• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Икономически и политически дискусии
    • Коронавирус, Част 8

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Коронавирус, Част 8

Затворена тема
    Страница 88 от 106 ПървиПърви Предишно ... 38 78 86 87 88 89 90 98 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 871 до 880 от общо 1060
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    1. 20-12-2021 19:42 #871 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      pablo
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      pablo не е на линия
      Централна банка
      Licik

Моля, изберете категория: - Откажи
      pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите Аватара на pablo
      Град
      Ловеч
      Начислени плащания
      12,033.30 USD
      Благодарности
      16 943
      Благодарили са му 29 794 Пъти в
      9 610 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Със зачестяването на бустерните дози ( а уж в началото ваксината беше всичко ) ще заприличаме на този филм [url]https://www.imdb.com/

В Стоте сезон три също имаше едно доста притеснително чипиране като в началото всичко беше много готино но после какво станаааа.
      Последна редакция от pablo : 20-12-2021 на 19:55
      Благодарности  

Купувайте, продавайте, печелете с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

2. Следните 5 потребители изказват благодарности на pablo за полезния пост:

skrasi (20-12-2021), kypa (21-12-2021), Novak (21-12-2021), Нерегистриран (2)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 20-12-2021 20:03 #872 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      gambletrade
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      gambletrade е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите Аватара на gambletrade
      Начислени плащания
      3,797.82 USD
      Благодарности
      6 790
      Благодарили са му 14 602 Пъти в
      3 599 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      Gordey,
      X
      Цитирай Първоначално написано от Fafa Виж мнението
      .... Никой няма право да ми казва или още по-малко налага да правя с тялото и организма си каквото и да било. ...
      Хихихихихихихихи!!! С този същият аргумент ми излезе майка ми, когато и обясних, че жена ми е против ваксинирането и жена ми, когато и казах, че майка ми настоява да се ваксинирам Ха сега де А пък Аз щото съм дървена глава ще правя, каквото съм си решил. За момента жената е доволна, ама нищо чудно в един момент да се окаже, че е бъдещата ми бивша жена.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Започнете да печелите пари с ИнстаФорекс.

5. Следните 3 потребители изказват благодарности на gambletrade за полезния пост:

minkov (20-12-2021), kypa (21-12-2021), Novak (21-12-2021)

6. 20-12-2021 20:26 #873 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите Аватара на 100
      Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 582
      Благодарили са му 10 895 Пъти в
      4 049 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от Novak Виж мнението
      Интервю на създателя на ваксината на Пфайзер от днес
      https://www.lemonde.fr/planete/artic...6748_3244.html
      Та казва, че ако си сложим трета доза ще имаме 70 % защита за омикрон, при втора процентът бил между 20-40 %,
      Вероятно става дума за сиптоматика, а не за хоспитализации. Това си го знаем вече. А относно Мангъров ако не си му ползвала услугите и/или нямаш необходимите медицински познания просто приеми на доверие какво ти казва един съсед на същия човек. Човека е по телевизията не защото е експерт по темата, а защото има други интереси и гръб зад него. Отделно човека не е най-стабилния ментално....меко казано. От обща култува поведението му не говорили ли нещо?
      Ако имам същия бизнес между другото и аз бих следвал неговата линия на действие....

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

ИнстаФорекс е надежден наръчник за света на финансите и инвестициите.

7. Следните 5 потребители изказват благодарности на 100 за полезния пост:

minkov (20-12-2021), Нерегистриран (3), kypa (21-12-2021)

8. 20-12-2021 21:13 #874 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov е на линия
      Централна банка
      Polos

minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      47 096
      Благодарили са му 45 412 Пъти в
      12 212 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Цитирай Първоначално написано от 100 Виж мнението
      Вероятно става дума за сиптоматика, а не за хоспитализации.
      Всъщност вероятно не е ясно за какво става въпрос.
      С тези проценти, които никой не е казал нито как се изчисляват нито какво означават е малко трудно да се ориентираш за какво става дума вероятно.
      Хайде да се опиташ да ми обясниш - какво означава 70% защита - това значи че всеки човек има 70% защита, значи, че 70% от всички ваксинирани имат защита или нещо друго.
      И след тези 70% какво означават другите 30% - че 30% не е ясно защо са ваксинирани щото за тях ваксината не хваща, че 30% от ваксинираните задължително ще се разболеят или нещо друго.
      Като изключим липсата на методика за изчисляването на тези проценти, защото не са времево обвързани и след като липсва времевия фактор са безсмислени наистина не знам как разбираш какво означават, че и се възхищаваш на тези цифри.
      Разбери ме правилно - аз не съм фен на дискусите в стил живко или пабло - аз наистина се опитвам да си ги обяснявам тези работи, ама не мога, а реално обяснение от знаещи не намирам.
      Защото разсъжавай логично - в българия има доказани 725 хил. случая за 2 години. Да предположим, че има още толкова недоказани - това общо прави 20% от населението, което ще рече че при времева перспектива 2 години (почти) се разболяло 20% от населението - ако с ваксината гарантират, че няма да се разболеяте 70% от ваксинираните, нещо не се получава сметката и ползата от препаратите. Особено, ако това се счита за доказано, т.е. има налични данни, а не е предположение, защото времевия хоризонт на ваксините е 1 година, т.е. половината от цялото време на заразата.
      Освен това вече се появяват статии с изследвания за последствията - тежките увреждания са някъде при около 7-8% от преболедувалите и тези увреждания, се появяват при всякакви хора - и при такива, които са го изкарали леко, и при такива, които са го изкарали тежко, както и при ваксинирани и при неваксинирани - т.е. няма правило, при кои преболедували се появяват страничните проблеми - това беше в една статия от някаква докторка от нашенско ковид отделение. Не си пазя линкове, за да ти го дам. Но в общи линии дали ще получиш трайни странични увреждания вследствие боледуването не зависи нито от това дали го карал тежко или леко, нито от това дали си ваксиниран или не. Предполагам, че зависи от общото състояние на организма.

Одобрена
      Благодарности  

Увеличете доходите си в партньорство с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

9. Следните 6 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

100 (20-12-2021), kypa (21-12-2021), skrasi (21-12-2021), Novak (21-12-2021), Нерегистриран (2)

10. 20-12-2021 22:28 #875 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите Аватара на 100
      Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 582
      4 049 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от minkov Виж мнението
      Разбери ме правилно - аз не съм фен на дискусите в стил живко или пабло - аз наистина се опитвам да си ги обяснявам тези работи, ама не мога, а реално обяснение от знаещи не намирам.
      Защото разсъжавай логично - в българия има доказани 725 хил. случая за 2 години. Да предположим, че има още толкова недоказани - това общо прави 20% от населението, което ще рече че при времева перспектива 2 години (почти) се разболяло 20% от населението - ако с ваксината гарантират, че няма да се разболеяте 70% от ваксинираните, нещо не се получава сметката и ползата от препаратите. Особено, ако това се счита за доказано, т.е. има налични данни, а не е предположение, защото времевия хоризонт на ваксините е 1 година, т.е. половината от цялото време на заразата.
      Освен това вече се появяват статии с изследвания за последствията - тежките увреждания са някъде при около 7-8% от преболедувалите и тези увреждания, се появяват при всякакви хора - и при такива, които са го изкарали леко, и при такива, които са го изкарали тежко, както и при ваксинирани и при неваксинирани - т.е. няма правило, при кои преболедували се появяват страничните проблеми - това беше в една статия от някаква докторка от нашенско ковид отделение. Не си пазя линкове, за да ти го дам. Но в общи линии дали ще получиш трайни странични увреждания вследствие боледуването не зависи нито от това дали го карал тежко или леко, нито от това дали си ваксиниран или не. Предполагам, че зависи от общото състояние на организма.
      Аз мисля, че просто подхождаш от грешна страна със старта на сметките и затова бяга логиката. И всъщност нещата не са чак толкова сложни, обикновено като ефективност всеки брои дори симптоми, не говрим за тежко, но симптоми ние си знаем, че са много вероятни. Аз нямам проблеми с това да си бърша носа и да имам температура няколко дена, предполагам и ти? Разликата между някакви симптоми и тежък случай е много сериозна и статистически и реално.
      И между другото последствията в 90% от случаите са свързани с тежко преболедуване, това като логичен човек вярвам трябва да го намираш за нормално?
      Изключенията не ме интересуват, да ви вадиш заключения на база прецеденти или изключения от правилото е просто глупаво.

