Трябва да има и повод. Не съм гледал календара. И очакват ли се някакви новини.
Но утре, някъде към обяд картинката ще почне да се избистря.
Трябва да има и повод. Не съм гледал календара. И очакват ли се някакви новини.
Но утре, някъде към обяд картинката ще почне да се избистря.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Така да бъде ............
Както казах по моята графика
как тръгна от 61,8 фибо да си поеме още надолу ......![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И при теб си е почти също както и при мен
Само че на моята графика показва от 61,8
а на твоята от 38,2 ..........![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Ти си хванал някакъв по-дълъг период. И възходящ тренд. А аз хващам само нисходящия тренд. Последното по-значимо движение.
от Гапя довечера зависи
ако го отпорят както трябва нагоре може и да стигне Ц-то![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
е то ц-то не е ли там някъденепосредствено над месечния пивот
ккът се има предвид, че цялата ситуация е повече рейджовица ми се струва по-вероятно там да спре на база пивота а не точно в котировката
както е предното кикерчене покрай нея на същата графика![]()
Да, грешката е моя, не съм догледал предишната графика. Е, така на това ниво се събират три съпротиви - Пивот, МА 100 на 4 ч, и 61,8 фибо.
по моите сметки май най-основния реиндж към момента е тоз от 1 до 10 август някъде дет се образува...
от него е хубаво да се гледа 50 процента нивото, както и плюс и минус 25