линия
      Централна банка
      Suka Mengoceh

kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите Аватара на kypa
      Начислени плащания
      31,523.51 USD
      Благодарности
      235 416
      Благодарили са му 74 322 Пъти в
      22 961 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey7,
      X
      От технологична гледна точка още преди няколко дена битокойнот би трябвало да е приключил с движението надолу:

Име:  #BitcoinDaily.png
Разглеждания: 5157
Размер:  55,9 КБ

Което не означава непременно 50 000 или 100 000, но потеглянето за натам вече може да се очаква.
      Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.

Прилични печалби с ИнстаФорекс.

11. Следните 3 потребители изказват благодарности на kypa за полезния пост:

REDA (22-07-2022), ontar (23-07-2022), Нерегистриран (1)

12. 22-07-2022 17:44 #176 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Zagorka
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Zagorka не е на линия
      Маркет мейкър
      Не е зададено настроение

Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Аватара на Zagorka
      Град
      Стара Загора
      Начислени плащания
      2,416.67 USD
      Благодарности
      1 426
      Благодарили са му 8 608 Пъти в
      2 616 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      И аз така си мисля, засега дава признаци на задържане над подкрепата от $22000, но разпродажбите може да се подновят около $25000.

Как да печелите пари от търговия? Научете всичко за успешната търговия с ИнстаФорекс.

13. Следните 5 потребители изказват благодарности на Zagorka за полезния пост:

minkov (22-07-2022), REDA (22-07-2022), ontar (23-07-2022), kypa (24-07-2022), Нерегистриран (1)

14. 23-07-2022 14:30 #177 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ndimitrov73
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ndimitrov73 не е на линия
      Централна банка
      Bahagia

ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите Аватара на ndimitrov73
      Град
      Далече,Далече,Далече
      Начислени плащания
      970.76 USD
      Благодарности
      2 851
      Благодарили са му 8 389 Пъти в
      2 884 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от kypa Виж мнението
      От технологична гледна точка още преди няколко дена битокойнот би трябвало да е приключил с движението надолу:

Прикачен файл 11971

Което не означава непременно 50 000 или 100 000, но потеглянето за натам вече може да се очаква.
      Напротив подценяване долара. На седмична графика тренда е нисходящ. Сега прави нещо като корекциика и после пак по тренда надоле. Аз съм още мече настроен. При един фалшив пробив на 21600 21800 пак се гмуркам със късите.
      "Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"

Роналд Рейгън

Лесно е да започнете да работите на Форекс пазара! Открийте сметка в ИнстаФорекс и се уверете сами!

15. Следните 7 потребители изказват благодарности на ndimitrov73 за полезния пост:

REDA (23-07-2022), minkov (23-07-2022), ontar (23-07-2022), Нерегистриран (3), kypa (24-07-2022)

16. 23-07-2022 16:38 #178 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      Благодарили са му 3 678 Пъти в
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Всички очакват криптото да поевтинява до сряда заради предстоящото заседание на Фед. На мен обаче ми се струва, че то ще поскъпва просто защото всички очакват да поевтинява.
      Или поне на мен ми се иска да поскъпва. Имам Солана, Матик, Атом.
      Така и не ми става ясно защо решенията на Федералния резерв за основната лихва трябва да оказват някакво влияние върху биткойна и другите криптовалути? Може би има значение и сигурно има значение, но аз наистина не ги разбирам тези неща и затова е нормално да подпитвам. Много криптовалути има и тези последните, които си ги споменал аз дори не съм ги чувал честно казано. Знам за биткойна и лайткойна и това май е достатъчно?

