Не дава права или предимства, но пък самия факт, че съм автор на темата, говори за това, че имам интерес към нея и към мненията, изказани в нея. Което пък значи ,че ще проявявам по- голяма активност и ако на теб не ти харесва да коментирам думите ти не се чувствай длъжна даваш мнение.
Може през пет минути да пускаш мнение по въпроса колко сме наясно тук, извън пределите на страната, със случващото се там, но това няма да го направи истина. Ще си остане просто ТВОЕТО мнение. И никъде не съм казвал, че съм изгонен - тръгнах по собственна воля и в пълно съзнание.
Не си следила мненията ми, това е ясно.
незнам какво му е интересното, но ако имаш желание... Между другото това чувство си има име - носталгия.
Виж айде да заровим томаховката, а? Даде си мнението, аз отоговорих... Ако не ти харесва, че мисля различно от теб - не чети мненията ми, ако не ти харесва, че нямаш доводи с които да ме опровергаеш - игнорирай темата. Не се чувствам длъжен да мълча само щото не ти харесва да чуваш истината...
P.S. И за да стане веднъж за винаги ясно - не подкрепям ГЕРБ, но това не променя мнението ми, че към момента са най- добре подготвената в управленско отношение партия на сцената. Това мнение НЕ означава, че НЕ ги мисля за крадливи схемаджии и въобще всички грехове, които им приписвате. Ама останалите са същите (а може и по зле) + неспособни да управляват.