• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Икономически и политически дискусии
    • Коронавирус, Част 9

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Коронавирус, Част 9

+ Отговор в тема
    Страница 74 от 117 ПървиПърви Предишно ... 24 64 72 73 74 75 76 84 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 731 до 740 от общо 1168
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    1. 28-08-2022 09:45 #731 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      pablo
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      pablo не е на линия
      Централна банка
      Licik

Моля, изберете категория: - Откажи
      pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите Аватара на pablo
      Град
      Ловеч
      Начислени плащания
      12,033.30 USD
      Благодарности
      16 943
      Благодарили са му 29 794 Пъти в
      9 610 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X

Малко полезно инфо за най опасните оръжия и биологичните оръжия като К-19 никак не са за подценяване.
      п.п. Приятно гледане!

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

2. Следните 7 потребители изказват благодарности на pablo за полезния пост:

L&T (28-08-2022), Нерегистриран (4), kypa (29-08-2022), Jack (30-08-2022)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 28-08-2022 12:01 #732 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      L&T
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      L&T не е на линия
      Главен дилър
      Bahagia

L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите Аватара на L&T
      Начислени плащания
      34.19 USD
      Благодарности
      1 255
      Благодарили са му 2 406 Пъти в
      733 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      jqa,
      X
      Тази война между САЩ и Русия със сигурност няма да доведе до нищо добре. Беше въпрос на време да се случи имайки предвид падането на долара. Това е само началото а оръжията които предстои да видим със сигурност ще бъдат пагубни за цялото човечество, но на кой му пука? Света се управлява от прекалено алчни хора, хора за които властта и парите са най-важното нещо. Искрено се надявам американците да се събудят и да сменят властта, но това силна ме съмнява. Техните мозъци са толкова силно промити че реалността е много далеч от тях. Имам приятелка която дълго време е живяла там, имам роднини там и понякога ме изумяват с мисленето си. Мисля че цялата тази реклама с америнканската мечта е пълен фарс. Там цялата така наречена финансова стабилност според мен е просто един кредитен балон. И с течение на времето американците се усетиха че балона е на път да се спука и започнаха мащабната операция срещу Русия планирана от много дълго време. Корона вируса е само началото, както и конфликта в Украйна. Имам приятелки с малки деца които от известно време се запасяват с храна от първа необходимост. До сега мислех че са се побъркали, но май са били много прави за това. Поскъпването на цените, войната, карантините и всичко останало явно е първата крачка към Новия Световен Ред. Американците започват да създават конфликт из цял Свят и май колкото ни да не ни се вярва бавно и сигурно вървим към Трета Световна Война. Лично аз вече избягвам да гледам и новини защото всички тези негативни репортажи ми идват в повече. За последните две години градът ни тотално се изпразни, вече почти не останаха хора. А паниката с ковида подпомогна много за това. Единственият ден в който може да се видят навалици в града това е задушница. В този ред на мисли в България и без война сме сякаш в такава. Но аз се надявам че накрая поне ще се разминем с това. Нямаме хора, нямаме политици и армия си нямаме. Само някакви клоуни начело на държавата. Те са толкова жалки и неграмотни че и във военен конфликт не биха могли да ни вкарат. Мисля че това е единствения плюс за нас. Всичко останало ще се случи с времето.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Одобрена

Купувайте, продавайте, печелете с ИнстаФорекс.

5. Следните 10 потребители изказват благодарности на L&T за полезния пост:

Нерегистриран (6), pablo (28-08-2022), kypa (29-08-2022), skrasi (29-08-2022), Jack (30-08-2022)

