Как защо? Повече сигурност. Защо да пускат цял самолет преносители в дадена страна като локално си имат достатъчно проблеми? Как всичко го извъртаме срещу ваксините се чудя, аз даже да имам сертификат нямам против всякакви мерки, които да помогнат на хората да са здрави генерално. Всеки мисли само за себе си в тая пандемия ми прави впечатление, как ще ми ограничават правата, как няма да мога да си пия кафето, как ще ми искат тест....как един не каза, че така трябва в случая...
1. Сигурност и спокоиствие имат само преболедувалите със здрав разум който знаят, че повторно боледуване е невъзможно. Доказателство за това са множество лекари който спокойно си работят без да носят предпазните екипи в ковит отделенията и не се заразяват повторно

За съжаление преболедувалите сме ужасно дискриминирани. Ако имаш желание да си слагаш разни препарати то това си е твоя работа дори да си слагаш белина пак е твое право аз или някой друг само можем да ти обърнем внимание, че това не е разумно но избора си е твой щом си решил твърдо, че това е правилн!!! Аз нямам желание да си рискувам своето здравето защото съм напълно обеден, че нямам нужда от каквито и да е предпазни мерки но си давам ясно сметка, че много хора от медийте приближени до Брюксел така се стресираха, че напълно загубиха своя разум. Нека погледнем какво се случва и евентуално който иска да си направи някакви издоди! Учениците вече ходят присъствено на училище!!!
2.
Броя на новите случай не отчита ръст дори в дни като вторник където се отчитат случайте от събота, неделя и понеделник не будят тревога. На практика от медийте приближени до Брюксел постоянно и непрекъснато ни стресират, че едва ли не идва края на света и ако не си сложиш препаратите напълно неправилно наричани ваксина то риска да се споминеш е огромен. В същото време живота в България прави бавни крачки към връщане на нормалния си ритъм за живот. Ние българите сме прижевели какво ли не та този грип ли няма да преживеем.