Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Предполагам визираш хората нежелаещи да използват ваксините срещу Ковид 19?
Щото това не е "антиваксърство".
Аз съм с напълно изряден имунизационен календар. Децата ни също. Роднини, познати, приятели - също.
Но не възнамерявам да се възползвам от помощта на ваксините срещу Ковид. Както и никога не съм ползвал помощта на противогрипните ваксини.
Искаше ми се да добавя - както и над 90% от по-горе изброените, но няма да го направя.
И това със сигурност не ни прави "антиваксъри".
Нека да си прецизираме формулировките, ... моля.
Определено залитането не е само при теб, човек лесно се плъзга по течението, но все пак ...
... Ти, ... сериозен ли си?
И задаваш подобен въпрос на фона на последните простотии в Австрия, ... на фона на последните изказвания на г-жа председателката на европейската комисия, ... на фона на ...?!
Силно съм озадачен ... ?
Последна редакция от Emil Enchev : 02-12-2021 на 00:35
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Напълно изрядно ваксиниран и ти децата и родните ти с ваксините от задължителния имунизационен календар, който са били прилагани масово на деца и бебета , като преди това са били изпробвани върху шепа доброволци , но не и върху деца , и с които има доказани смъртни случаи , както и деца получили увреждания или отключили други заболяванияПредполагам визираш хората нежелаещи да използват ваксините срещу Ковид 19?
Щото това не е "антиваксърство".
Аз съм с напълно изряден имунизационен календар. Децата ни също. Роднини, познати, приятели - също.
Но не възнамерявам да се възползвам от помощта на ваксините срещу Ковид. Както и никога не съм ползвал помощта на противогрипните ваксини.
Искаше ми се да добавя - както и над 90% от по-горе изброените, но няма да го направя.
И това със сигурност не ни прави "антиваксъри".
Нека да си прецизираме формулировките, ... моля.
Определено залитането не е само при теб, човек лесно се плъзга по течението, но все пак ...
....Ти ,...сериозен ли си ?
?И въпреки тези случаи ваксинацията не е спирала !
И как не възнамеряваш да се възползваш, като вече сте се възползвали от ваксини, който са за далеч по-смъртоносни болести от Ковид, при това са прилагат на бебета и деца, при които още имунната система не е напълно развита и при едни странични реакции или увреждания последствията могат и са много по-опасни за едно подрастващо дете .
Но пък сега видиш ли като не сме получили увреждания от детските ваксини ( а други деца са нямали този късмет ) сега много ни е страх да не станем зян на дърти години от друга ваксина
Та и аз да питам - ти сериозен ли си ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (02-12-2021)
Аз не питам как, питам защо се налагат тези ваксини? Все още никой не иска да отговори на този въпрос?
Нерегистриран (2), kypa (02-12-2021)
Аз не съм съгласен, че никой не иска и не ти е отговорил на този въпрос по скоро отговора който получаваш по една или друга причина не е този който искаш да получиш и го отхвърляш като не съществуващ. За всеки що годе нормален смятам е напълно ясно, че ги налагат от една страна по финансови причини и Урсула Фон Дер Лае също има своята финансова изгода. Това е дискутирано многократно в тази тема и ако желаеш може да се разровиш малко няма да ти е толкова трудно но това само в случай че реално имаш желание да си припомниш нейния ангажимент колко добре финансово е под платен. Между другото спада на новорегистрираните случай в страната от ЕС с най малък процент третирани с препаратите напълно незаслужено наречени / ваксини / Р. България продължава и ето малко официални данни:
Във вторник новорегистрираните случай са 2681 а в сряда 2105 нови случая с К-19. Починалите със симптоми на К-19 за сряда са 89 и определено се запазва тенденцията за спад сред новозаразените предполагам причината е в това, че огромна гаст от населението вече го е срещало този грипен вирус и вече се изчерпи масата която би могла да се зарази. Вървим към стадния имунитет а третираните в препаратите така и не получиха защита и една не малка част го срещнаха и някой от тях не го пребориха за огромно съжаление. Няма смисъл да се притесняваш пандемията по нашите земи видимо отшумява и ако се окаже, че слабо /ваксинирана/ Р. България е сред първите страна достигнала стадния имунитет е много вероятно.
Emil Enchev (02-12-2021), Нерегистриран (2), skrasi (02-12-2021), kypa (02-12-2021)
Emil Enchev (02-12-2021), Нерегистриран (2), skrasi (02-12-2021), kypa (02-12-2021)
Тук цялата дискусия е на база, че искат да ни тровят с ваксините. Аз питам кой и каква изгода има?
Сещам се за по-доходоносни решения в тая пандемия. Искам да се образовам ид а чуе нещо различно от изтърканото за "за пари, власт и разработка на военните".
Тези държави , които искат да налагат ваксините не са ли тези дето всички противници на новите ваксини ги дават за пример ?
Било за доходи, за стандарт, начин на живот, че и децата си пращат да учат там понеже там държавата и живота били уредени
Че иначе някой все гледат в канчето на Германия , Австрия , Франция и прочее да не изброяваме, и все се сравняват с тях колко сме били изостанали, и припкат да се лекуват същите навън, че медицината не била като у нас , там била напреднала ..пък сега видиш ли същите тези лекари и здравни организации с напредналата медицина били фашисти , искали да ни тровят , и да ни вземат свободата дори.
Та сега последно какво правим - ще пращаме ли децата си да учат там, ще ходим ли да работим и живеем из Европа и ще ги вземаме ли за пример как им били уредени държавите или са фашисти , който са се наговорили да ни тровят и да ни вземат свободата ?
https://ourworldindata.org/covid-vac...untry=OWID_WRL
До колкото виждам по брой ваксинирани развитите държави , който ние не трябва да гледаме щото здравните им организации искат ни тровят и да ни вземат свободата , са доста напред от нас , а ние сме твърдо до Пакистан и Бангладеш
Навярно не сме само по ваксинация близо до тях, очевидно и по други народо психологически качества .
Но нищо де , ние сме по умни и по напреднали от германци , англичани, израелци и подобни , така че не ни трябва техния пример, не щем и тяхната медицина, ще гледаме Пакистан и Бангладеш .
https://news.bg/world/d-r-asparuh-il...ksinirane.html"Д-р Аспарух Илиев: Нагласите на Запад са за задължително ваксиниране"
"Европейският съюз върви към задължително ваксиниране срещу COVID-19, прогнозира българският учен д-р Аспарух Илиев, който оглавява лаборатория към университета в Берн, Швейцария"
Две години се въртим на място с тази пандемия, губим ценно житейско време да се занимаваме с аргументи на полуобразовани "специалисти" и интернет експерти." - коментира д-р Илиев в профила си във Фейсбук."
Да видим какво казва и български учен работещ в Швейцария ! Нещата са ясни на къде вървят !
Пък и не сме в комунизма, никой не задължава някой да живее в Европа , свят широк все ще намери държава където да не искат зелени сертификати , или ваксинация. Е вярно няма да е държава от цивилизования свят, но пък и никой не е длъжен да живее в такива държави . Та реално свобода има , понеже никой не е ограничен и заключен да живее във фашистка Европа и може да си потърси късмета другаде.
Както и никоя държава не е длъжна да изпълнява прищевките на всеки за това как искал или какво не искал ! Затова има закони , има наредби, заповеди и правила, който трябва да се спазват от живущите в държавата.
За всеки ,който не го удовлетворява това което му дава Европа и цивилизования свят , има свободата да си потърси късмета другаде .
kypa (02-12-2021)
Ти изхождаш от позицията, че някои са изключително залитнали в една посока, а ти държиш изключително правилна и точна позиция.
Да, ама не.
Колкото някои са залитнали в една посока, толкова други са в другата посока, включително и ти.
Аз поне не съм чел тук в този форум чак толкова много мнения на тема, че целенасочено искат да ни убият.
Даже съм сигурен в обратното - ако можеха от файзер да предложат 100% успешен и безвреден продукт, който да си поставяме постоянно - примерно на месец-два съм сигурен, че щяха да го предложат, ама не могат. Не могат да гарантират и текущия продукт, че е безвреден. Сигурен съм, че никой не иска целенасочено да убива никого, смъртните случаи и други странични ефекти са косвени жертви, не са нарчоно...
