https://trip.dir.bg/novini/koi-darzh...-vaksiniranite
И защо са ваксините тогава, които уж щяха да дадат право на свободно придвижване насам и натам ? Но платените лекари продължават упорито да ни казват, че трябва да се ваксинираме.
https://trip.dir.bg/novini/koi-darzh...-vaksiniranite
И защо са ваксините тогава, които уж щяха да дадат право на свободно придвижване насам и натам ? Но платените лекари продължават упорито да ни казват, че трябва да се ваксинираме.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (2), minkov (07-12-2021), pablo (07-12-2021), Emil Enchev (07-12-2021), kypa (07-12-2021)
Как защо? Повече сигурност. Защо да пускат цял самолет преносители в дадена страна като локално си имат достатъчно проблеми? Как всичко го извъртаме срещу ваксините се чудя, аз даже да имам сертификат нямам против всякакви мерки, които да помогнат на хората да са здрави генерално. Всеки мисли само за себе си в тая пандемия ми прави впечатление, как ще ми ограничават правата, как няма да мога да си пия кафето, как ще ми искат тест....как един не каза, че така трябва в случая...https://trip.dir.bg/novini/koi-darzh...-vaksiniranite
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ЕЕ те и ваксинираните са преносители на заразата. Даже в по голяма степен я сеят. Да си здрав нямаш право.Как защо? Повече сигурност. Защо да пускат цял самолет преносители в дадена страна като локално си имат достатъчно проблеми? Как всичко го извъртаме срещу ваксините се чудя, аз даже да имам сертификат нямам против всякакви мерки, които да помогнат на хората да са здрави генерално. Всеки мисли само за себе си в тая пандемия ми прави впечатление, как ще ми ограничават правата, как няма да мога да си пия кафето, как ще ми искат тест....как един не каза, че така трябва в случая...
Нерегистриран (1), minkov (07-12-2021), pablo (07-12-2021), Emil Enchev (07-12-2021), kypa (07-12-2021)
Е това казвам и аз де, защо да ги пускат да влизат в държави където и без това не е розово положението?
Всъщност е в по-малка степен, но няма значение малко повече или по-малко. За да се спре заразата трябва да спрат достъпа на ваксинирани до места където има неваксинирани.
minkov (07-12-2021), Emil Enchev (07-12-2021), kypa (07-12-2021)
100 (07-12-2021), Emil Enchev (07-12-2021), kypa (07-12-2021), skrasi (08-12-2021)
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Добре че повдигна въпроса, сега ще наблюдаваме поредният (но вероятно не последен) велик британски статистически феномен.
https://www.ons.gov.uk/peoplepopulat...nstatusengland
Смъкваме двата екселски файла - смъртни случаи между 2 януари и 2 юли и такива между 2 януари и 24 септември.
При нормални обстоятелства смъртните случаи между 2 юли и 24 септември трябва да се получават като извадим едните цифри от другите.
Във великата британска статистика към днешна дата обаче е записано следното:
Неваксинирани от/със/подобно на т. нар. Ковид 2019 2.01-24.09 34474 (таблица 8 в първия файл).
Неваксинирани от/със/подобно на т. нар. Ковид 2019 2.01-02.07 38964 (таблица 1 във втория файл).
Тоест или 4490 неваксинирани хора починали от/със/подобно на т. нар. Ковид 2019 са възкръснали в края на лятото или са били малко или много ваксинирани преди да починат, но по някаква причина са били записани като неваксинирани.
Като следва да имаме предвид, че между 2.07 и 24.09 от/със/подобно на т. нар. Ковид 2019 умират близо 8000 британци, от които може би има някаква част неваксинирани, т. е. цифрата е още по-голяма. "Грешката" представлява над 10% от записаните неваксинирани и над 100% от записаните напълно ваксинирани, над 100% от записаните <21 дена след първо убождане и близо 70% от записаните убодени веднъж преди повече от 21 дена за същия период.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
С други думи тази статистика не става, можем ли да намерим някаква друга, която казва в прав текст какво се случва? Изводи на база конспиративни догадки не ми се струват особено полезни...
Добре де, колко пъти да ти кажа, че няма истинска и честна статистика.
Всичките статистики са нагласени спрямо вижданията на този който ги прави и в интерес на този, който ги е поръчал.
Не знам как е по света, ама в България виждаш как е.
Отиваш, ваксинираш се и после никой не се интересува от теб - жив ли си, умрял ли си, тежко ли го караш и т.н.
В България можеш да се ваксинираш основн о по два начина - първо при личния лекар - ако избереш този вариант имат някакви шансове да бъде проследено последващото състояние и здравен статус.
Ако се ваксинираш във ваксинационен център никой не се занимава да следи какво се случва с теб след това поставяне на препарата и ако след 2 месеца се треснеш с инфаркт или инсулт в моргата едва ли някой ще се сети да търси някаква връзка с ваксината, освен близките ти...
Така, че не виждам как въобще се надяваш да намериш адекватна информация, като никой не си прави труда да я събира добросъвестно.
Иначе всички приказки от рода на "един познат лекар твърди..." - каквото и да твърди и за и против ваксините е все тая, не носи реална полезна информация твърдението.
Както и не носят полезна информация твърденията от типа "половината ми познати измряха от коронавируса" или "никой познат не го е карал тежко и никой не е умрял от вируса"
Постоянно се правят всякакви внушения и всякакви безумни маневри, за да се имитира някаква дейност и загриженост за обществото.
Последната безумна идея е тестовете на учениците.
Хайде един път ги тестваха - видя се резултата - от 500 хил. теста - 15 положителни, и то без да се проследи после на ПСР теста дали наистина са положителни или е грешка при бързия тест - очевидно децата не боледуват от този вирус, но това не пречи да продължават да ги тестват, както и да се канят повсеместно да ги ваксинират - пълно безумие.
Значи ли това, че трбява да ровиш и да намираш само това, което искаш да намериш? И статистика има, просто не се търси при общата смъртност и болести. За мен статистиката е проста - разболяваш се или влизаш в болница с позитивен ковид тест и влизаш като бройка, какво сложно има, че да трябва да ровя кой на коя дата точно е умрял по естествен път? Дори да няма обща статистика за света има безброй "мини/"локални статистики, които общо взето показват едно и също.
Да за съжаление...в бг с всичко е така, последните пъти когато имах да лекувам хронични неща се наложи да събирам сам инфо от специалисти навън. Тук никой не му пука какво ще стане с теб и какво ще ти е качеството на живот, даже и още по-смело твърдя, че те не знаят нищо различно от глупавата клинична пътека, която цели да "реши" проблема бързо и да не създава тежест на здравната система.
И тук идва друг логичен въпрос....следва ваксината ясно, а в болницата с ковид и извън с последствия, на кой ще му пука за теб? Запознат ли си колко повъхностно е лечението тук и колко важно е да не стигаш до лежиш?
kypa (07-12-2021), Нерегистриран (3)