А какви са препоръките за подръжка, освен стандартните, нещо специфично препоръчва ли се?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (2), kypa (31-07-2022)
Чесно казано не знам какви са дори и дали има такива като се замисля? Някакви произволни съвети подхвърлени тук и там по разни предавания. Иначе какво трбява да се прави е просто и ясно - правиш всичко необходимо за да бъдеш в добро здраве. Ако бяха направили цяла кампания от това навреме, щеше да е далеч по-леко за здравната система дори в близко бъдеще и качеството на живот на доста хора би било различно. По време на всичките дискусии и интервюта по телевизията се говореше само за болници, маски, лекарства и как да се крием общо взето. В същото време дали маската или нещата имат по-голяма тежест от ефекта доброто здраве?
Примери, сигурно ще забравя много неща, но каквото се сещам:
- Спират се всички Junk обработени храни
- Намалят се захарта/въгледигратите с цел да се намали инсулиновата резистентност и хронични възпаления, която повечето имаме
- Сън 8часа без да правиш неща, които пречат на съня логично (като алкохол и/или голяма вечеря близко до времето за лягане)
- Изкагаш се на слънчева светлина сутрин поне и спираш синята светлина вечер
- Правиш малко разбор какво ядеш и дали има достатъчно микро и макронутринти, добавяш каквото е необходимо цинк, магнезий, вит С / D
- Движение или тренировка някаква, повечето хора не правят нито едното
- Намаляш стреса задължително, това сложно задача, но помага за всички аспекти на здравето
Точките започват да стават много, спирам дотук понеже така или иначе никой нищо не прави по въпроса та ако поне 2-3 от тези се адресират ще е успех... Между другото всичко, което се правеше в първата година на пандемията беше точно противопоказно и в противоречие с всички тези точки....безумна ситуация...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Те това дали наистина е факт или само твърдения на материално заинтересовани лица?
В България заболеваемостта от Делта беше много висока, ваксинираните хора не са чак толкова много. По Европа и Хамерика северна най-вече е горе-долу обратното. Сегашната вълна изкарваме без завишена смъртност значително по-леко от тях.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
minkov (31-07-2022), pablo (31-07-2022), Нерегистриран (3), Emil Enchev (31-07-2022), skrasi (01-08-2022)
Настоящата вълна определено може да се нарече обикновен сезоне / летен / грип НИЩО СТРАШНОПредполагам множеството няма да се хване на една и съща лъжа за пореден /4 път / . Предполагам онези с 2 - 3 дози в голямата си част също вече са го преболедували и отлично знаят, че няма никаква ама абсолютно никаква полза от въпросните препарати и те изобщо не са ваксини и не дават каквато и да е защита по скоро увеличават рисковете от сърдечно съдови заболявания ... Очаквам по голямата част от тях вече да са проумели , че доведената болест не е края на света и вече съвсем спокойно да приемат този летен грип. Има много по значими събития който се случват по света а доведения грип се използва за отвличане на вниманиет , поне до момента това горе доло беше успешно но българския народ е умен в по голямата си част /както се казва всяко правило има изключение , всяко стадо има и мърша / и не очаквам никакъв значим интерес към доведения грип.
Искам да припомня моя личен опит с доведения грип:
Срещнах го още 12 . 2020 г. аз и моите близки. Саво един човек го изкара на легло аз лично дори и аспирин не съм пил но си правехме инхалация с варен картов на практика това е напълно достатъчно за огромната маса от случайте а въпросната болест никога не е била толкова страшна по скоро неправилното лечение изкуствено завиши смъртността. Година по късно 12 . 2021 г. си направихме тест за анти тела всички имахме в пъти над нормата съответно розов сертификат и никой не го е карал повторно повтарям НИКОЙ !!!
Не знам някой който твърди, че е поледувал повече от веднъж да е в състояние да го докаже с някакви медицински изследвания!!!
Вероятно ние сме назад с месец-два както обикновено. В Израел вече са тръгнали надолу, а при другите неваксинирани Ръмънците графиката е нагоре. По принцип обаче смъртността не е кой знае какъв проблем сега, проблема е дали се стига до хоспитализации и дали пребеледувалите 1-2-3 пъти имат или ще имат неприятни хронични последствия. А как си обясняваме старта на тази вълна в 40градусовия сезон?Те това дали наистина е факт или само твърдения на материално заинтересовани лица?