Замислих се и за новината от вчера. Защо пък продажбата на Биткойни от Тесла на Елън Мъск трябва да е негативна новина? Първо - той не е този прозорлив инвеститор за когото го мислим. Поне провалената сделка с Туитър това показва. Второ - факта, че е купил на 30 000 долара за Биткойн също показва, че не разбира чак толкова добре финансовите пазари.
      Той е купувал по времето когато ние тука обяснявахме в този форум как ще се отрази политиката на Фед върху крипто пазара.
      Криптото вчера падна, но за мен тази новина си е даже позитивна. Или поне на мен така ми се иска понеже се набалбочих с няколко крипто.
      Тука не знам дали имаме право да се доверим на тази информация? В смисъл ти сигурен ли си на какви точно цени е купувал Елон Мъск и на кога е продавал биткойни. Има ли я тази информация достоверна и достъпна някъде? Аз лично си мисля, че това са партенки най-общо казано и грам не му вярвам на този човек. Съгласен съм с тебе, че не го слуша главата и имам просто обяснение защо се получава така. Просто многото пари развалят хората и при него това е очевидно. Елон Мъск се заигра с тази покупка на една социална мрежа и може да му излезе много скъпо подобна шега. Ако питаш мене той вече не гледа сериозно на живота, защото няма никакви финансови проблеми. Леко дори му завиждам, но не бих искал да приличам на него едно към едно. А биткойнът миналата събота и неделя беше много позитивно настроен и доста поскъпна. В момента защо го разпродават не знам, но имам предположение, че това се дължи на атаките на руснаците срещу град Одеса. Може и да греша, но ми хрумна като възможна причина. Все пак тази атака доста повдигна позамрялото напрежение около войната между Русия и Украйна. Определено започва нов етап от военните действия и това няма как да държи спокойни инвеститорите. Логично е първото от което да се отърват да е криптото.

Цитирай Първоначално написано от ndimitrov73 Виж мнението
      Напротив подценяване долара. На седмична графика тренда е нисходящ. Сега прави нещо като корекциика и после пак по тренда надоле. Аз съм още мече настроен. При един фалшив пробив на 21600 21800 пак се гмуркам със късите.
      Доларът си дава малко почивка и изпуска парата така да се каже. Иначе е ясно, че няма място за подценяване на американската валута. Обаче е редно да се отбележи, че все пак сме в разгара на летния сезон и доста хора са ваканционно настроени и не им е до търговия в тази жега.

Одобрена

Печелете пари бързо чрез търговия, изберете ИнстаФорекс..

17. Следните 8 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

REDA (23-07-2022), Нерегистриран (5), kypa (24-07-2022), Aquila (25-07-2022)

18. 24-07-2022 23:05 #179 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      kypa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      kypa не е на линия
      Централна банка
      Suka Mengoceh

kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите Аватара на kypa
      Начислени плащания
      31,523.51 USD
      Благодарности
      235 416
      Благодарили са му 74 322 Пъти в
      22 961 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey7,
      X
      Според мен на криптографският пазар ЦЪФНА пролет и на битокойнот следва да очакваме 33 333.33 през тази или следващата седмица.
      Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.

Допълнителни печалби с ИнстаФорекс

19. Следните 4 потребители изказват благодарности на kypa за полезния пост:

REDA (25-07-2022), Aquila (25-07-2022), minkov (25-07-2022), Нерегистриран (1)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 25-07-2022 15:27 #180 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Aquila
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Aquila не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      1,699.21 USD
      Благодарности
      4 657
      6 577 Поста
      ПодписвамПодписвам
      kypa,
      X
      Аз отново обмислям дали да не затворя временно, и после да си взема пак Атом и Матик след заседанието на Фед.
      Очакванията са за сигурно вдигане на лихва от 0,75 пункта, и сигнал за последващо вдигане с 0,5 пункта.
      Доста негативно за криптото.
      Проблема е, че това временно затваряне го правя вече 2 пъти преди заседание на Фед, и така и не успявам после да си взема криптото от по-добра цена.

Лесно е да печелите пари, без да напускате дома си. Открийте сметка в ИнстаФорекс.

22. Следните 4 потребители изказват благодарности на Aquila за полезния пост:

minkov (25-07-2022), REDA (26-07-2022), kypa (03-08-2022), Нерегистриран (1)

+ Отговор в тема
    Страница 18 от 45 ПървиПърви Предишно ... 8 16 17 18 19 20 28 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Биткойн и криптовалути   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти