минков, благодаря за търпението да обясняваш, на нас по-бавните.
минков, благодаря за търпението да обясняваш, на нас по-бавните.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Ще пробвам по метода на Минков тая вечер или утре .Много бързо ми изглежда така. И аз благодаря.
И после кво? Направо от бтк сметката теглене , нали?
П.П Да питам: фючерса превърташ ли или не ?
Последна редакция от Fafa : 06-12-2022 на 19:54
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А сега де... дава ми грешна парола...а паролата е вярна и имейл си пазя даже, освен че съм я записала.
Дайте линк към спота моля
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ама ти можеш да теглиш от бтк сметката като влезеш в кабинета на бонусарката
Само пина на бтк сметката ти трябва
Влизаш в кабинета
От лявото меню избираш компани сервиз и после инстаспот систем
Като влезеш вече в инстаспота има едно хоризонтално меню - там предпоследния таб е май суб акаунтс
Избираш го
Ще ти изкара списък със сметки
Намираш тази с биткойните и от страни има едни стрелкички - за депозит и теглене - естествено избираш стрелката за теглене и после вече е стандартно, ползваш бина на биткойн сметката а не този на бонусарката
Извинявам се за кирилския английски ама от телефона тегаво да превключвам
Идеално ми го обясни . Мерси!
Отивам са го мъча.
Офффф . Пак и отново .
ПП .Еми в кабинета в подсметките ми стои етериум и доларовата....биткойнската я няма.
А ми е верифицирана и съм теглила от нея.
Ей така и преди ми изчезваше
Последна редакция от Fafa : 06-12-2022 на 22:38
Аз тегля само етери и досега не ми е изчезвала сметката
Е, тук вече не мога да помогна
Ами освен да ходя и адрес за етери да взимам.
И пак верификация на портфейл ще искат
Предлагам в знак на благодарност на minkov, който като опитен лоцман ни води през неизследваните води на InstaSpot, да кръстим гореспоменатата стрелка на неговия никнейм във форума. Представям ви "Стрелката на теглене на minkov"Като влезеш вече в инстаспота има едно хоризонтално меню - там предпоследния таб е май суб акаунтс
Избираш го
Ще ти изкара списък със сметки
Намираш тази с биткойните и от страни има едни стрелкички - за депозит и теглене - естествено избираш стрелката за теглене и после вече е стандартно
И пак благодарение на minkov, всеки от нас може да си добави инструмента spot.BTCUSD и да купува през бонус сметката крипто, което след това може да се изтегли. Лично на мен това най-лесно ми се получава през телефона. Обем 0.01 spot.BTCUSD = 20 микро лота BTC или $0.39 има и някакви минимални такси + трънския курс, който е около 13-15% по-висок от пазарния. Ето как изглежда това в историята на бонус сметката, таб - "Балансови операции"
![]()
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
Аз сутринта наредих бтк към кракена.Сега да видим кога ще пристигнат Наистина най-бързия метод е това . И най-лесния, иначе са големи упражнения . Благодарности към Минков още веднъж.![]()