6. 28-08-2022 19:52 #733 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      gambletrade
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      gambletrade е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите Аватара на gambletrade
      Начислени плащания
      3,797.82 USD
      Благодарности
      6 790
      Благодарили са му 14 602 Пъти в
      3 599 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Цитирай Първоначално написано от L&T Виж мнението
      Тази война между САЩ и Русия със сигурност няма да доведе до нищо добре. Беше въпрос на време да се случи имайки предвид падането на долара. Това е само началото а оръжията които предстои да видим със сигурност ще бъдат пагубни за цялото човечество, но на кой му пука? Света се управлява от прекалено алчни хора, хора за които властта и парите са най-важното нещо. Искрено се надявам американците да се събудят и да сменят властта, но това силна ме съмнява. Техните мозъци са толкова силно промити че реалността е много далеч от тях. Имам приятелка която дълго време е живяла там, имам роднини там и понякога ме изумяват с мисленето си. Мисля че цялата тази реклама с америнканската мечта е пълен фарс. Там цялата така наречена финансова стабилност според мен е просто един кредитен балон. И с течение на времето американците се усетиха че балона е на път да се спука и започнаха мащабната операция срещу Русия планирана от много дълго време. Корона вируса е само началото, както и конфликта в Украйна. Имам приятелки с малки деца които от известно време се запасяват с храна от първа необходимост. До сега мислех че са се побъркали, но май са били много прави за това. Поскъпването на цените, войната, карантините и всичко останало явно е първата крачка към Новия Световен Ред. Американците започват да създават конфликт из цял Свят и май колкото ни да не ни се вярва бавно и сигурно вървим към Трета Световна Война. Лично аз вече избягвам да гледам и новини защото всички тези негативни репортажи ми идват в повече. За последните две години градът ни тотално се изпразни, вече почти не останаха хора. А паниката с ковида подпомогна много за това. Единственият ден в който може да се видят навалици в града това е задушница. В този ред на мисли в България и без война сме сякаш в такава. Но аз се надявам че накрая поне ще се разминем с това. Нямаме хора, нямаме политици и армия си нямаме. Само някакви клоуни начело на държавата. Те са толкова жалки и неграмотни че и във военен конфликт не биха могли да ни вкарат. Мисля че това е единствения плюс за нас. Всичко останало ще се случи с времето.
      Верно, че днес спах до обяд, ама чак толкова да съм изпуснал Тая война между Щатите и Русия кога е започнала, че нещо много тихи наще мисирки? Нищо не споменават днес. Тия, дето го управляват пустия му свят не знам колко са алчни, ама тия дето вярват на секви простотии, само щото са написани в нета и не могат да различат лъжа от истина, са много по-страшни, ако питаш скромната ми особа.

Следвайте ръководството на успелите! Печелете пари с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

7. Следните 6 потребители изказват благодарности на gambletrade за полезния пост:

minkov (28-08-2022), Нерегистриран (3), kypa (29-08-2022), Jack (30-08-2022)

8. 29-08-2022 12:47 #734 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      jivko78
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      jivko78 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите Аватара на jivko78
      Начислени плащания
      19,802.79 USD
      Благодарности
      18 182
      Благодарили са му 44 853 Пъти в
      16 490 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от pablo Виж мнението

Малко полезно инфо за най опасните оръжия и биологичните оръжия като К-19 никак не са за подценяване.
      п.п. Приятно гледане!
      Виждам, че кашата е доста голяма при теб .
      Разбира се пълни противоречия и нищо в център, не са нещо ново
      Та значи ковди 19, за който ти твърдиш, че бил обикновенно грипче и нямало нищо страшно, сега ни пускаш "инфо" как същото безобидно вирусче всъщност било биологично оръжие , което не било за подценяване

Форекс търговията с ИнстаФорекс е изборът на професионалистите. Открийте сметка.

9. Следните 6 потребители изказват благодарности на jivko78 за полезния пост:

kypa (29-08-2022), Нерегистриран (5)

10. 29-08-2022 15:03 #735 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      L&T
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      L&T не е на линия
      Главен дилър
      Bahagia

L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите Аватара на L&T
      Начислени плащания
      34.19 USD
      Благодарности
      1 255
      733 Поста
      ПодписвамПодписвам
      jqa,
      X
      Извинявай но зад Украйна стои САЩ и това не е тайна за никой. Много интересно как конфликта се беше успокоил по времето на Тръмп, идват демократите и всичко избухва. Украйна няма да тръгна срещу Русия сама и това всяко дете го знае. Всъщност Украйна няма никакъв шанс. Няма да споря с теб затова, всеки си има мнение, но съм сигурна че крайния резултат няма да е в полза за цялото човечество. Оръжията които използват в този конфликт са нищо сравнение с тези които наистина създават Русия, САЩ и Китай. Аз не защитавам никой, но винаги ще бъда на страната на Русия защото Путин доказа стойностно управление в полза на своя народ. А кукувците от САЩ освен да създават военни конфликти и да крадат ресурсите на чужди държави, нищо смислено не са направили до сега. Смисъл нищо което да бъде в полза на човечеството. Вече няма да се учудя ако за коронавируса стоят демократите с цел да разклатят тогавашното управление на Донълт Тръмп. Тези хора имат план и го следват стриктно и понеже изгубиха цели 4 години сега бързат да си наваксат пропуснатото. Долара беше слаб, много слаб а гледай сега какво става? На тях има трябват бързи и резки движения които да им донесат бързи резултати. Ако си мислиш че им пука за мен или за теб жестоко се лъжеш. Защо са тези бункери? Защо правиха опити за живот на Луната? Заради човечеството? Колко хора по целия Свят могат да си позволят такова пътуване или такива бункери? Просто всичко се повтаря, защото замисъла е един и същ и хората които стоят за де него също. Погледни ги богатите хора за които се твърди че управляват Света. В очите им има злоба, алчност, желание за мъст и за власт. Тях друго не ги задоволява. За тях това е игра , в която влагат много енергия и средства. Богоизбраните са решили че Планетата е пренаселена и рака, спина, еболата и много други болести ще бъдат нелечими и смъртоносни до тогава до когато решат те. Същото важи и за Короната. Ако намелее смъртността ще дойдат нови и нови вируси, болести и така на татък. До тогава докато те си играят с нас.

