Явено това за института Робърт Кох ти е любимото, обаче би ли дал линк с информация от този институт, защото боравиш с някаква информация от дарикнюз, в която беше споменат някакъв професор от горния институт, който явно изказва някакво лично мнение (ако въобще е реален професира) неподкрепено с никакви изследвания.
Та си направих труда да прочета научните съобщения от сайта на институт Робърт Кох и да я намеря тази информация. Това е сайта:
Robert Koch Institute - https://www.rki.de
Та изчетох всички съобщения от последните два месеца.
Свързани с КОВИД 19 имаше общо три публикации.
Едната беше изследване за взаимодействието на ковид ваксината с традиционните сезонни противогрипни ваксини и извода беше, че едното не пречи на другото и горещо препоръчват освен за КОВИД да се ваксинираме и с ваксина за сезонен грип - няма лошо и е нормално, защото самия институт е един от големите разработчици на сезонни грипни ваксини.
Втората публикация беше на свързана с теорията за груповия имунитет, ваксината за Ковид и има ли влияние и допринася ли тя за формиране на групов имунитет.
Имаше много цифри из публикацията, ам нищо, което да засяга смъртноста при ваксинирани и неваксинирани.
И трета публккация беше най-интересна - беше публикация извинение (така правят в научните среди като объркат нещо - извиняват се, а не скриват предишната си глупава публикация)
Та в третата публикация се извиняваха, че във втората публикация са публикували данни и информация които са неверни и причината за това е, че медицинските власти в Германия са предоставили и продължават да предоставят данни свързани с КОВИД 19, които не са верни и са крайно неточни. В края на статията още веднъж се извиняват и казват, че занапред ще се въздържат да коментират проблеми свързани с КОВИД 19 защото няма налична достоверна информация по темата.
Та толкова за института Робърт Кох - ако нещо съм пропуснал в изявленията на института, моля да ме насочиш към първоизточника на информацията, която твърдиш, че е от този институт, щото инфото от сайта на дарик не ме устройва като достоверност.