Последно качих изследването от щатите, 20 милионен град. Заразени много, както в германия, англия и навсякъде при 70% ваксинирани. Ако не се замислиш и на мен ми звучи все едно ваксините не работят. Обаче има 10 пъти повече хоспитализирани неваксинирани и 6 пъти май беше намален шанса за симптоми. Това значи, че има 6милиона неваксинирани + 600хиляди ваксинираните, които могат да стигнат до болница. И също значи, че има около 8 милиона човека, които може и ще пожат симтоми.
      Т.е. 8 милиона могат да пълнят статистика при 20 милиона преносители. Е какъв е проблема да има по 50к на ден нови случаи? Това е една ммини извадка за ситуацията навсякъде по света, статистиките са идентични в общи линии.
      Ваксините не могат да спрат разпространието (не съм сигурен, че изобщо са имали такава цел?), но могат да защитят в прримлива степен ваксинирания срещу симптоматика и в много голяма степен срещу хоспитализация. За мен това значи, че нещата работят не знам...

Не трябва да се забравя какво има от другата страна, 3500случая на милион преболедували имат сърдечни проблеми, някакъв страшен брой си остават с хронична умора (моя позната втори месец вече не може да вдигне нещо повече от малка минерална вода), проблеми с паметта и т.н. По назад качих голяма статистика за пост ковид ситуацията....никой не обърна внимание, а вече минаха 2 години, инфо колкото искаш. Никой не чете и как умира и натуралния имунитет и как 6 месеца по-късно е тройно по-слаб. Не само ефекта на ваксината е отслабен спрямо новите варианти, същото важи и за натуралния имунитет, за справка африка където е първоизточника.
      В момента, в който някой осъзнае, че сух не може да излезе от ситуацията, то тогава може и да тръгне някаква логична мисъл, в момента сигурен съм повечето се смятат за уникални случаи и точно те хем няма да се ваксинират, хем няма да имат никакви проблеми при евентуална зараза. Все пак никой не вярва, че може да катастрофира нали?

Одобрена
      Благодарности  

Как да печелите пари от търговия? Научете всичко за успешната търговия с ИнстаФорекс.

11. Следните 2 потребители изказват благодарности на 100 за полезния пост:

kypa (21-12-2021), minkov (21-12-2021)

12. 21-12-2021 01:37 #876 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      kypa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      kypa не е на линия
      Централна банка
      Suka Mengoceh

kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите Аватара на kypa
      Начислени плащания
      31,523.51 USD
      Благодарности
      235 416
      Благодарили са му 74 322 Пъти в
      22 961 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey7,
      X
      Ето го https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2116063
      Обърни внимание на таблицата и графиките с ефективността под нея.
      Като цяло има колкото искаш такива и реално всичките казват едно и също нещо общо взето. За съжаление 70 до 90% ефект спрямо дози и във времето и 70% ваксинация не е достатъчно да се спре рязко пандемията, простата сметка показва, че половината население е податливо на заразата във всеки даден момент.
      Че има е ясно, обаче всичките такива изследвания, които сме разглеждали във Форума сравняват ваксинирани с комбинация от ваксинирани и неваксинирани. Това също не прави изключение, макар че го прави значително по-скрито.
      Разгледай методологията на изследването - проверяват две локални бази данни с ваксинирани, всички останали са "неваксинирани". Ваксиниран в друг щат нюйоркчанин за това изследване изглежда като неваксиниран. Ваксиниран полицай, военен или ветеран също. Ваксиниран във федерален ваксинационен център също.
      Може да провериш и каква част от населението не обхваща това изследване, колко случая има там и как се отнасят спрямо тези в изследването. Тази необхванатата част са ваксинираните между май и септември хора. Данни за хоспитализации по щати не съм срещал, но ако намериш може да съпоставиш и тях.
      Надеждна статистическа информация от САЩ няма и не може да има, понеже там при хоспитализиране нито се записва статус на ваксиниране, нито има база данни за всичките щати, в която да се запише.
      Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
      Благодарности  

Парите работят за вас: открийте сметка в ИнстаФорекс и печелете!