Одобрена

Влезте в света на онлайн търговията и печелившите транзакции с ИнстаФорекс.

11. Следните 10 потребители изказват благодарности на L&T за полезния пост:

Нерегистриран (7), kypa (29-08-2022), skrasi (29-08-2022), Jack (30-08-2022)

12. 29-08-2022 15:34 #736 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      jivko78
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      jivko78 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите Аватара на jivko78
      Начислени плащания
      19,802.79 USD
      Благодарности
      18 182
      Благодарили са му 44 853 Пъти в
      16 490 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Извинявай но зад Украйна стои САЩ и това не е тайна за никой. Много интересно как конфликта се беше успокоил по времето на Тръмп, идват демократите и всичко избухва. Украйна няма да тръгна срещу Русия сама и това всяко дете го знае. Всъщност Украйна няма никакъв шанс. Няма да споря с теб затова, всеки си има мнение, но съм сигурна че крайния резултат няма да е в полза за цялото човечество. Оръжията които използват в този конфликт са нищо сравнение с тези които наистина създават Русия, САЩ и Китай. Аз не защитавам никой, но винаги ще бъда на страната на Русия защото Путин доказа стойностно управление в полза на своя народ. А кукувците от САЩ освен да създават военни конфликти и да крадат ресурсите на чужди държави, нищо смислено не са направили до сега. Смисъл нищо което да бъде в полза на човечеството. Вече няма да се учудя ако за коронавируса стоят демократите с цел да разклатят тогавашното управление на Донълт Тръмп. Тези хора имат план и го следват стриктно и понеже изгубиха цели 4 години сега бързат да си наваксат пропуснатото. Долара беше слаб, много слаб а гледай сега какво става? На тях има трябват бързи и резки движения които да им донесат бързи резултати. Ако си мислиш че им пука за мен или за теб жестоко се лъжеш. Защо са тези бункери? Защо правиха опити за живот на Луната? Заради човечеството? Колко хора по целия Свят могат да си позволят такова пътуване или такива бункери? Просто всичко се повтаря, защото замисъла е един и същ и хората които стоят за де него също. Погледни ги богатите хора за които се твърди че управляват Света. В очите им има злоба, алчност, желание за мъст и за власт. Тях друго не ги задоволява. За тях това е игра , в която влагат много енергия и средства. Богоизбраните са решили че Планетата е пренаселена и рака, спина, еболата и много други болести ще бъдат нелечими и смъртоносни до тогава до когато решат те. Същото важи и за Короната. Ако намелее смъртността ще дойдат нови и нови вируси, болести и така на татък. До тогава докато те си играят с нас.
      Войната в Украйна започна с анексирането на Крим дирижирано от Путин и руските бунтове в Донбас и Лугнас също въоръжавани и дирижирани от Русия . Сега е продължението на поставената руска цел за завладяване и асимилиране на Украйна.
      Видя се и кой краде ресурсите от Украйна - като почнеш от жито, селскотопанска техника , и стигнеш до хладилници и перални - професионалната руска армия - невиждан резил в 21 век ..
      А че "богоизбраните" умишлено ни убивали с рак, спин , корона вирус и прочее , щото света бил пренаселен ...
      Ами няма какво да добавя към такива обосновани и аргументирани доказателства, които ни представяш ...

Печелете пари бързо чрез търговия, изберете ИнстаФорекс..

13. Следните 6 потребители изказват благодарности на jivko78 за полезния пост:

kypa (29-08-2022), ontar (30-08-2022), Нерегистриран (4)

14. 29-08-2022 20:10 #737 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      gambletrade
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      gambletrade е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите Аватара на gambletrade
      Начислени плащания
      3,797.82 USD
      Благодарности
      6 790
      Благодарили са му 14 602 Пъти в
      3 599 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Украина НЕ ТРЪГНА СРЕЩУ РУСИЯ!!! Седим си и си мислим и пак си седим и пак си мислим и както и да го въртя и извъртам, все РУСИЯ ТРЪГВА СРЕЩУ УКРАИНА Ма то кво ли да обяснявам на някой, дето и на Трифонов е вярвал...

