Туй пак удари таргета. Пак ще заложа капана. Вече два таргета втората сделка стопа беше на мм.
Туй пак удари таргета. Пак ще заложа капана. Вече два таргета втората сделка стопа беше на мм.
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
lyubo (11-07-2023), heavencloser (20-12-2023)
Тука 37 000 се очерта подкрепа. след фалшивия пробив надоле ще пробвам дълга в тази зона.
Роналд Рейгън
Elsup (12-11-2023), heavencloser (20-12-2023)
Тука сложих една дълга. Да видим дали ще се получи.
Роналд Рейгън
heavencloser (20-12-2023), Aquila (21-12-2023)
Казах и на моята криптокралица че тва ме плаши за къси ама тя като има къси и усреднява явно като новобранец не може да се обърне да мисли в обратна посока нищо че вижда че върви нагоре.....ще я зачеша аз яко след нова година-направо скалпа ще и взема.........заради нея го държа тва и съм го начертал.....ся погледнах къде изгорях върнало е малко повече отколкото предполагах тогава са го купили.....но тва си е за моя информация.... иначе биткойна май движи сутрин в азиатсаката сесия май -най много??
Aquila (21-12-2023)
До тук добре, а сега на къде?
Роналд Рейгън
Aquila (21-12-2023)
Много добра позиция за дълги отново. Направи фалшив пробив надолу. Сега да видим дали ще се получи само 100 $ стоп.
Роналд Рейгън
Прикачен файл 13552
Много добра позиция за дълги отново. Направи фалшив пробив надолу. Сега да видим дали ще се получи само 100 $ стоп.
Таркет пак чакаща дълга.
Роналд Рейгън
Това означава ли, че очакваме още повишение?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.