13. Следните 6 потребители изказват благодарности на kypa за полезния пост:

minkov (21-12-2021), Нерегистриран (3), pablo (21-12-2021), skrasi (21-12-2021)

14. 21-12-2021 08:32 #877 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      jivko78
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      jivko78 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите Аватара на jivko78
      Начислени плащания
      19,802.79 USD
      Благодарности
      18 182
      Благодарили са му 44 853 Пъти в
      16 490 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от Novak Виж мнението
      А ти колко страници си прочел по имунология, Мангъров е лекар - специалист, инфекционист, не само е прочел няколко страници, а е хабилитиран лекар, лекува ежедневно в отделение. И много от нас се доверяват именно на лекарите, които казват много по-различни неща от политиците, математиците и форумните "разбирачи"
      Това за отварянето на очите е просто смях в залата,
      А кой как ще отговаря, когато някой иска да отговори го прави, не е нужно постоянно да слагаш на хората думи в клавиатурите.
      Смях в залата е да , поне беше лично твоя репликата - " сега измислиха и бустерни дози "
      И още преди време ти отворих очите , че бустерни дози имаш и ти, и не се е наложило някой да ги мисли сега
      Колкото до Мангъров , неговите "теории" стоят сами срещу целия научен свят , срещу стотици други учени и то не доцентчета със скъсана диплома - като него , че според неговите предсказания в стил селска врачка вече трябваше да няма вирус , а професори и също лекуващи лекари .
      И да математиците с прогнозите си за всяка вълна, сложиха в малкия джоб Мангръвоите тъпотии за изчезване на вируса , и за това че сме били според "лекуващия" ежедневно лекар мангъров близо до груповия имунитет още зимата на 2020 г - все факти , дето ти да се посурнеш не можеш да обориш

Благодарности  

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

15. Следният потребител изказва благодарност на jivko78 за полезния пост:

kypa (21-12-2021)

16. 21-12-2021 08:58 #878 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 582
      4 049 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от kypa Виж мнението
      Въпросът по-скоро е от какво точно са умрели тези хора. Защото може да са умрели заради диагнозата, а може да са умрели и заради лечението. Нормално е да приемем, че лечението им помага, а вирусът ги убива, но не трябва да забравяме, че ако влезем в болница с "обикновена" пневмония и/или грип и започнат да ни "лекуват" с Ремдесивир и кортикостероиди (силно имунопотискащи) шансът да умрем нараства многократно.
      Че има е ясно, обаче всичките такива изследвания, които сме разглеждали във Форума сравняват ваксинирани с комбинация от ваксинирани и неваксинирани. Това също не прави изключение, макар че го прави значително по-скрито.
      Разгледай методологията на изследването - проверяват две локални бази данни с ваксинирани, всички останали са "неваксинирани". Ваксиниран в друг щат нюйоркчанин за това изследване изглежда като неваксиниран. Ваксиниран полицай, военен или ветеран също. Ваксиниран във федерален ваксинационен център също.
      Може да провериш и каква част от населението не обхваща това изследване, колко случая има там и как се отнасят спрямо тези в изследването. Тази необхванатата част са ваксинираните между май и септември хора. Данни за хоспитализации по щати не съм срещал, но ако намериш може да съпоставиш и тях.
      Надеждна статистическа информация от САЩ няма и не може да има, понеже там при хоспитализиране нито се записва статус на ваксиниране, нито има база данни за всичките щати, в която да се запише.
      Информацията и точно това изследване си е перфектно организирано, далеч не е единственото също. Между другото пратих точно това, защото имам контакти там и ми беше интересно да проверя дали и на хартия изглеждат така нещата. Общо взето локалните там потвърдават това, което и пише и дори двама човека ми казаха, че според тях е прекалено песимистично. Търсене на теле под вола е малко цялата работа, защото много искаме да го намерим. И да не е перфектна статистикат, а тя както с всичко не е, колко мислиш че ще падне от 1:10? Ами ако се вдигне след отчитане на грешката щото нещата не са баш само в минус потенциално?
      Пак да попитам, прегледа ли сериозни статистики за последствията от ковид? Там всичко е доста по-категорично и далеч по-малко параноично

Благодарности  

ИнстаФорекс – печелете пари с надежден брокер!