Парите работят за вас: открийте сметка в ИнстаФорекс и печелете!

15. Следните 6 потребители изказват благодарности на gambletrade за полезния пост:

ndimitrov73 (29-08-2022), kypa (29-08-2022), minkov (29-08-2022), Нерегистриран (2), ontar (30-08-2022)

16. 29-08-2022 20:19 #738 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      kypa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      kypa не е на линия
      Централна банка
      Suka Mengoceh

kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите Аватара на kypa
      Начислени плащания
      31,523.51 USD
      Благодарности
      235 416
      Благодарили са му 74 322 Пъти в
      22 961 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey7,
      X
      През последната вълна за пореден път наблюдавахме силната корелация между брой поставени дози ваксини и зарегистрирани ковид случаи в т. ч. смъртни, този път за щастие включваща дивергенция спрямо миналите вълни в положителна за българския народ посока - изключително нисък интерес към поредната (но не последна) бустерна доза ваксина заедно с изключително ниска заболеваемост и смъртност.

Име:  случаи.png
Разглеждания: 5413
Размер:  40,5 КБ

Име:  починали.png
Разглеждания: 1940
Размер:  50,0 КБ

Име:  ваксини.png
Разглеждания: 1934
Размер:  38,6 КБ

Като все още предстои да видим данни за свръхсмъртност през тази вълна, понеже Националният Статистически Институт ги публикува около две седмици по-късно.

Име:  D_2_2022_W30.png
Разглеждания: 1727
Размер:  144,0 КБ

През предишните вълни свръхсмъртността беше приблизително колкото смъртните случаи записани като т. нар. Ковид 2019.

Не е изключено някаква роля за тези събития да има и затварянето на т. нар. ковид отделения в България в края на пролетта. Редно е да си припомним, че през предишните вълни хоспитализациите на хора с леки симптоми в България бяха неколкократно повече от равнищата в западни държави, а смъртността в интензивните отделения изключително висока, за което все още нито някой дава, нито някой търси обяснение.

Освен всичко друго горепосочените графики вероятно може би показват също така постигането на т. нар. групов имунитет - многократно по-малък краен брой боледуващи въпреки свободно разпространяващ се вирус, което в България поради ниският интерес към ваксините няма как да се получи по друг начин освен чрез предишно заразяване. Във високоваксинираните държави на запад вълната премина по малко по-различен начин.

През октомври или ноември месец се очаква легализирането и разпространението на ваксини, съдържащи втори, допълнителен вид генетичен материал, което може би ще бъде предпоставка за по-голям обществен интерес към набождане, при което в съчетание с грипния сезон вероятно може би ще наблюдаваме, за съжаление, по-високи връхчета на всичките горепосочени графики.

От гледна точка на Консперацията има немалко основания да се счита, че т. нар. САРС-Ков-2 представлява биологично оръжие, обаче целта на използването му не е толкова убиване на хора, още повече голям брой, колкото изпълнение на експанзивна финансова, монетарна и икономическа политика, както и легализирането на ново поколение медицински препарати, с което за добро или лошо започва нов етап в медицина и човешко развитие.
      Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
      Одобрена

Преминете към ИнстаФорекс и печелете.

17. Следните 14 потребители изказват благодарности на kypa за полезния пост:

gambletrade (29-08-2022), minkov (29-08-2022), Нерегистриран (8), skrasi (29-08-2022), Jack (30-08-2022), ontar (30-08-2022), jivko78 (30-08-2022)

18. 29-08-2022 21:15 #739 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov е на линия
      Централна банка
      Polos

minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      47 098
      Благодарили са му 45 412 Пъти в
      12 212 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Поне от България никакви реални статистики не могат да се извадят за заболеваемоста от КОВИД към днешна дата.
      Не за друго, а защото реално почти никой не се тества и никой не приема на сериозно такива болежки като високоа температура, кашлица и сополи. Даже лекар не се търси, а камо ли някой да се тества.
      Към момента и от доста време насам тестовете не се поемат от здравна каса и съответно един PCR се прави за 70-80 лв., а бързите тестове са по 20-25 лв., които всеки сам трябва да си ги плаща. Тези цени сами по себе си са достатъчни да откажат от тест поне половината от народонаселението, което показва някакви симптоми.
      Освен това имам сериозни основания да предположа, че между населението по територията циркулират безброй виросоносители без каквито и да е симптоми - това поне ако тестовете показват реално наличие на вирус в организма.
      Защо мисля така:
      Аз боледувах в началото на месец януари 2022 г.
      След това от март до преди 5 дни съм си правил общо 6 PCR теста от които 3 положителни, включително последния от преди 5 дни.
      При всички тестове, включително и положителните не съм имал абсолютно никакви симптоми и единствено щастливата случайност да се тествам в този момент е предпазила околните от контакт с вируса.
      Да де, ама аз съм се тествал, после съм спазвал карантина, и сега я спазвам много стриктно, ама другите не са - едва ли аз съм единствения карък дето е с позитивна проба без да има някакви симптоми.
      Та си мисля, че или тези тестове са крайно несигурни и дават грешни резултати или реално всички са вирусоносители в един или друг период от време, като някаква малка част от тях даже се регистрират като такива вследствие на някакво принудително тестване, защото без симптоми няма причина да ходиш да си правиш тест, освен ако нямаш някакъв обществен ангажимент, каквато е и причината аз да се тествам толкова често.

Личната ми лекарка даже взе малко да се нерви на моите тестове, че много често съм ги правил и само съм й намирал работа, а то нямало смисъл, защото не трябвало вече да се обръща такова внимание на ковид-а, а да си го боледуваме тихо и кротко, без да вдигаме много шум около факта, че сме вирусоносители.

Одобрена

ИнстаФорекс – печелете пари навсякъде по света.

19. Следните 11 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

skrasi (29-08-2022), Нерегистриран (6), Jack (30-08-2022), batDancho (30-08-2022), ontar (30-08-2022), kypa (30-08-2022)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 30-08-2022 06:49 #740 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      L&T
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      L&T не е на линия
      Главен дилър
      Bahagia

Начислени плащания
      34.19 USD
      Благодарности
      1 255
      733 Поста
      ПодписвамПодписвам
      jqa,
      X
      Април месец тази година пътувах до Катар. Мерките там са доста строги особено ако не си ваксиниран. Две седмици преди заминаването ми имах гости от друг град. Имаха работа в Кюстендил и ме помолиха да пренощуват у дома за два дни. За мен нямаше проблем и се съгласих. На втория ден мъжът вдигна температура. Помислих си че е само настинка, но тогава ми казаха че два дни преди да тръгнат за Кюстендил и двете им деца също са били с температура. И така макар че не се чувстваше добре мъжът на моята приятелка два дни обикаляха по разни институции и се виждаха с различни хора. Попитах ги дали не е ковид, но те си замълчаха. Заминаха си и на следващия ден ми звънят да ми кажат че цялото семейство са с положителни проби. Полудях направо. Мина се още ден и вечерта получих силно главоболие и нечовешки болки в цялото тяло. Всичко това продължи два дни и отшумя. Разбира се не съм правила тест, но си останах у дома. Бях бясна на тяхната безотговорно имай предвид че бяха наясно че ми предстои пътуване до арабските страни където мерките срещу ковид са много строги. На въпроса защо са дошли макар че са знаели че може да са заразени, не получих съществен отговор. Имали си важна работа и каквото такова. Ето това е безотговорно отношение към вируса. Аз трябваше да пътувам по работа, хотели , билети всичко беше платено предварително и се пазех да не се заразя защото можеше да ме затворят там в хотел и да стоя заключена седмици наред. Изчаках да минат 10 дни направих си PSR тест, който беше отрицателен и отпътувах. Тогава се убедих че хората са страшно безотговорни и супер егоисти. На тях не им пука че може да изгубя работата си и хиляди левове или още по зле да бъда заключена някъде в арабска страна под ключ за дълъг период от време, не бе. Важното аз да съм добре и да не платя пари за престоя си там. Та от личен опит знам че много хора знаейки че са заразени си вървят напред назад и масово заразяват останалите, не защото не знаят ще са болни, а защото са пълни егоисти и не им пука за останалите около тях. И мога да кажа че сега напълно подкрепям глобите за нарушаване на карантината, както и съм за да се въведе закон да можеш да съдиш гражданин който умишлено те е заразил с ковид. Явно друг начин няма.

Одобрена

Увеличете доходите си в партньорство с ИнстаФорекс.

22. Следните 3 потребители изказват благодарности на L&T за полезния пост:

minkov (30-08-2022), kypa (30-08-2022), Jack (14-01-2023)

+ Отговор в тема
    Страница 74 от 117 ПървиПърви Предишно ... 24 64 72 73 74 75 76 84 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Икономически и политически дискусии   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти