ем то туй е целта принципно![]()
![]()
и обикновено е постижимо с по-голям риск откъм проценти пресметнат
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ем то туй е целта принципно![]()
![]()
и обикновено е постижимо с по-голям риск откъм проценти пресметнат
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Така де, аз например изкарам ли 79-80 $ веднага ги уидролвам
Вярно че само такси плащам, но засега не смея да изчаквам за повече щот може и без тях![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
въпроса е да направиш достатъчно уитхдрауала, че да ти стане навик![]()
![]()
![]()
![]()
то и с печулившите сделки е същото![]()
![]()
сумите и обемите самички си нарастват след туй
![]()
![]()
![]()
То с хубавите неща лесно се свиква и вече ми е навик, но друг въпроса сега да почна да го прилагам ежедневно![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
само не требе да се спира да се работи...![]()
![]()
и евентуално цялата работа ша бъде свършена
![]()
![]()
обикновено става малко по-бавно отколкото сме го планували, обаче за сметка на това е много по-хубаво отколкото сме си представяли
![]()
![]()
![]()
Така е, отпуснем ли се пазарЯ ще ни накаже, аз се убедих че трябва да търгувам с еднаква Фнимание независимо с какъв обем търгуваш или за колко си влязъл !
не е пазаря тоз дет наказва принципно![]()
![]()
и цялата далавера с "побеждаването" също не е срещу пазаря
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
До сега колко пъти си теглил? Имаш ли някакви проблеми? Ако сумите са по големи има ли проблеми при тегленето???
Препоръчаи ми нещо!
Не се притеснявайте............всичко е точно![]()
![]()
все пак е убаво условията да се прочетат![]()
![]()
щот да няма изненади все пак
![]()
![]()
инак и аз с туй стековото впечатлвние съм останал
![]()
![]()
![]()