17. Следните 5 потребители изказват благодарности на 100 за полезния пост:

minkov (21-12-2021), kypa (21-12-2021), Нерегистриран (3)

18. 21-12-2021 10:08 #879 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Novak
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Novak не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Аватара на Novak
      Начислени плащания
      18,495.98 USD
      Благодарности
      12 503
      Благодарили са му 34 367 Пъти в
      13 867 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 2
      ip01, azumibg,
      X
      Вероятно става дума за сиптоматика, а не за хоспитализации. Това си го знаем вече. А относно Мангъров ако не си му ползвала услугите и/или нямаш необходимите медицински познания просто приеми на доверие какво ти казва един съсед на същия човек. Човека е по телевизията не защото е експерт по темата, а защото има други интереси и гръб зад него. Отделно човека не е най-стабилния ментално....меко казано. От обща култува поведението му не говорили ли нещо?
      Ако имам същия бизнес между другото и аз бих следвал неговата линия на действие....
      В интервюто на Шахин няма такива неща, които предполагаш.
      Познавам хора, които са се лекували при Мангъров и са с прекрасни впечатления. Довереният ми лекар, който познавам от години го смятам за много добър в областта си. Лекар, с който съм вече над 30 години и съм преминала една купчина тежки заболявания и ме е извадил в някаква степен от страстта да гълтам шепи лекарства за щяло и нещяло. След като човек, на който имам безрезервно доверие за моето здраве, казва че е много добър инфекционист, го приемам за вярно.
      За поведението му казах, че е катил и страда от тотална липса на комуникационни умения, не е единственият такъв и е масово разпространено след лекарите. Не всички се чувстват длъжни да се харесат.

живко, ти правил ли разлика между ваксинация, която е по схема още със създаването на ваксината и това, което се случва сега. Излезе един препарат, който беше, решението на проблема както ни убеждаваха и с него приключва, мина се през имунитет поне години, после минахме не пази от разболяване, но няма да боледувате тежко, а вече се говори за имунитет 2-3 месеца и дози постоянно, с всеки нов щам.
      Сравнението е като на компютри с компоти.
      Добре е още малко да почетеш по гуглето и да осмислиш, това което четеш.
      Смях в залата си ти. Хем не знаеш, хем не можеш, хем се пънеш да изпъкнеш. Да изпъкваш, но в нелицеприятна светлина
      Последна редакция от Novak : 21-12-2021 на 10:16
      [SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
      Благодарности  

Влезте в света на онлайн търговията и печелившите транзакции с ИнстаФорекс.

19. Следните 8 потребители изказват благодарности на Novak за полезния пост:

skrasi (21-12-2021), minkov (21-12-2021), pablo (21-12-2021), batDancho (21-12-2021), kypa (21-12-2021), Emil Enchev (21-12-2021), Нерегистриран (1), gambletrade (21-12-2021)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 21-12-2021 10:21 #880 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      pablo
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      pablo не е на линия
      Централна банка
      Licik

pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите Аватара на pablo
      Град
      Ловеч
      Начислени плащания
      12,033.30 USD
      Благодарности
      16 943
      Благодарили са му 29 794 Пъти в
      9 610 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Методологията на изчисленията е тенденциозна и резултатите са неточни. От медицинска гледна точка няма как сега наличните препарати да дават защита от новите мутаций.

Благодарности  

Преминете към ИнстаФорекс и печелете.

22. Следните 3 потребители изказват благодарности на pablo за полезния пост:

kypa (21-12-2021), Нерегистриран (2)

Затворена тема
    Страница 88 от 106 ПървиПърви Предишно ... 38 78 86 87 88 89 90 98 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Икономически и политически дискусии   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти