Аз никъде не съм казал, че сега започвам с трейдинга.От 4-5 години имам интерес и съм прочел доста, просто питам дали има някъде пълно обучение :Д
Аз никъде не съм казал, че сега започвам с трейдинга.От 4-5 години имам интерес и съм прочел доста, просто питам дали има някъде пълно обучение :Д
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
nafets8008 (22-09-2021), skrasi (22-09-2021), K_W (22-09-2021), Emil Enchev (22-09-2021), Fafa (22-09-2021), Novak (22-09-2021), Нерегистриран (2), КинО (24-09-2021)
Какво очакваш да те научат на това "пълно обучение"?
Какво не си разбрал и научил за времето което се занимаваш?
Ако търсиш граал някакъв, направо да ти кажа, че такъв няма. Печелившият трейдинг е бавен и мъчителен процес със минимални шансове за успех.
Emil Enchev (22-09-2021), minkov (22-09-2021), Fafa (22-09-2021), Novak (22-09-2021), nafets8008 (22-09-2021), Нерегистриран (2)
Можеше да я вметнеш и тази информация в първия си пост.
Щеше да получиш достатъчно количество кратки и еднозначни отговори.
И, ако вземаш участие - още по-добре.
Някак си се получава диалог.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
4-5 години е много условно понятие. За това време може да се научи и много и нищо. Зависи колко време си стоял пред графиките.И дали това е било основно занимание или 2 -3 пъти в годината си се пресетил за форекса.
Информацията трябва да е по-пълна, за да знаем как да подходим съответно ние.
Novak (22-09-2021), nafets8008 (22-09-2021), Emil Enchev (22-09-2021), Нерегистриран (5), minkov (22-09-2021), K_W (22-09-2021)
След като колегията начука канчето на младежа, да се обадя и аз.
Човека не е от отказалите си, усетил се е че нещо му куца и търси, от упоритите магарета. Следваща стъпка да му се случат нещата е да видим ясно формулирани въпроси, които да му отпушат пътеката.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
nafets8008 (22-09-2021), Emil Enchev (22-09-2021), skrasi (22-09-2021), Нерегистриран (3), minkov (22-09-2021), K_W (22-09-2021)
Остави легендите, като си сложиш парите се сблъсквал с реалността, а тя не баш като легендите. След 4-5 години като търси начално обучение по - добре да си седне на задника, да се вглъби в себе си, ако иска и някакви тестове психологически да направи, и да разбере какво го влече отвътре, какво му се отдава, и да се занимава с него.Сега Хитов ще рече , че го влече форекса, но по скоро го блазнят многото и лесни пари които е решил че ги има в него, сега е разбрал , че не са лесни, но вярва ,че ще станат такива след като му хване цаката, или граала да ама не. Хитов, не се обиждай, но не се мъчи повече.Хитов, поанглийскому можеш ли да четеш бря?
Мога да ти връча няколко книжки ако искаш. Тези книжки са по-полезни от началото дето търсиш.
Като четенето е важно, много добре си се ориентирал, че трябва да четеш, обаче по-важно е търгуването. Легендата гласи, че трябва да прекараш 10 000 часа пред графиките, преди да може да изкараш някой лев. С четене вероятно може би можеш да спестиш 2-3 000, но не повече.
minkov (22-09-2021), Emil Enchev (22-09-2021), K_W (22-09-2021), Нерегистриран (4)
10 000 часа се равняват на около 3 часа практика на ден или 20 часа седмично в продължение на 10 години. Това не е малко, нали? Междувременно можете да научите много други професии... Трябва да сте малко фен, за да го направите
ndimitrov73 (25-09-2021)
Тук пишещите сме от талантливите с дар от бога. Не е до фенство, а до пари или хазарт. Не се ли отпуши след втората година по-добре да се зарязва тая работа.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Emil Enchev (25-09-2021), Fafa (26-09-2021)
Три часа практика на ден може и да са полезни през първата година, ама ако продължава повече са прекалено много и през повечето време глупости ще се правят а не нещо ползотворно
Виж по три часа дневно теоретични занимания ще е по-добре - под теоретични занимания имам предвид изследване на пазара, зависимости, създаване на стратегии, тестване и т.н. а практиката може да се сведе до десетина петнадесет минути дневно, а може да се сведе реално и до нула ако се достигне до автоматизацията.
Emil Enchev (25-09-2021)