Сега питаш защо ни убеждават да се ваксинираме - има много отговори на този въпрос, в зависимост от това, кой точно те агитира:
От файзер и другите производители на препарати - ясно защо ни агитират - там е най-прозрачна причината, не е необходимо да ти я обяснявам
Управляващите на т.нар. богати държави - защото чрез този вирус се опитват да оправдаят провалите си в управлението на всичко и вместо кризата де дължи на тяхната некадърност, сега ще я припишем на коронавируса и съответно ще ви предложим изход - ваксинирайте се и всичко ще тръгне по мед и масло... освен ако не измислим друга причина - например следващия щам...
Управляващите на т.нар. бедни държави - например нашата - защото всичко в тези държави е толкова каталясало, че нямат никакъв шанс да се справят със здравната криза (с другите кризи като икономическа, социална и т.н. народа вече е свикнал) нито с ваксини, нито без ваксини, но понеже няма какво друго да предложат остава им варианта да ми обясняват, че каталясалата здравна система не е каталясала, а ние сме виновни, щото не се ваксинираме, всичко останало ни е наред...
На по-ниско ниво - лекуващите, понеже, определено не се справят с лечението и като не могат да се справят с проблема, започва да е виновен самия проблем, щото не се ваксинирал, ако случайно проблема се окаже ваксиниран, започват съмнения дали наистина е ваксиниран...
На най-ниско ниво - такива като мене и тебе - причините може да са най-различни - от икономически до чисто сектантски, като се мине през всякакъв вид ентусиасти, които са готови да шрегърнат всякаква идея, стига тя да им предлага евентуален благоприятен изход.
Това с ваксините много ми прилича на финансовите пирамиди - там първо ти обясняват като сложиш едни 1000 -2000 долара (еднократна или две дози примерно), колко светло бъдеще те очаква, по някое време ти обясняват, че то хубаво, че бъдещето е светло, ама я в Израел вече по 3000 долара (трета доза) влагали и за тях ще е по-светло от твоето и що да си по-прецакан, давай и ти, ама докато го стигнеш евреите, те вече са на 4000 (четвърта доза в случая) и ти пак ще ги гледаш как имат презокеански лайнери, а ти само някаква семпла яхта...
И най-красивото е, че ти обясняват, че ти ще си топ, а тези другите невярващите даже няма да са живи да видят колко щастливо ще си живееш...
Emil Enchev (02-12-2021), kypa (02-12-2021), 100 (02-12-2021), Нерегистриран (4), gambletrade (02-12-2021), skrasi (02-12-2021)
Лечението на миокардит и тромбози не е безплатно, без значение дали се плаща от пациентите или от държавите. Файзер е един от големите производители на препарати в тази насока, т. е. пряко печелят от "нежеланите реакции" на т. нар. ваксини.
Трилионите, които напечатаха ЕЦБ и Ф. Р. оф дъ Ю. С. А. се разпределят и преразпределят към съответните държави с една камара условия "да се използват за справяне с Ковид 2019" в т. ч. масово бодене на народа. Веднъж като влязат в бюджетите започват едни дълги редици от обществени поръчки при "извънредни обстоятелства" на одобрение на фирмите дето ще ги изпълняват, съответно и ще приберат двуцифрени проценти като комисионни. Да си мислим, че само в България и само при Батце има корупция и шуробаджанащина е наивно и не съответства на нивото на Форума.
Понеже тези пари не се дават безвъзмездно, а се записват като държавни заеми един ден идва датата, на която трябва да се плащат, което не може да стане, понеже само малка част се влага в някакво перспективно производство. Съответно ще трябва да се рефинансират с нови заеми, при което централните и други банки почти свободно диктуват на правителствата какво да правят.
Това без да навлизаме в Теорията за Консперацията. Ако навлезем там става страшно.![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
minkov (02-12-2021), Emil Enchev (02-12-2021), pablo (02-12-2021), skrasi (02-12-2021)