В България заболеваемостта от Делта беше много висока, ваксинираните хора не са чак толкова много. По Европа и Хамерика северна най-вече е горе-долу обратното. Сегашната вълна изкарваме без завишена смъртност значително по-леко от тях.
Нерегистриран (2), kypa (02-08-2022)
Всичко е пунта мара! Конят и свири и пее. Хипопотамът само си отваря устата.Личен пример: Температура около и над 38. За два дни, температурата падна появи се лека болка в гърлото, която изчезна на третия ден. След болките в гърлото сополясах и се появи кашлица за седмица. Всички симптоми на омикрон. Е да, ама не! И трите теста, които си направих, два от тях в лаборатория са отрицателни. В същото време, майка ми, която е на 80 години със същите симптоми е с положителен тест за ковид. Та не знам какво да мисля. Миналата година жена ми го изкара. През цялото време бях до нея, дори не се преместих да спя другаде и нищо. Та аз за себе си не вярвам особено на всичките тия макабрични приказки. Не казвам, чер няма болест, не съм толкова компетентен, но цялото това блокиране на светаза близо година ми се струва беше напълно излишно и скудоумно. Освен това отключиха всички латентни психически отклонения у по-лабилните индивиди. Шурето, здрав прав мъж в разцвета на силите от две години се е затворил в къщи и трепери, никъде не излиза, с никого не се вижда, ама и да се ваксинира не ще. Те такива девиации виждам.
И всъщност защо ни напъваха да се ваксинираме, след като тогавашните ваксини не помагат срещу днешните варианти на вируса? Никой не е защитен. Хм! Като антиваксър заговорих май.
Апропо 100, щом се притесняваш за неприятни хронични последствия от болестта имаш ли притеснения за хронични последствия от набързо стъкмените ваксини?
Последна редакция от gambletrade : 31-07-2022 на 13:14
minkov (31-07-2022), Нерегистриран (8), Emil Enchev (31-07-2022), batDancho (31-07-2022), skrasi (01-08-2022), kypa (02-08-2022)
Когато ни напъваха имаше голям смисъл, сега май не се напъват да ни напъват особено многоИ всъщност защо ни напъваха да се ваксинираме, след като тогавашните ваксини не помагат срещу днешните варианти на вируса? Никой не е защитен. Хм! Като антиваксър заговорих май.
Апропо 100, щом се притесняваш за неприятни хронични последствия от болестта имаш ли притеснения за хронични последствия от набързо стъкмените ваксини?
Иначе притеснения от дългосрочните ефекти на ваксините е нормално всеки да има, но година и половина по-късно нищо никъде не видях да се случва. А и набързо скалъпени условно казано може би да, но технологията е отлежала доста вече.
В интерес на истината по темата с хроничните последствия има доста около мен, все някакви странни проблеми по които докторите савмо вдигат рамене и препоръчват да чакаш да излекуват от самосебеси...
gambletrade (31-07-2022), Нерегистриран (3), skrasi (01-08-2022), kypa (02-08-2022)
А ти можеш ли с медицински изследвания да докажеш , че си боледуват дори един път ?Настоящата вълна определено може да се нарече обикновен сезоне / летен / грип НИЩО СТРАШНОПредполагам множеството няма да се хване на една и съща лъжа за пореден /4 път / . Предполагам онези с 2 - 3 дози в голямата си част също вече са го преболедували и отлично знаят, че няма никаква ама абсолютно никаква полза от въпросните препарати и те изобщо не са ваксини и не дават каквато и да е защита по скоро увеличават рисковете от сърдечно съдови заболявания ...
Не знам някой който твърди, че е поледувал повече от веднъж да е в състояние да го докаже с някакви медицински изследвания!!!
Щото ако не можеш и без да си лекар , да обясняваш колко леко се изкарвал вируса е комично
Нерегистриран (4), kypa (02-08-2022)
Батко Мечо задаваш въпроси който ясно показва, че нищо не разбираш от медицина
Документа за високо ниво на анти тела какво е ако не медицински документ доказващ че съм се срещал с доведения грип.
Високо ниво на антитела имат и хора след поставени ваксини - доказателства и примери бол , но ти менторски обясняваш как ваксините не действат
Тези повторно преболедувалите също имат замери високи антитела преди време , като преди това са имали и положителен тест
Така , че или твоите доказателства , че си ти преболедувал ковид не струват или има стотици хиляди преболедували повторно
Нерегистриран (5), kypa (02-08-2022)